Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

ben ervada doğururken bile göğsümün altındaydı ya hatta doğumdan sonra ağzımdan çıkaraydım daha kolay olurdu demiştim ama herkesinde aynı olmayabılır ya o da var,, hamile görünce illa bı göbüşe bakılır ya kiminin yayık,kımının sipsivvrii kımının yukarda kımının aşağıda farklı olabılıyodur yani,,heraldee..:))) öyle umuyorum şuan daha erkennn daha 1 hafta dan fazla var randevuya görcez bakalım ozaman ne durumda

ay cnm benım ya rabbım şifa versın tum evlatlarımıza ay zordur 3 ayda taşınmak ıcın evlat ıcın ınsanın yapamayacagı yok
başlıyomu cnm bu hafta senın muaynelerın

Kız geçen hafta ne oldu biliyor musun.. çarşamba günü falandı.. biliyorsun, zaten zor hamilelik geçiriyorum... Ağrı, sızı o biçim.. Oturamıyorum, kalkamıyorum, yürüyemiyorum.. Sanki ilk hamileliğim.. Karnım o kadar sıkışık ve sert ki, bebk çok sıkışık.. Ama bebekte o kadar hareketli ki, hareket ettikçe ağlıyroum acıdan, basıl birşey düşün.. Neyse çarşamba günü, öğleden sonra gibi bebek karnımda yan döndü.. Ya songül, karnım o kadar sıkı ki, bebek belli oluyor yani, o derece.. Kız biliyor musun akşama kadar öyle kaldı.. Ben ama nasılım.. Acıdan kıvranıyorum.. Bebeğin kafasını, bedenini net şekilde hissediyorum ve canım nasıl yanıyor, bebeğin kemikleir batıyor.. O gün nefes alamadım.. Acillik olacağım sandm inan. Eşime dedim ki, birraz yürüsem miki bebk yerleşse.. Çıktım gece yürümeye.. Yok, adım atamıyorum ki, eve geri döndüm.. Neyse, deedimki erkenden yatayım bari, dyanamıyorum artık.. Belki yatınca yerleşir yerine.. Ay sabah oldu, bebek bir tarafıa toplanmış.. Ödüm patladı.. Birşey oldu diye. Zaten gece de uyuyamadım doğru dürüst.. Sabah 6 da ayaktaydım.. Bir daha uyku da tutmadı.. Kalkmışken araştırmaya gideyim bir bakayım ben bu çocuğu ezdimmi, ne oldu diye.. Ama önceki akşam o ağrıları çekerken anneme dedim ki, bk dedim, bu bebek dönmeye çalışıyor.. Kafası burda, poposu burda.. Onada ellettim onun eline de geldi..
Ay dr.a gittim ki, yavrum o kadar çırpınmış ters dönmek için.. Şu an ters duruyor.. Ama aylardır çektiğim o daralmalar, bunalmalar gitti.. Rahat nefes almaya başladım 2 gündür.. Ters pozisyonda rahat taşınmaz, nefesi çok daraltir derler.. Ama 2 gündür rahat yürüyorum, rahat nefes alıyorum.. Çocuk makata döndü iyi mi.. Tabii daha dönme ihtimali de var ma yine o eziyeti çekeriz dönerse.. Çokilginç geldi bana.. Benim bebeiş hiç ters dönmemeişti.. Ne olduysa 34. haftada dönmeye karar verdi..
Cumaya da özelde randevum var.. Bakalım şimdi nele olacak.. Merak içindeyim..

