nillll nilllllllllll cnm benım sonucların cok guzel cıkmış tatlım cok sevındım nasılsın bakım
yıne bı dr vakası daha cnm ya nasılda buluyolar senı anlamıyorum ben ya offf hanı bu drların muayne acması yasaktı cagıramıcaklardı cnm arkadaşım benım ya kıyamam sana hem 600 grda olmuş maşalla bende kafayı yedım nılll bırı benı durdursun ya tum gun aklımda o eksıkmı bu eksıkmı of bayagı aldım ama yok anam cıkmıyo aklımdan senın ne guzel hepsı tam takım
ii akşamlar kızlar nasılsınız bakimmm...... ben adet oldum bugün yaaagerçi bi bakımdan sevinilcek bi durum tam gününde adet oldum tabiii progestanla ama olsun buda bi adım dimiii ...... adetim bitincede rahim filmi için gün alcam bakalım bu ay korunup eylüle hayırlsıyla başlarız inşş..... güya bugün nil in werdiği duayı yapıcaktım iftara 1 saat kala geldiler yaaa... bunların var bana bi garezi heralde oruç ta kaldı kazayaaa ayyyyy biri beni durdursunn......
kuzum sorma yaa benim adamcazım kışın oyun falan oynuyoduda geliyodum rahat rahat.... şimdi iftardan sonra balkonda takılıozz sonra yatışş zatennn gündüzleri bakıyorum okuyp kaçıyorumm kimseye denk gelmiyorum pekkk .....sizler iyisiniz maşallah arasımın fotusunuda gördüm maşallah maşallahh..... nilinde sonuçlarıı hoşşş Rabbim bide ona dr konusunda yardım etseee.... inşş inşş kız hediye falanda getiren çok olurr bide bakarsın bebeşin tombiş doğar hep elinde kalırr aldıklarınn çok acilleri al gerrsini sonra halledersinnn :):):):):) yorulma anacım bu sıcaklarda :):):):):):):)lamişşşşşşşşşş nerelerdesın bakım sen he özlettın kendını
yaaaa bilmiyodumm bakk sevineyim ben bu durumaa çok takıyodum kafaya belki Rabbim bu sıkıntılardan sonra şu mübarek günler için güler yüzümüzeee :):):):):):):):):)eet dediğin gibi ağustosta nadasa çekelm kendimiziqah cnm be nım cok sevıdnım bebk olmayıp adet gecıkmseı yaşamak cok sıkıcı bu ya regenle ıkınız aynı dönemden gecıceksınız oda yenı adet oldu ve rahım fılmı cektırıp korunucak bı dahakı ay ıkınızdende guzel haberler beklıtyoruz eylulde bol ve guzeş calışmalar
yaaaa bilmiyodumm bakk sevineyim ben bu durumaa çok takıyodum kafaya belki Rabbim bu sıkıntılardan sonra şu mübarek günler için güler yüzümüzeee :):):):):):):):):)eet dediğin gibi ağustosta nadasa çekelm kendimiziqah cnm be nım cok sevıdnım bebk olmayıp adet gecıkmseı yaşamak cok sıkıcı bu ya regenle ıkınız aynı dönemden gecıceksınız oda yenı adet oldu ve rahım fılmı cektırıp korunucak bı dahakı ay ıkınızdende guzel haberler beklıtyoruz eylulde bol ve guzeş calışmalar
ii akşamlar kızlar nasılsınız bakimmm...... ben adet oldum bugün yaaagerçi bi bakımdan sevinilcek bi durum tam gününde adet oldum tabiii progestanla ama olsun buda bi adım dimiii ...... adetim bitincede rahim filmi için gün alcam bakalım bu ay korunup eylüle hayırlsıyla başlarız inşş..... güya bugün nil in werdiği duayı yapıcaktım iftara 1 saat kala geldiler yaaa... bunların var bana bi garezi heralde oruç ta kaldı kazayaaa ayyyyy biri beni durdursunn......
Ay sorma yaa.. Bir gıcık oldum ki sorma gitsin.. Ben gene asistanlara kaldım anlayacağın.. Ne yapacağımı bilemedim.. Şurda nerdeyse 6 aylık oldum, hala kendime bir doktor bulamadım..
Evet 600 gr. olmuş.. DEmek ki az yemekle alakası yok bebişin beslenmesinin.. Çok şükür.. Yoksa ben bu besenmeyle yanmıştım inanki..
Kız ne aldın geneee.. O kadar kafayı takma arkadaşım, sonradanda alırsın eksiklerini.. Sen olmazsa olmazları al, yeter di mi.. E hani biraz daha bekelyecektin alışveriş için.. Bekleyemedin di miii.. Amaaan , nereyi güzel benimkinin, ben yeni birşeyler alacağım, elimi uzatıyorum, yığınla var, alamıyorum.. Yazıktır günahtır yaa.. Evdekileri bir görsen, hiç eskimemişler.. Öylece duruyorlar.. Benimde kızım olsaydı, bende alışveriş manyağı olmuştum şimdiden, kabul ediyoum bunu..
