Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

cnm ya ıshal deyıp gecmemelı ınsanı cok hırpalıyo duşuruyo resmen aman gelmesın cnm kımselere
bıde bebışte olunca hepten endıeşde oluyo

bu arada işte bundan 1 ay önce falan gelmişti süt göğüslerimden.
bikaç defa sıktım gelmeye devam etti.
sonrasında sıkmadım zaten.
ama sana yazdığım konuda endişelenince denedim bikaç kez gelmedi.
biraz zorladım sonra geldi.
biraz içim rahatladı.
daha da dokunmam zaten bende korkuyorum doğumu tetikliyo diye.

iyiyim tatlım sizi sormalı doğum yaklaşıyo heyecan korku sevinç hepsi var

ay evet cnm ya kaldı 21 gunum gectı zman hcbışey anlamadan ay sende 30 haftalık olmuşsuın maşalla ya
bı an aklıma ılk kk ya uye oldugumda senle arka arkaya tatsız şeler yaşamstık o geldı senın topiğinde cok bulunup fıkır alıyodum
bak şimdilerde yın earka arkaya doğum yapıcaz rabbım ızın verırse
ee seın bebış napıyo bakalım

Oo senin daha varmış..

aslında 4 ünde gitmiş olcaktım ama 4 ünden önce ben bi ara acil gittim,,su gibi akıntı geliyodu falan..panik yaptımm..neyseki iiymiş herşey normal nst ye falanda bağladılar ozmaan...daha yeni gördük diye ayın 4 ünde olan randevuyu erteledikk 17 sine... senin 2 haftaya indimi randevular bakalım benım bu gidişde bişey dicekmi artık incekmı 2 haftaya merak edıyorum kaç kılo oldu iimi merak edıyorum:) en son 1.600 dü.

evet tatlım uyarmamk lazımmış
ama pek cok annede o sıvı gelıyo ben yarende yaşamadım
şimdilik bu hamılleıktede yaşamadım önumuzdeı gunlerdede yaşamazsam
ay ınsan herşeyden endışelenıyo bende gun yaklaştıkca doğumdan degılde bazen bışey olucak bu mutlulugum bozulcak dıye kendı kendıme karamsarlıga kapılıyorum
ay ınşalla saglıcakla alırız kucağımıza

aa evt ya fazla elleme ..bu dönemlerde süt gelmesi olabiliyomuş,inşallah bebiş doğuncada bol boll gelir

aynen canım kötü günlerdi.
ama geçti gitti hepsi.
çok şükür sorunsuz devam ediyo.
benim bebiş de iyi teyzesi.
geçen çarşamba gittim de 1600 gr olmuş maşallahh
ama idrar yolu iltihabı çıktı antibiyotik kullanıyorum işte.

sorma ya normalde kısa bi süre ama beklıyom istiyom ya yok geçmiyo zaman:)
senin gene hepptenn heyecan dorukdaa

evet ya bana dese haftada gel ıkı kere ohhh ne mutlu olurum valla ah bı saglıcakla alsam evladımı kucagıma bı aksılık olmadan sağlıcakla rahatlıcam nılufer cok korkuyom bazen beklenmedık şeyler yaşamaktan eşimde aynı şekılde ay yarende böyle dgıldık belkı daha kucuktum
hep dua edıyorum hepımmıze

aa evt ya fazla elleme ..bu dönemlerde süt gelmesi olabiliyomuş,inşallah bebiş doğuncada bol boll gelir
evet canım geliyo da çok uzun süredir gelmedi.
birde üstüne ben çok ekşi yiyince endişelendim sütüm falan gelmez diye.
bugün o yüzden zorladım biraz.
biraz zor olsa da geldi gene o sıvı sevindirik oldum.
daha ellemem zaten.
içimdeki şüphe gitsin diye uçlarını kopartcaktım az kala

daha uyarmam tatlım sadece zorladım sıktım işte gelicek mi diye.
ilk başlarda gelmedi.
baya bi sıktım falan ondan sonra az bişey de olsa geldi.

Yok canım doktor banada 1 ay sonra göreyim seni demişti en son.. Bakalım şimdi ne diyecek..
Artık 1 ay çok uzun yaa.. en azından 15 te 1 demesi lazım.. Bende en son cuma gittim, 32+4 te 2000 di..
Çok kilo alamıyoruz biz çünkü ben yemek yiyemiyorum.. Bende hiç almıyorum.. Ama geride olmasında, ileride
olmasada olur..
Evet, senin olayları biliyorum, ben sık sık okuyorum sizi, yazmasamda sizden hep haberim var..

benımde çok endişelerim oluyo songülüm,ilkinde böyle yoktu fazla kafay takıyoruz bazen heralde fazla konuşuyoruz,süreklı yapılckları eksıklerı falan düşünüyorum mesela ayy ervada ne rahatmışımhiç düşünmezdim

evt 1 ay uzun olur bundan sonra 34 haftalık olcam inş.zaten gittiğimde37 de falan nstye sokmaya başlıyomuş zaten olmadı 3 hafta sonra çağırır gibimee geliyoo..bende 29+5 falandı .1.600 dü..zaten klolu olmasından korkuyodun normal doğum olursa..2.500 ğu geçicek zaten belli yani şimdiden senin..kii o bile normal.

ayy sıktım falan diyince aklıma geldi,, bende çok duydum süt geliyomuş hamileyken falan merak ettım bende sıktım ama azz sonra daha da ellemedim
doğunca gelsinler mümkünse

evet cnm ya sukur gerıde kaldı
bebışınede maşalla cnm ya
ay ıdrar yolu ıntıhabıda cok sık oluyo hamıllerde dımı

ayy sıktım falan diyince aklıma geldi,, bende çok duydum süt geliyomuş hamileyken falan merak ettım bende sıktım ama azz sonra daha da ellemedim
doğunca gelsinler mümkünse

tam süt değilde sarımsı gibi ya da beyaz sıvı şeklinde geliyor..
bu arada doğum hazırlıklarını tamamladınız mı.?
ben 2 tane pijama takımı
1 emzirma sütyeni
1 normal sütyen
3-4 alt iç çamaşırı
1 tane uzun tayt (kış olcak ya soğuk olur diye)
terlik
çorap patik

bunlar benim için yeterli mi sizce hatta pijamalarımın resmini gösteriyim

ay amnnn sorma bugunyatagı kurduk ta oh rahat nefes aldım
ay ınşalla sağlıkla alırız ya eşim bıle endışelenıyo bazen kı rahat bı yapısı vardır normalde

Evet ya, normal olursa sağlıklı ama çok kilolu olmasın.. Benimkide az, çok değil..
Ama önemli olan geri olmaamsı değilmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…