Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

yok canım korunmadım zaten evlendiğimde 28 yaşındaydım.hemen de çocuk istiyodum.sezaryan mı olacak canım senin?29 ekim süper olur

evet canım sen hiç sorun etme sen yesen de yemesen de bebek senin bünyeden ihtiyacını alıyor.ama sen yine de bundan sonra dikkat et.ceviz ye mesela.cevizi tavsiye ediyo doktorlar

Evet ceviz bebeğin beyin gelişimi içinde çok iyiymiş ama annem vefat edince hepsi gitti aklımdan

Ben 62 kiloyla hamile kaldım 56 kiloya düştüm şu anda 58 kiloyum canım
Sen ne kadarlık hamilesin??

Evet ceviz bebeğin beyin gelişimi içinde çok iyiymiş ama annem vefat edince hepsi gitti aklımdan

Ben 62 kiloyla hamile kaldım 56 kiloya düştüm şu anda 58 kiloyum canım
Sen ne kadarlık hamilesin??

oh bak yavaş yavaş toparlamaya başlamışın bebgınde saglıgı ylunda sorun yok maşalla cnm ben 27 haftalık hamıleyım cnm

oh bak yavaş yavaş toparlamaya başlamışın bebgınde saglıgı ylunda sorun yok maşalla cnm ben 27 haftalık hamıleyım cnm

Senin bebiş benimkinden büyükmüş canım
Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip inşallah
neyse ben kaçar canım malum sahur
Hepinize hayırşı sahurlar görüşürüz..

yok canım korunmadım zaten evlendiğimde 28 yaşındaydım.hemen de çocuk istiyodum.sezaryan mı olacak canım senin?29 ekim süper olur

hım ıyı yapmışın tatlım ama su an 29 olmalısın o zman aslında yaşın ıyı anne olmak ıcın baka ben 27 yasındayı 2.cı ama be 19 yaşında evlendım dolayısıyla hepsı erken gelıştı ama ılk yıl duşunmedık yarenden sonrADA bayagı ara verdık
cnm benım yaren sezeryan doğumla dunyaya geldı oğlumda nasıp olursa o şekılde gelcek dunyaya

Senin bebiş benimkinden büyükmüş canım
Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip inşallah
neyse ben kaçar canım malum sahur
Hepinize hayırşı sahurlar görüşürüz..

sanada ıyı sahurlar ttatlım bende eşime hazırladım yıyıyo malum bende oruc yok yınegel cnm benım

seyda benım kor olasıcı kırmızılar geldı cnm hberın olsun.3aydır erken oluyorum normalım 28 ama 25,20,26 uc aydır byle anlmadımmmmm

sagol canim bende ozledim hepinizi

nereye kayboldunuz kızz iki dakkadaaa.... ayy belim çok fena ağrıyor yaa,, yarın iftara misafirim var 15 kişi kadar temizlik yapiim biraz dedimm belimm tutuk şuandaa ya

nereye kayboldunuz kızz iki dakkadaaa.... ayy belim çok fena ağrıyor yaa,, yarın iftara misafirim var 15 kişi kadar temizlik yapiim biraz dedimm belimm tutuk şuandaa ya

ah cnm benım uzuldum benımde uzun zaman oturdugumda yada uzanmadıdgımda belım agrıyo uzanınca geıyo keske bu sene ıftar almasaydın tatlım ben yada 15 kışı ne kadar yardım etselerde yorulcan cok bende alcam ama bı kv bıa ananemlerı yeter eşım evde ondan cesaret alarak oda

evet cnm ya lamıa gelcek bu akşam öle konuştuk sen ne yaptın cnm hayırdır koşturmak yazmışın

Benim küçük yengemin babası vefat etti. Kendisi rizeli de.. ee bizede yakın olunca gitmek icap etti.. Hafta sonum öyle geçti.. Evle falan uğraştık biraz.. Eşim süpürdü, ben sildim.. Derken, giremedim buraya.. Ama sabah okuudm, zaten kimsede girip yazmamış doğru dürüst... Sen nasılsın songül..

Aa nilüp hoşgeldin.. Amaaan ben bu sene ara verdim iftara çağırma işlerime.. Valla kimseyi ağırlayacak durumda değilim.. Kendime hiç güzevmiyorum.. Ben çok ağırlaştım kızla yaa. Sanırım yaşla da alakalı.. Furkan'da böyle değildimm .. Çok hareketliydim. Ama bunda yığıldım kaldım bu ay.. Benden bu kadar...

işte elti görümce kv çoluk çocuk 15-16 kişi oluyo..nebiliim çağırmadanda olmuyo işte zaten ramazandan ramazana geliyolar,,,

başınız sağolsun cnm böyle gunlere yanında olmak ıcap edr ıyı yapmışın
bende busene öle ıftar olaylarına gırmıcem cnm ya herkeste anlayışla karşşılamalı benımde belım agrıyo cok uzun zmanlı ayakta durunca
ananemler 4 kışı kvler 3 kışı onlarda zor gelmez zaten yeter valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…