Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

ayy valla cnm çok sıck senn içn daha zor emnm cnm ya...allah yardımıcın olsun cnm benm..bende aynı cnm hiç bir değişklik yok

ayy valla cnm çok sıck senn içn daha zor emnm cnm ya...allah yardımıcın olsun cnm benm..bende aynı cnm hiç bir değişklik yok

daha hala çöl sıcakları gelecek diyolar...allah yardımcımız olsun canım yaa istanbul yanıyo hem sıcak hem nem yapış yapış ıyy of yaaa bir an önce eylül gelsin...
umudunu yitirme bu mübarek günlerde dualarım hep bizimle tatlım?nasıl gidiyor çalışmalar??

ayy bişe kalmdı cnm eyllüle..evet daha sıck olckmış..nem maffedyor ztn en çok bizi...
ayy cnm umudum her zmn var..elbet raabm verck vermezsede öbr dünyada mukaftlandırır...bu ay zannetmyomki olsun çünki yumşlerimde hiçç ağrı sızı yok...durum stabil

inşallah rabbim dualarımızı kabul edecek canım benim....

kızlar merhaba yandık tutuştuk ne olcak halımız

songülümm naberr..kıss nerde kaldı bu nill aradınmı sen hiçç..?
sıcaklarda uyuyamıyorum ya çok kötü oluyorum ben napcazz bilmemm..klima siparişi verdik,gerçi biz kış için düşündük daha çok bızım ev zor ısınıyo da hepten peteğe yuklenmeyelim dedik kışınn ..bizim sıpa üşümesin
aslında buralar normalde bukadar sıcak olmazdı bılıyosundur umuttepe eser ama buralar bile yanıyo nefes alınmıyo hele bugunn..

şeydacım; akıntı ne durumda geçtimi?
nesrinn; senınde az kalmış maşşallah doğuma,,allah kolaylık versin sen daha da zorlanırsın son aylar zaten başlı başına zor!

cnm aradım aradım ama acmadı malesef
cnm benım bızde ıstedık bugun ıtıbarıyla klıma yardımcı olsana ban ne marka kaç bınlık ne kadara aldınız

sağol canım benim sorma bu son aylar sıcaktan dolayı çok zor geçiyo eve dama sığamaz oldum..geceleri uyuyamıyorum artık...sen nasılsın nasıl gidiyo??

sağol canım benim sorma bu son aylar sıcaktan dolayı çok zor geçiyo eve dama sığamaz oldum..geceleri uyuyamıyorum artık...sen nasılsın nasıl gidiyo??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…