iyiyim buzinim cok sükür sen nasilsin? dün bi agrim oldu ama bu agri devamli olmuyor arada bir geliyor ve bazen karin agrisi bazende kasik agrisi seklinde degisiyor canim. bugün iyiyim hamd olsun ayaktayim
iftara misafirim gelecek ve ben acaba nerden baslasaaaam diye düsünürken kk girdim.
biri bana kalk islerini yap dese
sen neler yaptin nasilsin? özlettin kendini canim.aha bak karnim agirmaya basladi sanirim benimki bide sikintidan hani isler beni bekliyor ya
neyse canim saka bi yana ben hemen bi yerden baslayayim artik
öpüyorum seni
bizde seni cok özledik. neler yapiyorsun nasil gidiyor ramazan
tatlim ramazan iyi gidiyordu adet olana kadar gerci ramazanin ilk gunleri cok susuzluk cektim ama 3-4 gune alistim, sen neler yapiyosun ekimde geliyosun dimi. bende bu hafta dr gitcem rahim filmi cektirmek istiyorum bir de yeniden yumurta takibi tum testler yenilemek istiyorum
evet bende ramazana, oruc tutmaya, davet etmeye ve edilmeye okadar alismistimki ama adet olunca hem tembellik cöktüüü hemde bu mübarek ayi sanki tam telafi edemiyorum gibime geliyor hani oruc tutamiyorsun, namaz kilamiyorsun ya o bakimdan:44:
evet ekimde Insaallah türkiyedeyim biletleri aldik. hayret ettim dogrusu unutmamisin
doktorunmu dedi rahim filmi cektirelim diye????
evet bende ogleyim kirmizilar gitsede baslasak yine ne guzel olur evet canim hafizam iyidiryok dr benle pek ilgilenmedigi icin degistirdim sorun esimde oldugu icin bana beklememi soyluyor ama ben ya bende de sorun varsa diye tedirgin oluyorum bide burda iyi bi uzman dr var yeni gelmis ona gitcem bakalim o ne diyecek
sen benden 1gün sonra adet olmussun bende 2agustosta oldum canim. hadi bakalim yeni donem baslasiiiinn
mucizem benide yazabilirsin listeye 2agustos sat yeni istenilmeyen bat tarihide tahminimce 28agustos. Hadi bakaliiiim BISMILLAH diyoruz yeni dönem icin
canim INSALLAH bu son olur hayirlisi ile bizde hamile kaliriz bebekleri cok seviyorum artik kimsenin bebegini sevemiyorum her kesin bana aciyarak bakmasi cok sinir bozucucanim sizin sorun varmiydi?
Insallah canim Insaallah tüm bebek bekleyen arkadaslarimiz icin Hayirlisini nasip eder Rabbim Insaallah.
biz cok sabirsisiz canim ya gercekten hele ben. hem saglikli hem hayirli hemde tatlimi tatli cocuklarimiz olsun diye dua ediyoruz hemde hemen olsun istiyoruz. yani sonucta bir insan yaratilacak onu yaratan Rabbimin gücüne ve kudretine ianip sabretmemiz lazim cünkü vaktini ve yerini anca O biliyor. halimize sükretmemiz lazim benim cok sükür troit haric oda cok büyük bi sorun degilmis birseyimiz yok ama 1yil doldu canim bebek isteyeli
herkes seni aciyormus gibi düsünme canim. sen suan evliliginde mutluysan esinden ailenden memnunsan, sagliginda yerinde ise Insaallah Rabbim sabrettigin zamanin mukafatini verecek sana
AMIN canim INSALLAH RABBIM hayirlisini nasip eder hepimize cok guzel yazmissin RABBIM gonlune gore versin
Amin canim Insaallah Rabbim bu mübarek ayda hayirli dualarimizi kabul etsin
ben bu sefer kactim canim.
yoksa iftara misafirlerim peynir ekmek yiyecekler
hayirli iftarlar
Allaha emanet ol
geldim canım nasıl gidiyo görüşmeyeli?
iyi tatlım sen nasılsın nasıl gectı kontrol
hormon tahlili yaptırdım prolaktin düşmüş 14 çıktı.ama sanırım lh da problem varsalı gününe randevu aldık eşim sperm testi yaptıracak.onun sonucu çıkınca ben de başka bir doktora gideceğim
Selam kızlar..
Sonunda birileri var topicde yakaladım.. :)
kuzum ben sana kuserdım bebn olmasa ama neyse neelledesın bakım napıyon beben nasıl cınsıyetı bellımı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?