kızlar benım kırmızılar gelmedı ve dayanamayıp kan tahlılı verdım saat 3de alıcam bana dua edın lutfen ama ıcımde hıc umutyok hayırlısı olsun inşallah
İyiym bitanem rahim filmim cekildi bugun temiz cikti cok sukur.kucuk yapisikliklar varsada acilmis dedi doktor hayirlisi allahtansedef ne yaptın cnm
fana sen nasılsın göruşmeyelı bakalım
İyiym bitanem rahim filmim cekildi bugun temiz cikti cok sukur.kucuk yapisikliklar varsada acilmis dedi doktor hayirlisi allahtan
tşk ederim sizi gördüm iyi oldum insan kucaklaşmak istiyor yaaasedef ne yaptın cnm
fana sen nasılsın göruşmeyelı bakalım
Kizlar cektirdim rahim filmini.adet sancisinin biraz fazlasi.ama anestezi alacak kadr degil.temiz cikti sonuclarim sadece sol tarafimda bu ay kist var.sol tupun cok belirgin bu kadr olmamasi lazim dedi oda kistten onemli bisey yok dedi.kist icin ilacim var 20gun kullanip kontrole gitcem.bu ay tedavisiZ gecicek yani.hayirlisi olsun..tuhfe sonucunu alinca yaz tatlim gzl haberlerle gel.suaycim buzincim sizede tesekkurler desteginiz icin
acaba milleti ben kaçırmış olabilir miyim?
tşk ederim sizi gördüm iyi oldum insan kucaklaşmak istiyor yaaa
gecmiş olsun bende cektirdim gecen ay temiz olmasına sevindim canım rahim filmi çektirdiğin ay gebelik şansını artırıyormuş öyle okudum
oh oh sevındım cnm hem Fcok zor gecmemiş hemde sorunun yokmuş tatlım
bu ay korunma verdımı cnm sana
tşk ederim sizi gördüm iyi oldum insan kucaklaşmak istiyor yaaa
gecmiş olsun bende cektirdim gecen ay temiz olmasına sevindim canım rahim filmi çektirdiğin ay gebelik şansını artırıyormuş öyle okudum
benim syfada problem var sizde de var mı
Ewet canim bende oyle duydumda umutla mak istemiyorum artik sona uzuluyorum
Yok canim sordum koruncazmi diye hayir dedi.korunmakmi gerekiyo???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?