Korkmayın yaa.. Benim Furkan'ımda bebek 7. ayda kafasını doğum kanalına sokmuştu.. Dr. bana her an herşey olabilir demişti ama 41. haftada doğum yaptım ben.. Ama bunda bebk göğsümün hemen dibinde.. Ağzımda sanki.. Furkanda yürümekte ve eğilmekte çok zorlanırdım.. Asla nefes darlığım falan yoktu.. Ama bunda inanılmaz nefes darlıkları yaşadım, inanır mısız ağladım bile yaa.. Ben böyle hamilelik görmedim, çok zor bebeğin bu kadar tepede olması..
Yani altta olması daha rahat ve korkmayın hemen doğmuyrrlar...

ay cnm bnım ya ne enterasan bı durum yaşamışsın resmen şahıt oluştun hanı ben cok telaşı oldugunda bıde hareketlerı degıştıgınde arası anlamıştım
ama gözle görunur bıcımde yavrum benım ya hem korkutmuş ama sonundada annecıgını rahatlatmış cok sevındım
ay ınşalla bı daha dönmez cnm ya hem sen cok rahatladın dıye hem de baksana dırek sezeryan sebebı
dualarımız kabul oldu sımdılık yavrum annecıgıne kıyak yaptı

hahah ay nede kokarmışım baksana erken doğurmaktan he guldum kendımede
ay ruyamda zaten 19 unda doğuruyodum bakalım cıkcakmı
perşembe anlaşılır artık bakalım ne olcak

aynen hemen öyle pırt dıye doğmuyolar onu biliyorum

hahah ay nede kokarmışım baksana erken doğurmaktan he guldum kendımede
ay ruyamda zaten 19 unda doğuruyodum bakalım cıkcakmı
perşembe anlaşılır artık bakalım ne olcak

Aa rüya mı gördün.. Ay çok heyecanlı... Bakalım çıkacak mı.. Bende merak ettim şimdi hee..
Doktoruna söyel bari, sürpriz olmasın, o da hazırlıklı olsun..

Sorma yaa.. Ama o gün resmen acı çektim songül, nasıl birşey bu.. Bebeiş takıldı kaldı resmen bütün gün nasıl ittiriyor kendini bilsen, yavrum.. Rabb'im emretti bir kere dönecek işte, ne yapsın.. Sorma songül, tekrar dönmezse, sezeryan ama her an dönebilirde.. Ben güvenmiyorum yani.. Ama şimdi aylardır nefes alamadığımı farkettim.. Nefes alıyorum yaa.. Ne haldeymişim demekki..

Senin perşembe miydi? Ben geçen cuma gittim, o kadar ilerde olan yavrum 2000 de kalmıştı.. İshalden sonra toplayamadık biz kendimizi.. Çok şükür geri değilizde, önceki gibi ileride de değiliz..

ayyy mumkunse cıkmasın cnm ya haha kurdum kendımı 29 ekıme
dr hazır benı beklıyo bayramı bıle konuştum olurda gelır aras dıye ıcım rahatladı
ay cnm ya bebişin nasılda annecıgını rahatlatmış ya garıp oldu ıcım
cnm bebışın maşalla sağlıklı annesını rahatlattıda tam haftasında gıdıyo maşalla daha baya uzun zaman var en az 3500 olur hem kolay degıl cok su kaybettın dımı ama

kızlar yaren hergun bana soruyodu kardeşim ne zman kaç gun sonra olcak dıye parmaklarıımle göstersemde cok gelıyo falan
ona bı tablo yaptım kutucuklara tarıhlerı yazdım hergu ışaretlıcek cok mutlu

Vallahi, bu ishal neler yaşattı bana.. 3 hafta kalkamadım, ayağa kalktığımda fenalık geçiriyordum..
Hamdolsun, 1 haftadır o fenalık geçirme hissim gittii.. Nasıl şükretsem az Rabb'ime..

Evet sen kendini ayarladın, ama doğum bu canım yaa.. Vakti zamanı olmayabilir işte..
Ama tabi sezeryan planı yapılmışsa vaktinde olsun..

kızlar yaren hergun bana soruyodu kardeşim ne zman kaç gun sonra olcak dıye parmaklarıımle göstersemde cok gelıyo falan
ona bı tablo yaptım kutucuklara tarıhlerı yazdım hergu ışaretlıcek cok mutlu

Aa iyi yapmışsın.. Çocuk için hm anlaması kolay olur, hemde oyunlaştırmış olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…