tamam canim gorusuruz hayirli haberlerle gel tatlimya bende ona şaşırıyorum tatlm 2 tane idrar tahlili pozitif cıktı ona göre gittim beta yaptırıym dedim o nasıl 5.34 çıktı anlamadım..tmm ben uzanıym biraz görüşürüz canım ..
selam kızlar tahlil sonucum 5.34 malesef kanamam var sanırım kırmızılar gelio bu seferde ümidim gitti..dr söledim 2 gün sonra tekrar beta yaptır dedi kanama olunca yaptırsam çıkar mı ki..
lekelenmem var dedim tmm 2 gün sonra tekrar beta yaptır dedi..canım sorma bende ümitlenmiştim ama hayırlısı 2 gün sonra yinede yaptırcam kısmet belki üstüne görme flndır...
selam kızlar tahlil sonucum 5.34 malesef kanamam var sanırım kırmızılar gelio bu seferde ümidim gitti..dr söledim 2 gün sonra tekrar beta yaptır dedi kanama olunca yaptırsam çıkar mı ki..
yalanci kanama ne oluyor ilk defa duydum. doktorun birsey demedimi?
peki kanaman normal adet gördügün gibi cokmu?
Kizlar bugun doktora gittim adetim 1 hafta erken gelmistiya.yalanci kanama dedi adet degil dedi.2 buyuk 1 kucuk yumurtam var cuma catlatma ignesi olcam.boyle yalanci adet goren varmi aranizda
ümidini kesme canim Insaallah degerin 2 katlanir , 2gün sonrada istenilen degere ulasir belki erken bakildi kanda o yüzden düsük deger. sen iyi dinlen ayaklarini uzat ve yuksek tutmaya bak. Rabbim bebegine tutunma gücü versin Insaallah. Amiiinnn
AMİN canım İNŞALLAH bakalım..ALLAH tan umut kesilmez..ay cnm benım ınşalla yuselme yaşanır 5 ve ustu pozıtıftır cunku yada kımyasal gebelıkte olabılır cunku idrardan 15 gun ıcınde eatılıp kanda daha cabuk deger duşuyo
cnm merhaba nasılsın gecmış bayramın mubarek olsun
sagol canim seninde gecmis bayramin mübarek olsun. gerci bayram gecmeden topigimizle bayramlastim ama kimseyle karsilasamadim herkes bayram telasindaydi sanirim benim gibi
Iyiyim canim hamd olsun.
sende iiysin Insaallah. seneye arasimiz el öpecek Insaallah
cnm merhaba nasılsın gecmış bayramın mubarek olsun
ay cnm bende geldım ama kımse yoktu zaten genelde öle kımse oolmuyo ınşalla teyzesı seneye arasta aramızda olucak
ben ıyıyı tatlım sukur sende ne var ne yok rabbım hepınızın oruclarını kabul etsın seneye ramazanı görmeyı nasıp etsın ınşalla
Amiiin Insaallah cümlemize nasip olsun seneye Ramazani görmek.
Ben heyecanla batimi bekliyorum gerci durumumda farkli birseyyapmadim ama bol bol dua ettim. sagolsun kk arkadaslarda dua ediyorlar . Sizlerin duasiyla kendimize geliyoruz, morellerimiz düzeliyor, ümitleniyoruz cok sükür.
birde bildigin gibi calisiyyorum.
sende ne güzellikler var anlat
cm valla herşey Allahtan ondan ıstedınmı er gec olur dıyorum ama öyle ama böyle bak every de hamıle oysakı önumuzdekı ay tedavı palnları vardı cok sevındım cnm onada ben hepınız ıcın bol dua edıyorum cnm benım
bende guzellıkler yoğun cnm bu ara arasın alışverışı bıttı sıra kıızıma geldı artık cantaydı okul kıyafettı falan gundemıızz onlar bu ara
aynen öyle canim hersey Rabbimin elinde O neylerse güzel eylerbizim pilanlarimiza göre degil Allahin kurmus oldugu kural ve plana göre
iyi bak arasin alisverisi bittiyse yareninkilerde alinir Insaallah. yanliz gitmiyorsun degilmi alisverise?? orasini bilmiyorum ama burasi bu yil baya bi sicak Masallah yaniyor ortalik.
tatlım arasınkını ramazada yaptı yaren yaz okulundaydı eşimle gıttık yada o arabayla bıraktı yada beraberdık burası fena sıcaktı cunku
yarenınkıde kılay ttalım semtı ızde ahatlıkla yapabılrım
ama ben hıc hazır degılım tatlım 1.sınıfa başlama fıkrıne yavrum anasııfına gıdıcektı oysakı sımdı kendınden buyuklerle ve anasınıfı na gıtmiş cocuklarla ynı sınıfta olucak o yuzden cok ta hevesım yok
yaren kac yasindaydiki canim?
cocugumu daha okula hazir oldugunu düsünmüyorum deme hakkni varmi türkiyede
cnm bu yıl yasa degıştı ya bızde yasa megduru yaren 5.5 yasında
cnm ancak rapor alabılıyosundur fızıksel olarak yaren yapılı zıhınsel olarakta almak ıstemıyorum tatlım
göndermezsensde ceza buyuk davalık bıle olabılıyosun aylıkta 500 tl ceeza
olsun canim hayirlisi vardir bundada bir hikmet. büyükleriyle ayni okulda olmasi onu daha cabuk olgunlastirir hic zorlanmazsin Insaallah. Allaha emanet. Masaallah zaten tatli bir kiz samimiyetlik kurar sosyallesir sen merak etme annesi. derslerini beraber yapmaniz yada destek olup motive edecek biri olmali mesela babamiz olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?