Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
cnmya ne kadar merak ettım senı en son elıften telını ıstedım oda dönmedı sukur ıyymışsın

ayyy cnm ne kdr çok internet cafe ardım bilomusun el,ifede msj çektim bana geri donmedi...ama sonnda evdeym allhıma şükür çok ii dinlndim ama ama eve bi geldim daha yıknmaya fırsat bulamadan misfr vrdı.. dun geldim gece 2 de yattım düşünn..ayy yarın da diyet başlıyorummm...yediklerm içtiklerim yitr deme...ohhhh ben zyflıcmm kilo vercem ohhh sonrada gelsnn bebişş..ayyy sen nağon kız yaren nasıl...oğlumuz nasıl bakimmm...topikte harkllk vrmı yeni hbrler vrmı bakalım..tabloyu bir gncelliyelimmm

Geceeee
tuhfe
kader1982
bocegimm
buzin

kızlar nasılsınızzz özür dilerim yaaa sizlede ilkgilenemdim peki sizden ne hbr...yenii durumlr nsıl

Son düzenleme:
Geceeee
delyam
tuhfe
kader1982
bocegimm
buzin

kızlar nasılsınızzz özür dilerim yaaa sizlede ilkgilenemdim peki sizden ne hbr...yenii durumlr nsıl

canim nasilsin , ben sana ozelde yazmistim sat 3 agustos bat 1 ya da 2 eylul
bu arada tatil nasil gecti dinlendin mi bolca opuyorum canim ben cikiyorum bugun ablamin nisani var

selam kızlar idrar tahlili yaptım tekrar 2.çizgi biraz silik ama var..yarın beta yaptırmaya gidicem hem bir muayenede olurum kanamam devam ediyo hayırlısı haber veriirm tekrar sonucları..ALLAH ım Hikmetinden sual olunmaz..Verende sensin alanda..''OL..'' diyip olduranda sağlıklı,sıhatli,hayırlı bir evlat nasib eyle RABBİM TÜM İSTEYENLERE..

Son düzenleme:
iim cnm ne olsunn ayy inşllh hayrlı haberlerinı alırızz cnm benmmm
İNŞALLAH tatlımm değer yükselmişmi ona bakılcak..5.34 çıkmıştı İNŞALLAH yükselmiştir kanamam devam edio hayırlısı..sende diyete başlamışsın hayırlı olsun tatlım...dileirim istediğin kiloya inersin sağlıklı bi şekilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…