nılllllllllllll cok gezdın topiklerı hadı gel cnm benım
bilmiyorum canım ya hiçte umudum yok bilmiyorum kük degilmi mmri birde adetin 13 günü çatladılar erken degilmi buarada iki tane catladı 16_18cıvarı dedi doktor bilmiyorum işte ya öburude catlıyabilirde catlamayabilirde dedi çatlatma iğnesine gerek yok dedi
Aa takıldım kaldım hakikaten hee.. Orayı burayı okuyayım derken kalmışım öyle.. Naber? İyisin inşaAllah..
evet haklısın aydınlatmadı pek..bidaha :)adet olamazsan gel dedi:)sanki biz bilmiyoz sana niye gelim test yaptırıırm ala ala neyse işte doğuda küçük biyerdegim gerci araştırma hast. ama işte biraz daldan dala oldu her gittiğimde başladığım dok.yoktu malesf.bakalım hayırlısı ALLAH 'tan
aaaa evet yanı cnm maşalla ınsan marıfetlı olunca yıg ışlerı falan bakıyo nerdeee songul yapacak
ben ıyıyım cnm cok sukur sen naılsın
Bak baaak.. Hafiye misin kız sen.. Ee erkek bebiş olunca convers patiksiz olmaz di mi.. Öylede önüme geliverdi, bakayım dedim.. Çok fenasın kız sen..
Bende hamdolsun işte, biildiğin gibiyim.. Brir iyiii, bir kötüüü, öyle geçiyor günlerim.. Sende kasım annelerindeydin bayağı.. Bende oradakileri okurken görüyorum hep seni.. 1. liği kaptırdın bu ay..
haah napayım kapı kapı senı arıyoum kız topiklerde ay bırak gel dıcem ayıp olcak yeşil ışık yanıyo ama nerede
cnm gelıyorum malum burada kımselr yok kasım ennelerınde takılıyorum cok ıyı ordakı arkadaşlarıda sonunda 1.lıgı satabıldım çok şukur
cnm gunduzlerı sen daha uygun oluyosun gelsen ya arada arasa aldıgım cicişlerıde koydm oraya
Kız gördüm gördüm, seni cadııı.. Ne güzel şeyler almışsın ama hep tulum... Değişik değişik giyidrirsin inşaAllah..
Yav ben orayı okumayı tercih ediyorum. Daha öncede 2-3 kere msj yazdım oraya.. Daha doğrusu birşeyler sordum.. Ama cevap veren olmadı.. Çok fazla girip, çok fazla laklak yapmam lazım ki.. Bende ona gelemem.. Sadece ortak şeylerde merak ettiklerim oluyor, onun için okuyorum orayıda..
hımm anladım cnm laklak a gelemıyosun napalım öle olsun
nm aldıklarım 0-3 yenıdoğan lt ust takımlarda cok
şimdiden sonra kuçuk panolonlar gömlekler falan o tarzlar alcam gercı onları ananesı ben alcam dıo ama bakalım artık
Ayy bırak alsın kadın.. Onlartda heves ediyorlar biliyor musun..
aynen cnm daha planları cok neyse ben kaçıyorum k.i.b görüşüruz
evet canım bende bırcok yorum okudum 10.aydayız bu ayda öyle deneyelım bakalım hayırlısıvalla kuzum ben bu yumurtalaın psıkolojısını cözemedım bı kadının senelerce bebegı olmamış meger kadın aderlıyken yumurtluyomuş gerısını sen duşun bence sen adet bıtttımmı başla hemen calışmalara belkıede erken yumurtluyosun
sanmıyorum canım o kadar erken yumurtlama olcanı...
evet canım bende bırcok yorum okudum 10.aydayız bu ayda öyle deneyelım bakalım hayırlısı
valla bende oyle dusunuuoduum tatlım ama denemekte yarar var.
evet canım başladık bakalım hayrılısı olsun İNŞALLAH..cnm dedıgım gıbı bu ayda yumurtlama yı bırak gun aşırı ılışkı olayına gır ne olur ne olmaz bellı olmaz belkıde erkekn yumurtluyosundur
selam kızlar nasılsınız ben dün doktora gtiim saat 11 ama 12 buckta anca girdim..
sonuççç gelişmemş...doktora dedm hep bölemi olck gbilerinden..
doktor istyosan bir dahaki ay iğneye başlıyalım ama diyim sana olmıcak..sonra aşılama sonra tüp bebk..ama çok yıprnırsın dedi..
hem maddi hem manevi dedi..vücdun ialçlara cevp veryor ama kilo olduğundan yumurtalıklra bişe kalmıyor dedi..bu işlerin hem ucuzu hem daha kolayı vr dedi..çok değil 10 15 kilo ver gel dedi..kurban bayrmından sonra gel konuşlım ona göre başlıyalım ama kilo verip gel başarabilrsin bunu dedi..sonra başka doktora gttm...aynı şeyleri oda söledi...ve doktorumu değiştirmemeye karar verdim...doktr doğruu diyor..yani kasım 22 ye kadr vaktim varbirde bana ayın 21 gnlerinde başlmm gerekn ilç verdi progestan düzenli adet olim diye öl eyani ..kizçeler
selam kızlar nasılsınız ben dün doktora gtiim saat 11 ama 12 buckta anca girdim..
sonuççç gelişmemş...doktora dedm hep bölemi olck gbilerinden..
doktor istyosan bir dahaki ay iğneye başlıyalım ama diyim sana olmıcak..sonra aşılama sonra tüp bebk..ama çok yıprnırsın dedi..
hem maddi hem manevi dedi..vücdun ialçlara cevp veryor ama kilo olduğundan yumurtalıklra bişe kalmıyor dedi..bu işlerin hem ucuzu hem daha kolayı vr dedi..çok değil 10 15 kilo ver gel dedi..kurban bayrmından sonra gel konuşlım ona göre başlıyalım ama kilo verip gel başarabilrsin bunu dedi..sonra başka doktora gttm...aynı şeyleri oda söledi...ve doktorumu değiştirmemeye karar verdim...doktr doğruu diyor..yani kasım 22 ye kadr vaktim varbirde bana ayın 21 gnlerinde başlmm gerekn ilç verdi progestan düzenli adet olim diye öl eyani ..kizçeler
ah cnm kıyamam sana gecms olsun nesrınınde agrmstı cnm herseyn yoluna olmasna cok beklememene cok sevndm şeker de aradan cıkms oda guzel cıkr ınsalla muayne ucretıne gelnce 8 ue 9.ayda ucrat cıkıyodu degsms ama bana zaten hep mantksz gelıyo neden ucret sabıt degılkı sebep ne acaba bızım fıx 42tl her sartta bebek buyuyunce bakmak dahamı zor oluyokı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?