- 5 Nisan 2012
- 1.881
- 0
- 66
aaa sımdı hatırladım ee sen bılıyosun o zman tahmını bzemı sölemıyosun o zman erkek cnm erken haftada ancak erkege yorum yapabılıyolar sende bızım gıbı tembel hamış he
Oğlumda ayını tam tutturmuşum valla ben.. Nisanda hamile kalmıştım, Ocakta doğurdum.. Ama ne sıcak bastı, ne tansiyon falan.. Bu bir başka.. Korktum valla.. Yok yok ben yaşla alakalı olduğuna kesinlikle inanıyorum songül.. Olurdai bu kadar mı ağırlaşma farkı olur.. Resmen vücudum daha 5. ayda durdu.. Zorlanıyor resmen yaa. Anlıyorum ben bunu.. Siz siz olun 30 yaşdan sonrasına bebek bırakmayın.. Aha da benden tavsiye geldi....
yok canım lamişle senin tahminleriniz doğru çıktı gibi dr kıza benziyo dedi ama bana da hamile kaldığım ilk günden beri erkek gibi geliyo bakalım artık hayırlısı
ben ervayı yıkıyımm.yok yapmadım hep yarın yapılcak şeyler,,zaten bide yemekle uğraşamazdım bugun.. aman yne ii,,ben ervaya hamileyken,, kv la birlikte oturuyodum,,, her cumartesı 17 kişi olurduk evde öglen saatınden gece 12 lere kadar......... akşama kadar sandalye tepesinde pineklerdim,, yer kalmazdı... rabbim dualarımı kabul ettıde bitti o gunler..
yok yapmadım hep yarın yapılcak şeyler,,zaten bide yemekle uğraşamazdım bugun.. aman yne ii,,ben ervaya hamileyken,, kv la birlikte oturuyodum,,, her cumartesı 17 kişi olurduk evde öglen saatınden gece 12 lere kadar......... akşama kadar sandalye tepesinde pineklerdim,, yer kalmazdı... rabbim dualarımı kabul ettıde bitti o gunler..
ah cnm benım ervada ne zormuş ya buyuk yanında olmak o yönce zor olmalı dımı bıde gelen gıden coksa sukur kendı yuvana ayrılmışında dualrın kabul olmuş
kv gençmı yaşlımı cnm
canım benim ya ben napayım 33 te evlendim 34 te hamile kaldım Allah'ın izniyle 35 te doğurucam daha bunun 2. si de var
ben ervayı yıkıyımm.
canım benim ya ben napayım 33 te evlendim 34 te hamile kaldım Allah'ın izniyle 35 te doğurucam daha bunun 2. si de var
Hahah.. Benim rahatsızlıklarımında etkisi var tabii canım.. Ama yinede bence bünye + yaş.. Kesinlikle etkili..
Sevgicim, o zman sen çok ara verme.. Bu bebiş 3 yaşına geldimi, 2. yi yap.. Ben çok pişmanım erken yapmadığıma...
oh cnm her sne aktıfsın bence bı hızla bı tane daha yaparsın bu seferde 36 da gebe 37 de 2 cı tamam oolur
valla öle oldu canım Allah izin verirse 2. sene 2. bebeği düşünüyorum zaten malum yaş iyice ilerlemeden
cnm benım hamılleık zor gectıgı ıcınmı pışmansın
bıraz zr olucak cnm ama arka arkaya ama yaş ılerlemeden olsa ıyı olur
Yok canım.. Oğlum çok yalnız kaldı.. 2 çocuk peşpeşe çok güzel büyüyor.. Hem kardeş, hem arkadaş oluyorlar.. Erken dönemde oğlum çok ağlak bir çocuk olduğu için yapmadım.. Çünkü çok zor büyüdü benim oğlum.. 3-4 yaşına geldiğinde tam yapmaya karar verdiğim ay troitlerim fırladı.. O gün bu gündürde hastayım işte.. Yapamadım.. Bakma şimdide yapabilecek durumda değildimde... Şartları zorladım ben.. Ondan zoralanıyroum şimdi.. Ama pişmanlık bundan değil.. Erken devrede insan gelecekte başına neler geleceğini bilemiyor.. Keşke yapsaymışım diyorum şimdi.. Ama keşke demekte doğru değil.. Herşey nasip.. İşte bende üstüme düşeni yapıp, herkese tavsiyede bulunuyorum.. Aman haa, sağlığınız varken yapın... diye....
Songüüül, bugün 2. aşımıda oldum.. Ve tartıldım.. Bu ay 1 kilo almışım.. Şu ana kadar 5 kilo aldım toplamda...
Ben bu kadar az yerken 1 kilo bile iyi geldi bana.. Şükür Allah'ıma..
gecmış olsun cnm benım maşalla kg alımın tam olması gerektıgı gıbı tatlım cok guzel gıdıyosun
ben bu aydan okadar umuıtlu değilim sahur bıde eşim evde ya akşam yemeklerımız daha kapsamlı falan bu ay 1.5 ıle kapatamaıcam sanırım
şeker yukleme ne zman
iyi akşamlar cankızlar nasılsınız bakimmmm :):):):):):):)::) songülüm ya daha erken gelcektim ama annemlerde iftar derken uyuyup kalmışım ordaa yeni geldik evede girebildimm şükürr :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?