Songül, tahlillerim çokta masum değil bence.. Çok inişli çıkışlı... Yüksek alçak çok şeyim var ama sınırra yakın yükseklikler ve alçaklıklar.. Ama proteinim hala 15 ve bakteriler idrarımda cirit atıyorlar hala.. Dr. normal dedi ama, bence değil.. Şİmdilik herşey normalmiş gibi davranıyorum hehe.. Ama bir sonraki tahlilde çıkacak herşey bence..
Eee sen nasılsın bakalım.. Alışverişe gittiğine göre iyisindir, maşaAllah.. Alışverişi neredn yapıyorsun? Belli bir yerden mi?
kuzum sorma yaa benim adamcazım kışın oyun falan oynuyoduda geliyodum rahat rahat.... şimdi iftardan sonra balkonda takılıozz sonra yatışş zatennn gündüzleri bakıyorum okuyp kaçıyorumm kimseye denk gelmiyorum pekkk .....sizler iyisiniz maşallah arasımın fotusunuda gördüm maşallah maşallahh..... nilinde sonuçlarıı hoşşş Rabbim bide ona dr konusunda yardım etseee.... inşş inşş kız hediye falanda getiren çok olurr bide bakarsın bebeşin tombiş doğar hep elinde kalırr aldıklarınn çok acilleri al gerrsini sonra halledersinnn :):):):):) yorulma anacım bu sıcaklarda :):):):):):):)
olsun kuzum o bebek buraya gelecek inşalla
gelmış sneın kırmızılar nasıl ağrılı bı dönemmmı
kuzum sorma yaa benim adamcazım kışın oyun falan oynuyoduda geliyodum rahat rahat.... şimdi iftardan sonra balkonda takılıozz sonra yatışş zatennn gündüzleri bakıyorum okuyp kaçıyorumm kimseye denk gelmiyorum pekkk .....sizler iyisiniz maşallah arasımın fotusunuda gördüm maşallah maşallahh..... nilinde sonuçlarıı hoşşş Rabbim bide ona dr konusunda yardım etseee.... inşş inşş kız hediye falanda getiren çok olurr bide bakarsın bebeşin tombiş doğar hep elinde kalırr aldıklarınn çok acilleri al gerrsini sonra halledersinnn :):):):):) yorulma anacım bu sıcaklarda :):):):):):):)
rahim filminden korkmuyomusun bende iki ay sonra cekincem hamile kalamazsam(
olsun cnm benım en azından degerlerde duşme var oda bı guzel gelışme dımı tatlım
bbe kıyafetlere gelınce ınankı yarenınde öle cok kıyafetı varkı anlatamam ama hepsı atıl bıcımde beklıyo dayımın eşi bebe calışmalarında ınşalla bı kızı olur hemencık ona verırım bebgıne cok sevındım tatlım bı arkadaşım gebeyken 5 kg verdı ve cockta guzel beslenmedı 38.haftada 4000 gr doğdu bebesı
cnm ben alışverışı karma yapıyorum ne denk gelırse haqngı magazzada ne gözume carparsa ay bıde agustos sonu yapıcaktım yok dayanamadım meger ne alasım varmış tamamen ılgı alanıma gırdı
geldi yaaa acayip agriliydi, bugün ikinci günüya yarin bir sey hissetmem bakalim..
hahaha korkmam mı ama ben geçen sene çektircektim o ay hamile kaldığımiçin çektirmekten kurtulmuştum ama bu sende böle olunca kadar denmek ki kaçılmıyo diyeerahim filminden korkmuyomusun(
kuzum mukabelem 2 de bitiyo bende ondan sonra işimi falan bitirip giriom kimse yoksa dışardan okuyom hepiniz takibimdesiniz ama benim artık aynı şeyler olunca anlatcaklarım pek girip yazmıomm .......Lamia doğru söylüyor hee.. Bak benim bebişin kıyafetleri neden hazır biliyor musun.. Oğlum 5 kilo doğmuştu yaa... Çoğu aldığım ve hediye gelen kıyafet olmaıştı bile.. O yüzden yeni yeni duruyorlar.. Kız boşver, yeni yeni alırsın sonradanda..
Ama lamiş şimdi bu dayanamıyor.. Canı almak ta istiyordur. Dedim ya, benimde kızım olsaydı, bende alırdım herhalde, dayanamazdım..
Kız lamia, gündüz bende bakıyorum ama sana hiç rastlayamadım.. Demek ramazan boyunca kayıplardasın.. Aman olsun, sağlıkı olda.. Ramzan sonrası gel, hayırlı güzel haberle gel aramıza inşaAlşlah.. Oyy oram buram diyee....
hadı ya hem gelsın kırmızılar hemde sancı cek of nedır bu kadınların cektıgı bılemedım he
ben adet sancı cekmedım ama cok kötuymuş
bak lamıada rahım fılmı cektırcek tarıhın bellımı
cnm yarın yapıyosmusun kan testı gunu gecıktımı bat n ezmandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?