Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

tatlim ramazan iyi gidiyordu adet olana kadar gerci ramazanin ilk gunleri cok susuzluk cektim ama 3-4 gune alistim, sen neler yapiyosun ekimde geliyosun dimi. bende bu hafta dr gitcem rahim filmi cektirmek istiyorum bir de yeniden yumurta takibi tum testler yenilemek istiyorum

evet bende ramazana, oruc tutmaya, davet etmeye ve edilmeye okadar alismistimki ama adet olunca hem tembellik cöktüüü hemde bu mübarek ayi sanki tam telafi edemiyorum gibime geliyor hani oruc tutamiyorsun, namaz kilamiyorsun ya o bakimdan:44:

evet ekimde Insaallah türkiyedeyim biletleri aldik. hayret ettim dogrusu unutmamisin

doktorunmu dedi rahim filmi cektirelim diye????

neyse canim sen anlasilan gecmisi okuyorsun uzun zaman oldu giremedin.
bende islerimi halledeyim Insaallah
bugün girebilirmiyim bilemiyorum.

herkese Hayirli iftarlar

evet bende ogleyim kirmizilar gitsede baslasak yine ne guzel olur evet canim hafizam iyidir yok dr benle pek ilgilenmedigi icin degistirdim sorun esimde oldugu icin bana beklememi soyluyor ama ben ya bende de sorun varsa diye tedirgin oluyorum bide burda iyi bi uzman dr var yeni gelmis ona gitcem bakalim o ne diyecek

sen benden 1gün sonra adet olmussun bende 2agustosta oldum canim. hadi bakalim yeni donem baslasiiiinn

mucizem benide yazabilirsin listeye 2agustos sat yeni istenilmeyen bat tarihide tahminimce 28agustos. Hadi bakaliiiim BISMILLAH diyoruz yeni dönem icin

canim INSALLAH bu son olur hayirlisi ile bizde hamile kaliriz bebekleri cok seviyorum artik kimsenin bebegini sevemiyorum her kesin bana aciyarak bakmasi cok sinir bozucu canim sizin sorun varmiydi?

Son düzenleme:
canim INSALLAH bu son olur hayirlisi ile bizde hamile kaliriz bebekleri cok seviyorum artik kimsenin bebegini sevemiyorum her kesin bana aciyarak bakmasi cok sinir bozucu canim sizin sorun varmiydi?

Insallah canim Insaallah tüm bebek bekleyen arkadaslarimiz icin Hayirlisini nasip eder Rabbim Insaallah.
biz cok sabirsisiz canim ya gercekten hele ben. hem saglikli hem hayirli hemde tatlimi tatli cocuklarimiz olsun diye dua ediyoruz hemde hemen olsun istiyoruz. yani sonucta bir insan yaratilacak onu yaratan Rabbimin gücüne ve kudretine ianip sabretmemiz lazim cünkü vaktini ve yerini anca O biliyor. halimize sükretmemiz lazim benim cok sükür troit haric oda cok büyük bi sorun degilmis birseyimiz yok ama 1yil doldu canim bebek isteyeli

herkes seni aciyormus gibi düsünme canim. sen suan evliliginde mutluysan esinden ailenden memnunsan, sagliginda yerinde ise Insaallah Rabbim sabrettigin zamanin mukafatini verecek sana

AMIN canim INSALLAH RABBIM hayirlisini nasip eder hepimize cok guzel yazmissin RABBIM gonlune gore versin

AMIN canim INSALLAH RABBIM hayirlisini nasip eder hepimize cok guzel yazmissin RABBIM gonlune gore versin

Amin canim Insaallah Rabbim bu mübarek ayda hayirli dualarimizi kabul etsin

ben bu sefer kactim canim.

yoksa iftara misafirlerim peynir ekmek yiyecekler

hayirli iftarlar
Allaha emanet ol

kızlar erhaba 2 gun yoktum bı hevesle actım ama 2 sayfacık olmuş yıkıldım yanı nartane delyam sız olmasıanız oda olucakmış delyam hoşgeldın sen de özlettın lamıacım yarın ıyı gecsın dıe dua edıcem sana nartane sanada kolay gelsın

CNM SVINDIM GUŞMESINE ilaca devam ama dımı pekal yumurtalar ne durumdaydı nerden baktı
IH yazmısın cnm o ne anlamdım?????
neden başka dr a gıdıceksın

canım bu da hormonlardan biri.lh diye bir hormon var.doktor bana daha yumurtlama takibi falan yapmamıştı.eşinin sperm sonucu çıkmadan sana bişey yapmanın anlamı yok dedi.bu doktor sende sorun yok deyip duruyo.ama bende adet gecikmeleri oluyo.acıbadem hastanesini daha iyi dediler.bi de ona gidelim dedik:)

ilaç falan kullanmamıştım canım kendiliğinden düşmüş:)

Son düzenleyen: Moderatör:
kuzum ben sana kuserdım bebn olmasa ama neyse neelledesın bakım napıyon beben nasıl cınsıyetı bellımı bakalım

Ben 1 ay önce annemi kaybettim canım

Bebeğim iyi çok şükür ama cinsiyetini göstermiyo..

Sen napıyosun nasılsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…