Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ben 24 yaşındayım 2 senelik ewliyiz hiç korunmadık..kırıkkaledeyim canım ben

sedefekrem bende 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim. 3 ay oldu korunmayı bırakalı. bende bugün adet oldum. bu ay preseed jeli deneyeceğim. hiç denedin mi sen alternatif şeyler? ayrıca eşime keçiboynuzu kürü yapıcam kendim de çörekotu bal tarçın yicem

Tatlim bız hic korumamıştık.ben ayın 16 sında catlatma iğnesi oldum iki Olgun yumurtam catladi yarına kadar adet olmazsam sabah kan testi yaptircam yarin zaten adet gunüm ama ben yinede test istiyorum:)ama umutlu değilim pek hayırlısı olsun.

kızlar nasılsınız ben geldim ama gıdıyorummm .
hepinizi ayrı ayrı öpüyorummm sıcaklar beni mahfettii bide şu sezeryann ..
Güzel haberler beklıyorummmm..
Allah muradınızı nasibiniz olan evladı tez zamanda versinnn .. dualarım sizinlee

Bız cok İyiyz canım sende dikkat et kendine banada dua et adet olmayimoptum canım

hayırlı günler herkese nasılsınız kıslarr
sanada Hayirli günler canim cok sükür iyiyim. sen nasilsin? Insaallah hersey yolundadir. özletme kendini.
Allah razi olsun canim. Rabbim saglikli hayirli evlat versin cümlemize Insaallah. Cok sevindim Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin, Hayirli olsun canim. Dualarin icin cok tesekkür ederim
amin canım...adet olcam gibi sancım var benimpazartesiye kadar olmazsam test yaptırcam umutlu değilim ama
Ümidini yitirme canim. Allahim seni yarin sevindirsin Insaallah. sonuc ne olursa olsun her yönüyle positif ol tamammi canim. cok kaptirma kendini ama yinede olumlu düsün.
kızlar bir desitedeki soğan kürü konusana göz atın derim beni çok etkiledi gerçi herşey rabime bağlı ama tedbiride elden bırakmamak gerek
evet canim sogan kürü miyom, kist vs. yok ediyormus ve bu tedaviden sonrada cogu kisinin hamile kaldigini kk duydum. Tabi önce Allahin Ol demesiyle Insaallah. Allah yardimcin olsun
cok güzel inan bastan sona kadar okudum türkcesini ve senin icin cok ümitliyim ben. Allahim bundan sonra edecegin tüm Hayirli dualarini kabul etsin Insaallah. Amiiiiiinn

cok sükür canim.
Insaallah güzel haberler verecegiz topigimzde Insaallah.
Allah razi olsun canim dualarin icin. Rabbim Hayirli dualarini kabul etsin Insaallah
Ömürünü öpüyoruz, saglikli büyüsün Insaallah

saol bitanem...ben adet olsamda yıkılmam fazla bekliyorum cünküallahım herseyin en iyisini bilir

iyiyim canim hamd olsun. sen nasilsin??
benim cikmam lazim daha yazini yeni gördüm
Aksama girebilirsem gelirim Insaallah.
aksama iftara misafirim var
öpüldün

napimm ya öf adet oldum da ona sinir oluyorum ilaclara basladim iste öyle gecio zaman... tamam o zaman kolay gelsin sana tatlim..

Bız cok İyiyz canım sende dikkat et kendine banada dua et adet olmayimoptum canım
canım benım gelmesin kırmızıların inşş.. etmez miyizz hiç..

cok sükür canim.
Insaallah güzel haberler verecegiz topigimzde Insaallah.
Allah razi olsun canim dualarin icin. Rabbim Hayirli dualarini kabul etsin Insaallah
Ömürünü öpüyoruz, saglikli büyüsün Insaallah
Allah razı olsun canım benım . amınn Allah hepımızın dualarını kabul etsınnn
o da sizi öpuyor teyzelerii

canım benım gelmesin kırmızıların inşş.. etmez miyizz hiç..

Allah razı olsun canım benım . amınn Allah hepımızın dualarını kabul etsınnn
o da sizi öpuyor teyzelerii

kiisss sen dogurdun mu cadi??? ayyy masallah yaa ne sevindim ahdi gözünaydin... nasil gecti dogumun???

Yok canım benim.. Ben her seferinde kaldığım yerden devam ediyorum.. her sefer en baştan başlanandanda yapmıştım.. Ama Rabb'im kabul etsin.. Öyle olmaz, ancak böyle olur diye birşey yok bence.. Herşey senin içtenliğinle alakalı..

Suuuu.. Ejh işte.. Çok ta içemiyorum henüz.. Ama yine 1.5 lt. ye çıkardım en azından.. Proteinim sıfırlanmadı evet ama sadece sudan kaynaklı değildir bu bance.. Bakalım bir sonraki tahlil nasıl çıkacak.. Onda da pratein hala var olursa, o zaman kafama takılır benim ..
Amaaan, benim dokotrlardan yana hiç şansın yokrur zaten.. Bakalım gelecek günler ne getirecek..

Ayhh. Şekerim inşaAllah sende hamile kalırsında, yok protein, yok mide bualntısı, yok yiyemiyoruuum, yok içamiyoruuum diye yakınmalarını dinleriz bizde.. Böyle oluyor işte.. Şunun şurasında 6 ay önce "ay niye olmuyor, niye hamile kalamıyorum " falan diye kafa patlatırken, şimdide bu mevzular.. Rabb'im sizlere de yaşatsında, o zaman sizde bişim başımızı şişirin böyle.. İnnnşaAllah..

nillll nilllllllllll cnm benım sonucların cok guzel cıkmış tatlım cok sevındım nasılsın bakım
yıne bı dr vakası daha cnm ya nasılda buluyolar senı anlamıyorum ben ya offf hanı bu drların muayne acması yasaktı cagıramıcaklardı cnm arkadaşım benım ya kıyamam sana hem 600 grda olmuş maşalla bende kafayı yedım nılll bırı benı durdursun ya tum gun aklımda o eksıkmı bu eksıkmı of bayagı aldım ama yok anam cıkmıyo aklımdan senın ne guzel hepsı tam takım

ii akşamlar kızlar nasılsınız bakimmm...... ben adet oldum bugün yaaa gerçi bi bakımdan sevinilcek bi durum tam gününde adet oldum tabiii progestanla ama olsun buda bi adım dimiii ...... adetim bitincede rahim filmi için gün alcam bakalım bu ay korunup eylüle hayırlsıyla başlarız inşş..... güya bugün nil in werdiği duayı yapıcaktım iftara 1 saat kala geldiler yaaa... bunların var bana bi garezi heralde oruç ta kaldı kazayaaa ayyyyy biri beni durdursunn......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…