inş canım yoktur Rabbim korktuklarımızdan emin kılsın inş.... ben kendimi tamamen ona bıraktım çok dua ettim çok yalvardım Rabbim aşılamayı vesile kıldı ilkinde nasip etti ...işlerimi okadar kolaylaştırdıki herşey denk gitti şükür.... inş bundan sonrasıda başı gibi güzel olur önceki acılarımızı tekrarlatmaz Rabbim sevdiklerimizle imtihan etmezz... inşş sevincinin binmislini kendi gebelik habrinle yaşarsınn......
erva cnm nasılsın tam sna msj attım bı baktım gelmıssın cok sevındım
sağol cnm nasılsın bakalım
hoşgeldinn kuzummm :):):):) ayy ben alışamadım daha hala çok garip geliyoo .....inş bende çok dua ediyorum çok az kalmıştık zaten listede Rabbim yine tez vakitte onlarında yukarılara taşınmasını nasip ederrr......
cnm bı kalp atışı gör ozaman alışcan ınanacaksın
bende ınanıyorum cnm ya tum arkadaşlarımızla topiğin modunu degıştırcem
iiyim cnm sen?? haha evt ya öyle denk geldi:)
ahh ah şu beta hcg değerleri hiç 2 nin üzerine çıkmadı Birgün bende böyle yüksek bi rakam görsem ne yaparım acaba???
ıyıyım cnm ay hemen göndereyım cnm benım ay sevndım bak teyzesı Eki Görüntüle 520147 Eki Görüntüle 520148
bende ıyıyım cnm sukur akşam eşım evdeydı abısı pc den göruşmek ıstedı bırden kaçtım kusura bakma cnm ya
inş görürüz o günleridehayırlısyLA kanama falan olmadan atlatabiliyim 3 ayı inş gerisi daha rahat olucak :):)öyle umuyorum yaniiii
tüm denemelere rağmen olmuyor napacağız!
ayy kırkbinkere maşallah nekadar tatlı çok masum bi yüzü var :):):):)pozlara bakhele sen kimin kızı :):):):):) senden almış heralde güzelliğiniıyıyım cnm ay hemen göndereyım cnm benım ay sevndım bak teyzesı Eki Görüntüle 520147 Eki Görüntüle 520148
Rabbim tez vakitte nasip etsin inş sen bize canlı canlı anlatırsın ne hallerde bulunduğunuahh ah şu beta hcg değerleri hiç 2 nin üzerine çıkmadı Birgün bende böyle yüksek bi rakam görsem ne yaparım acaba???
nasıl anlaşıyosun kızınla Ben bazen okuldan çıkan çocukların annelerin ellerinden tutup yolda giderken heycanlı heycanlı bişeyler anlattıklarını görüyorum Sana da anlatıyor mu yaren Ne anlatıyo mesela
tüm denemelere rağmen olmuyor napacağız!
ay yok cnm ne kusuru, ben de yalnızım yinee bu gecee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?