Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

hoşbulduk tatlım:) benim belim hamilelikden önce bi ara tutulmuştu,ondan sonra bööle az bişey yorulıyım agrıyor acayip,,çağırmamayı düşündüm aslındada zaten ramazandan ramazana geliyolar,,eşimin kardeşleri,ööle işte..ablam gelcek yarın yardıma ..

işte elti görümce kv çoluk çocuk 15-16 kişi oluyo..nebiliim çağırmadanda olmuyo işte zaten ramazandan ramazana geliyolar,,,

kuzum valla cok kalabalık aslında onların o teklıfı yapmalrı lazım ramazanlar cuvala gırmedı yarın kı telaşını duşunemıyorum cnm ya

benimde bi tek onlar var işte gelen,,başka kimse yok zaten çağıracak,,

kuzum valla cok kalabalık aslında onların o teklıfı yapmalrı lazım ramazanlar cuvala gırmedı yarın kı telaşını duşunemıyorum cnm ya

ay hiç demezler ööle bişey ablam gelcek allahtan yarnda yardıma..zaten sofrayı toplamadada elti ve görümce 2 dk da yok ediyo,yardım ederler hep ööleler..ama tabı yoruluyo insan ya çok da temizlik ypmadım aslında ev temizdi zaten bi banyoyu yıkadım süpürdüm sildim toz aldımm ben bittimm belm koptu,,iice ağırlaşınca nolcam bilmem..

Amaan benimde bir tek kocamın tarafı var ama, en başta ramazanın 1. günü eşim dedi bana.. Bu dsene kimseyi çağıraım falan deme diye.. Kimsede benden beklemesin valla.. Onlar çağırsın beni gerekirse.. Hani dreler ya, geçemişteki yaptıklarıma saysınlar..
Ben yinede dedim eşime ki, bende hep hepsini birden çağırıyordum.. 15 kişi falan oluuyorlardı.. Bu sene tek tek çağırayım dedim.. Aama sonrada amaan boşver dedim içimden.. Bu sene mazur görsünler valla..
Yemek yapmak önemli değilde, iş dolaşmakta.. Yardım etseler bile burası benim evim, canım çıkar biliyorum.. En iyisi hiiç bulaşmamak..

benimde bi tek onlar var işte gelen,,başka kimse yok zaten çağıracak,,

cnm yeter zaten ya ay ben duşunemıyorum su anda 16 kışı Allah kolaylık versın Allahtn ıfatr gec vakıtte gun uzun bayagı şey oluyo
bugunden yaptınmı hazırlık hıc yoksa yarın mı başşlıcan

cnm ya hem gebelık hem sıcak yoruyo ınsanı ay bıde ne kaadr yardım etselerde duzende bozuluyo dımı aslında asıl temızlık mmısafır gıdınce yazın daha cok toz oluyo bı de heryer
aaa bu arad klıma takıldımı ay nefes aldım ınankı takılınca

aman cnm en ıyısını yapmışın valla yerı gelıyoı kendımıze yemek yapmaya zor kalkıyo bı yerımız
bide dedıgın gıbı yardım etselerde bana daha zararı oluyo heryer karılıyo dahada sankı valla kımse kusura bakmasın kaç senede ancak hamıle olmuşusıuz ben yarende aldım ıftar eşimin tarından teyzelerı o gece öldum bel ağrıdan bıdaha da almam öle ınan

Ya kızlar birşey soracağım ben.. Bneim karnımın içi çok ağrıyor.. Sizdede ağrı oluyor mu.. Amakasık ağrısı değil.. Tam göbeğin oralarda ve snacı gibide değil.. Acı gibi.. Acıyor karnım sürekli..

Benim bu hamileliğim öncekine hiç benzemiyor ya.. Ben önceki hamileliğimde son 2 ay neler çekmiştim.. Bir ben bilirim, bir Rabb'im bilir.. Ama bunda sürkeli birşeyler çıkıyor.. Hep rahatsızım.. Artık yaşımla bağlantı kuruyorum.. Benim bir tanıdığımda çok geç yaşta hamile kalmıştı.. Ama o 40. lı yaşlardayrı.. Çok zor ve ağır geçmişti hamileliği.. Benimde bu ay çok zor geçti.. Yani tamamen tıkandım artık.. Hareket edemiyorum.. Hemen yoruluyorum.. Yani bildiğiniz 8-9 aylık gibiyim..

Ama diğer hamileliğimde yaşamadığım şeylerle karşılaşınca tedişrgin oluyorum açıkçası.. Sizde de varmı karında acı.. Birde etlerim ağrıyor hep.. Sanki çekip koparıyorlar gibi.. Belden aşağı olan etlerim.. Eee bu yaşta hamile kalırsan olacağı buydu diyin hadi..

çok şükür ikimizde iyiyiz 2 li taramamız da gayet iyi çıktı size yazmıştım. taramada dr bu bebek .... gibi görünüyo dedi ama 15 ağustosta kesin söylerim dedi bakalım artık Rabbim hepimize de verdiği vereceği herşeyin hayırlısını nasip etsin inş. bende sizdenim canım hiçkimseyi davet edemiyorum malesef

tatlım benım aynı ağrı bende de oldu bunda 2 3 hafta önce hatta zaman zaman şımdıde oluyo bagların gerılmesınden dolyıymış resmen göbekdelıgımdeydı hanı ıcerıden bışey cekıyo grılıyo gıbıydı kasım topiğindede pek cok kışının oldu cnm
oğlunda hangı ayda doğum ayptın cnm belkı sıcaklar tansıyon duşuklugunden zorlanıyosundur ama yaşla ılgılı degıldır benımde yarende berbattı yarenı 21 yaşında kucagıma aldım şimdi 27 yaşındayım her hamılleık farklı oluyo sanrım cnm

cnm yeter zaten ya ay ben duşunemıyorum su anda 16 kışı Allah kolaylık versın Allahtn ıfatr gec vakıtte gun uzun bayagı şey oluyo
bugunden yaptınmı hazırlık hıc yoksa yarın mı başşlıcan

yok yapmadım hep yarın yapılcak şeyler,,zaten bide yemekle uğraşamazdım bugun.. aman yne ii,,ben ervaya hamileyken,, kv la birlikte oturuyodum,,, her cumartesı 17 kişi olurduk evde öglen saatınden gece 12 lere kadar......... akşama kadar sandalye tepesinde pineklerdim,, yer kalmazdı... rabbim dualarımı kabul ettıde bitti o gunler..

Oğlumda ayını tam tutturmuşum valla ben.. Nisanda hamile kalmıştım, Ocakta doğurdum.. Ama ne sıcak bastı, ne tansiyon falan.. Bu bir başka.. Korktum valla.. Yok yok ben yaşla alakalı olduğuna kesinlikle inanıyorum songül.. Olurdai bu kadar mı ağırlaşma farkı olur.. Resmen vücudum daha 5. ayda durdu.. Zorlanıyor resmen yaa. Anlıyorum ben bunu.. Siz siz olun 30 yaşdan sonrasına bebek bırakmayın.. Aha da benden tavsiye geldi....

aaa sımdı hatırladım ee sen bılıyosun o zman tahmını bzemı sölemıyosun o zman erkek cnm erken haftada ancak erkege yorum yapabılıyolar sende bızım gıbı tembel hamış he

canım benim ya ben napayım 33 te evlendim 34 te hamile kaldım Allah'ın izniyle 35 te doğurucam daha bunun 2. si de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…