Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

tşk ederim dua almak çok güzel bu bile sevindirdi Bu güzel dua dan dolayı Allah senden razı olsun

cnm bı kalp atışı gör ozaman alışcan ınanacaksın
bende ınanıyorum cnm ya tum arkadaşlarımızla topiğin modunu degıştırcem

cnm bı kalp atışı gör ozaman alışcan ınanacaksın
bende ınanıyorum cnm ya tum arkadaşlarımızla topiğin modunu degıştırcem

inş görürüz o günleride hayırlısyLA kanama falan olmadan atlatabiliyim 3 ayı inş gerisi daha rahat olucak :):)öyle umuyorum yaniiii

ahh ah şu beta hcg değerleri hiç 2 nin üzerine çıkmadı Birgün bende böyle yüksek bi rakam görsem ne yaparım acaba???

ahh ah şu beta hcg değerleri hiç 2 nin üzerine çıkmadı Birgün bende böyle yüksek bi rakam görsem ne yaparım acaba???

cnm benım o gunlkerde gelcek ınşalla bı donup kalırsın emınım uzun zamandır göruşmedık cnm sız sımdı hangı aşamalardasınz

inş görürüz o günleride hayırlısyLA kanama falan olmadan atlatabiliyim 3 ayı inş gerisi daha rahat olucak :):)öyle umuyorum yaniiii

inşalla tatlım benım ya
cnm eskıı hatırlatmak ısteem ama bebgını kaybetme sebebın neydı onla ılgılı bı önlem sözkonusumu

ıyıyım cnm ay hemen göndereyım cnm benım ay sevndım bak teyzesı Eki Görüntüle 520147 Eki Görüntüle 520148
ayy kırkbinkere maşallah nekadar tatlı çok masum bi yüzü var :):):):)pozlara bakhele sen kimin kızı :):):):):) senden almış heralde güzelliğini
Rabbim tez vakitte nasip etsin inş sen bize canlı canlı anlatırsın ne hallerde bulunduğunu artık havalaramı uçarsın yoksa sevinçten yerinden kalkamazmısın bilinmezz sen hemen yaşa gör inşşşş

cnm genel olarak ıyıyız yarende şımdı okula gıdıyo aklına geldıkce anlatıyo guluyorum bazen cok okuldakı cocukları anlatıyo yaptıklarını söyledıklerını tabı bı bakıyorum bırden bambaşka bıkonu
bazende aramızda ruzgarlar esıyo tabı kususebılıyoz arada öle her dedığını her ıstedgınde yapmıyrom bırazda ondan yaşıyoruz
ama cok sukur yaren akıllı söz dınlıyo belkıde annesının tutumundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…