merhaba tatlımm..hamişim 7.haftamdayım pazatesi inşallah kalp atışını duymaya gidicez meleğimin..tatlım İNŞALLAH olmazssın..ben adetten 2-3 gün önce öğrendim lekelenmem oldu benim 3 gün sürdü gögsümde mavi damarlar çıktı..belirti var mı peki cnmgüll merhaba..sende durumlar neler noldu canımmm varmı gelişmee..benim bugün bat günümmm..anladıgım kadarıyla oldu busefer heh :)
hayırlı cumalar canım hoşgeldinn :))s a hanımlar nasılsınız hayırlı cumalar uzun zamandan beri bi kac kişi görmek ne güzel her gelmemde tek tabancaydım
evet tatlım bende okuyorum hergün nettende araştırıyorum RABBİM SANADA nasib etsin en kısa zamnda..biliyor musun canım arada bir gebelik takvimini okuyorum bebek ne kadar büyümüş diye
merhaba tatlımm..hamişim 7.haftamdayım pazatesi inşallah kalp atışını duymaya gidicez meleğimin..tatlım İNŞALLAH olmazssın..ben adetten 2-3 gün önce öğrendim lekelenmem oldu benim 3 gün sürdü gögsümde mavi damarlar çıktı..belirti var mı peki cnm
hayırlı cumalar hoşgeldin canım
AMİN canım İNŞALLAH..bende adet ocakmışım gibi bel ağrısı oldu..direk adet oluyomuş gibi kahverengi geldi benim ara ara 3 gün sürdü canım olmassan yarın kan testi yaptır tatlımm..pozitif değerlerin yüksek çıkarsa dr a git mutlaka..çok sevindim canım yaaa hayırlı olsun allahım kucagına lamyıda nasip eder inş. :) canımmm ben 2 gün önce yaptım test negatif çıktı bende 2gün önce akıntımla kahverengi akıntı gelmişti..test yaptım olumsuz.bugün bat günüm işte öyle bekliyorummsüt renginde kıvamlı akıntım var işde şuan..belim agrıyor işde kasıklarımda hafif sancı var..ama gögüslerimde çok agrı yokk işte dolgunlaştılar damarlar görünüyor ama bilmiyorum kii
AMİN canım İNŞALLAH..bende adet ocakmışım gibi bel ağrısı oldu..direk adet oluyomuş gibi kahverengi geldi benim ara ara 3 gün sürdü canım olmassan yarın kan testi yaptır tatlımm..pozitif değerlerin yüksek çıkarsa dr a git mutlaka..
hayırlısı ile bugünü atlatırsam :)
İNŞALLAH canım benim erken döllenmeymiş o yüzden erken öğrendim... inş olmassın gec döllenmedir belki bekle bakalım cnm ama dediğim gibi olmassan yarın kan testi yaptır...yüksek cıkarsada mutlaka dr a git..ilaç verir..
teşekkürler canım AMİNN İNŞALLAH...bu arada yeni hamişlerimizi gönülden tebrik ediyorum allahım hayırlısıyla kucaklarınıza almaayıda nasip etsin
insallah burdaki her kadına rabbim anne olmayı tattırır
TUHFE,GÜL,LAMİA VE SUAY tebrik ederim sizleri..
çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
topice girer girmez ilk listeye bakayım dedim..ben en son Sevgi yi biliyordum..güzel haberler gördüm.
Beni duymussunuz bir gelip sizlere halimi anlatayım dedim..evime hafta içi geldim.
aradan 20 gün geçti ama ben hala kendime gelemedim.
ne anlatsam ne desem az gelir..hersey çok iyiyken,kızım neredeyse 6aylık olmus tüm tehlikeleri atlatmısken bunu yaşamak mahvetti beni.
kimseyi de üzmek istemiyorum.çok mutlu olduğum zamanlar oldu bu topicte..
yine bir gün mutlu haberimi veririm umarım..
şimdi ne yapacağım bilemiyorum..aynı acıyı yaşama korkusu her an içimi yakıyor..
zaten 3 ay korunma sürecim var..sonrada öle hemen hamile kalan bi yapım yok.
ne diyeyim ne yazıldıysa onu yasayacağım sanırım.
şimdilik benden bu kadar..kimseciklerde yok sansıma..
Allah ım dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu..
(hoş çok dua ettim ama sanırım kabul olmuyor benim dualarım)
topice girer girmez ilk listeye bakayım dedim..ben en son Sevgi yi biliyordum..güzel haberler gördüm.
Beni duymussunuz bir gelip sizlere halimi anlatayım dedim..evime hafta içi geldim.
ne anlatsam ne desem az gelir..hersey çok iyiyken,kızım neredeyse 6aylık olmus tüm tehlikeleri atlatmısken bunu yaşamak mahvetti beni.
şimdi ne yapacağım bilemiyorum..aynı acıyı yaşama korkusu her an içimi yakıyor..
Beni unuttunuz degilmi canlarim evimde netim yoktu halada yok zaten cepten giriyorum girer girmez meriyi duydum cooook uzuldum gercekten ama herseyin hayirlisi merim bi kez oldu ya artik olur buna inan yeter... Bense HAMİLEYİM acanlarim dun ogrendim )))RAbbim herkese yasatsin insallah listeden atilmisim ((( geri alin beniiiiii
Beni unuttunuz degilmi canlarim evimde netim yoktu halada yok zaten cepten giriyorum girer girmez meriyi duydum cooook uzuldum gercekten ama herseyin hayirlisi merim bi kez oldu ya artik olur buna inan yeter... Bense HAMİLEYİM acanlarim dun ogrendim )))RAbbim herkese yasatsin insallah listeden atilmisim ((( geri alin beniiiiii
canımm tebrik ederim RABBİM sağlıklı,sıhatli kucağına almayı nasib eder İNŞALLAH..Beni unuttunuz degilmi canlarim evimde netim yoktu halada yok zaten cepten giriyorum girer girmez meriyi duydum cooook uzuldum gercekten ama herseyin hayirlisi merim bi kez oldu ya artik olur buna inan yeter... Bense HAMİLEYİM acanlarim dun ogrendim )))RAbbim herkese yasatsin insallah listeden atilmisim ((( geri alin beniiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?