Vallahi, bu ishal neler yaşattı bana.. 3 hafta kalkamadım, ayağa kalktığımda fenalık geçiriyordum..
Hamdolsun, 1 haftadır o fenalık geçirme hissim gittii.. Nasıl şükretsem az Rabb'ime..
Evet sen kendini ayarladın, ama doğum bu canım yaa.. Vakti zamanı olmayabilir işte..
Ama tabi sezeryan planı yapılmışsa vaktinde olsun..
cnm benımya 10 gun var daha dımı ay benımde perşembe heyecan oldum bu göruşme de anestezı uzmanı oda secımı falan ayyyyyyyyy
17 sinde canım inşallah..
iyiyim tatlım sizi sormalı doğum yaklaşıyo heyecan korku sevinç hepsi var
Oo senin daha varmış..
bu arada işte bundan 1 ay önce falan gelmişti süt göğüslerimden.
bikaç defa sıktım gelmeye devam etti.
sonrasında sıkmadım zaten.
ama sana yazdığım konuda endişelenince denedim bikaç kez gelmedi.
biraz zorladım sonra geldi.
biraz içim rahatladı.
daha da dokunmam zaten bende korkuyorum doğumu tetikliyo diye.
bu arada işte bundan 1 ay önce falan gelmişti süt göğüslerimden.
bikaç defa sıktım gelmeye devam etti.
sonrasında sıkmadım zaten.
ama sana yazdığım konuda endişelenince denedim bikaç kez gelmedi.
biraz zorladım sonra geldi.
biraz içim rahatladı.
daha da dokunmam zaten bende korkuyorum doğumu tetikliyo diye.
ay evet cnm ya kaldı 21 gunum gectı zman hcbışey anlamadan ay sende 30 haftalık olmuşsuın maşalla ya
bı an aklıma ılk kk ya uye oldugumda senle arka arkaya tatsız şeler yaşamstık o geldı senın topiğinde cok bulunup fıkır alıyodum
bak şimdilerde yın earka arkaya doğum yapıcaz rabbım ızın verırse
ee seın bebış napıyo bakalım
sorma ya normalde kısa bi süre ama beklıyom istiyom ya yok geçmiyo zaman:)
senin gene hepptenn heyecan dorukdaa
evet canım geliyo da çok uzun süredir gelmedi.aa evt ya fazla elleme ..bu dönemlerde süt gelmesi olabiliyomuş,inşallah bebiş doğuncada bol boll gelir
daha uyarmam tatlım sadece zorladım sıktım işte gelicek mi diye.evet tatlım uyarmamk lazımmış
ama pek cok annede o sıvı gelıyo ben yarende yaşamadım
şimdilik bu hamılleıktede yaşamadım önumuzdeı gunlerdede yaşamazsam
ay ınsan herşeyden endışelenıyo bende gun yaklaştıkca doğumdan degılde bazen bışey olucak bu mutlulugum bozulcak dıye kendı kendıme karamsarlıga kapılıyorum
ay ınşalla saglıcakla alırız kucağımıza
aslında 4 ünde gitmiş olcaktım ama 4 ünden önce ben bi ara acil gittim,,su gibi akıntı geliyodu falan..panik yaptımm..neyseki iiymiş herşey normal nst ye falanda bağladılar ozmaan...daha yeni gördük diye ayın 4 ünde olan randevuyu erteledikk 17 sine... senin 2 haftaya indimi randevular bakalım benım bu gidişde bişey dicekmi artık incekmı 2 haftaya merak edıyorum kaç kılo oldu iimi merak edıyorum:) en son 1.600 dü.
evet ya bana dese haftada gel ıkı kere ohhh ne mutlu olurum valla ah bı saglıcakla alsam evladımı kucagıma bı aksılık olmadan sağlıcakla rahatlıcam nılufer cok korkuyom bazen beklenmedık şeyler yaşamaktan eşimde aynı şekılde ay yarende böyle dgıldık belkı daha kucuktum
hep dua edıyorum hepımmıze
Yok canım doktor banada 1 ay sonra göreyim seni demişti en son.. Bakalım şimdi ne diyecek..
Artık 1 ay çok uzun yaa.. en azından 15 te 1 demesi lazım.. Bende en son cuma gittim, 32+4 te 2000 di..
Çok kilo alamıyoruz biz çünkü ben yemek yiyemiyorum.. Bende hiç almıyorum.. Ama geride olmasında, ileride
olmasada olur..
Evet, senin olayları biliyorum, ben sık sık okuyorum sizi, yazmasamda sizden hep haberim var..
evet canım geliyo da çok uzun süredir gelmedi.
birde üstüne ben çok ekşi yiyince endişelendim sütüm falan gelmez diye.
bugün o yüzden zorladım biraz.
biraz zor olsa da geldi gene o sıvı sevindirik oldum.
daha ellemem zaten.
içimdeki şüphe gitsin diye uçlarını kopartcaktım az kala
daha uyarmam tatlım sadece zorladım sıktım işte gelicek mi diye.
ilk başlarda gelmedi.
baya bi sıktım falan ondan sonra az bişey de olsa geldi.
aynen canım kötü günlerdi.
ama geçti gitti hepsi.
çok şükür sorunsuz devam ediyo.
benim bebiş de iyi teyzesi.
geçen çarşamba gittim de 1600 gr olmuş maşallahh
ama idrar yolu iltihabı çıktı antibiyotik kullanıyorum işte.
ayy sıktım falan diyince aklıma geldi,, bende çok duydum süt geliyomuş hamileyken falan merak ettım bende sıktım ama azzsonra daha da ellemedim
doğunca gelsinler mümkünse
benımde çok endişelerim oluyo songülüm,ilkinde böyle yoktu fazla kafay takıyoruz bazen heralde fazla konuşuyoruz,süreklı yapılckları eksıklerı falan düşünüyorum mesela ayy ervada ne rahatmışımhiç düşünmezdim
evt 1 ay uzun olur bundan sonra 34 haftalık olcam inş.zaten gittiğimde37 de falan nstye sokmaya başlıyomuş zaten olmadı 3 hafta sonra çağırır gibimee geliyoo..bende 29+5 falandı .1.600 dü..zaten klolu olmasından korkuyodun normal doğum olursa..2.500 ğu geçicek zaten belli yani şimdiden senin..kii o bile normal.
evet cnm ya sukur gerıde kaldı
bebışınede maşalla cnm ya
ay ıdrar yolu ıntıhabıda cok sık oluyo hamıllerde dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?