evet cnm sanırım öle oldu ama ınan zor bulunanda daha temkınlı oluyosun tamam 2.bebek ama ınnakı cok heycanlıyım
nasıp olursa cn 29 ekım ıstıyoruz cumhurıyet cocugu olsun sen hıc korunmadınmı cnm
evet canım sen hiç sorun etme sen yesen de yemesen de bebek senin bünyeden ihtiyacını alıyor.ama sen yine de bundan sonra dikkat et.ceviz ye mesela.cevizi tavsiye ediyo doktorlar
çok ıyı tatlım kullanf
dıgın ılaçlar bende aynı eşkılde maa gecen ay 1 ayda 7 kg alınca elevıtı kestı drum
ben kan ıcın surup kullanıyorum cnm 3.aydan berı daha etkılıymış 5.aydan sonrada calsıyuma başladım cnm ben omega 3 klullanmadım banda vermedı nasıl kg aldınmı
Evet ceviz bebeğin beyin gelişimi içinde çok iyiymiş ama annem vefat edince hepsi gitti aklımdan
Ben 62 kiloyla hamile kaldım 56 kiloya düştüm şu anda 58 kiloyum canım
Sen ne kadarlık hamilesin??
oh bak yavaş yavaş toparlamaya başlamışın bebgınde saglıgı ylunda sorun yok maşalla cnm ben 27 haftalık hamıleyım cnm
yok canım korunmadım zaten evlendiğimde 28 yaşındaydım.hemen de çocuk istiyodum.sezaryan mı olacak canım senin?29 ekim süper olur
Senin bebiş benimkinden büyükmüş canım
Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip inşallah
neyse ben kaçar canım malum sahur
Hepinize hayırşı sahurlar görüşürüz..
kızlar size iyi geceler ben yatayım artık:)
kızlar erhaba 2 gun yoktum bı hevesle actım ama 2 sayfacık olmuş yıkıldım yanı nartane delyam sız olmasıanız oda olucakmış delyam hoşgeldın sen de özlettın lamıacım yarın ıyı gecsın dıe dua edıcem sana nartane sanada kolay gelsın
sagol canim bende ozledim hepinizi
yaren yaren naber.. Kaç gündür karşılaşamadık senle.. Ayy hadi kızlar gelinde bir görüşelim bu akşam yaa....
aaaaaaaa ne ara geldın sen ya 3 gun yoktum bı kuruldum akşam okumak ıcın sadece 2 sayfa cok sasırdım nerde bu mıllet yav
Ne bileyim ben, zaten klimse gelmiyorki yazdan beri.. Bende uyrayamadım kaç gündür koşturmaktan..
nereye kayboldunuz kızz iki dakkadaaa.... ayy belim çok fena ağrıyor yaa,, yarın iftara misafirim var 15 kişi kadartemizlik yapiim biraz dedimm belimm tutuk şuandaa ya
evet cnm ya lamıa gelcek bu akşam öle konuştuk sen ne yaptın cnm hayırdır koşturmak yazmışın
ah cnm benım uzuldum benımde uzun zaman oturdugumda yada uzanmadıdgımda belım agrıyo uzanınca geıyo keske bu sene ıftar almasaydın tatlım ben yada 15 kışı ne kadar yardım etselerde yorulcan cok bende alcam ama bı kv bıa ananemlerı yeter eşım evde ondan cesaret alarak oda
Benim küçük yengemin babası vefat etti. Kendisi rizeli de.. ee bizede yakın olunca gitmek icap etti.. Hafta sonum öyle geçti.. Evle falan uğraştık biraz.. Eşim süpürdü, ben sildim.. Derken, giremedim buraya.. Ama sabah okuudm, zaten kimsede girip yazmamış doğru dürüst... Sen nasılsın songül..
Aa nilüp hoşgeldin.. Amaaan ben bu sene ara verdim iftara çağırma işlerime.. Valla kimseyi ağırlayacak durumda değilim.. Kendime hiç güzevmiyorum.. Ben çok ağırlaştım kızla yaa. Sanırım yaşla da alakalı.. Furkan'da böyle değildimm .. Çok hareketliydim. Ama bunda yığıldım kaldım bu ay.. Benden bu kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?