Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
güll merhaba..sende durumlar neler noldu canımmm varmı gelişmee..benim bugün bat günümmm..anladıgım kadarıyla oldu busefer heh :)
merhaba tatlımm..hamişim 7.haftamdayım pazatesi inşallah kalp atışını duymaya gidicez meleğimin..tatlım İNŞALLAH olmazssın..ben adetten 2-3 gün önce öğrendim lekelenmem oldu benim 3 gün sürdü gögsümde mavi damarlar çıktı..belirti var mı peki cnm

s a hanımlar nasılsınız hayırlı cumalar uzun zamandan beri bi kac kişi görmek ne güzel her gelmemde tek tabancaydım
hayırlı cumalar canım hoşgeldinn :))
biliyor musun canım arada bir gebelik takvimini okuyorum bebek ne kadar büyümüş diye
evet tatlım bende okuyorum hergün nettende araştırıyorum RABBİM SANADA nasib etsin en kısa zamnda..

çok sevindim canım yaaa hayırlı olsun allahım kucagına lamyıda nasip eder inş. :) canımmm ben 2 gün önce yaptım test negatif çıktı bende 2gün önce akıntımla kahverengi akıntı gelmişti..test yaptım olumsuz.bugün bat günüm işte öyle bekliyorumm süt renginde kıvamlı akıntım var işde şuan..belim agrıyor işde kasıklarımda hafif sancı var..ama gögüslerimde çok agrı yokk işte dolgunlaştılar damarlar görünüyor ama bilmiyorum kii

AMİN canım İNŞALLAH..bende adet ocakmışım gibi bel ağrısı oldu..direk adet oluyomuş gibi kahverengi geldi benim ara ara 3 gün sürdü canım olmassan yarın kan testi yaptır tatlımm..pozitif değerlerin yüksek çıkarsa dr a git mutlaka..

hayırlısı ile bugünü atlatırsam :)

bu arada yeni hamişlerimizi gönülden tebrik ediyorum allahım hayırlısıyla kucaklarınıza almaayıda nasip etsin
insallah burdaki her kadına rabbim anne olmayı tattırır

hayırlısı ile bugünü atlatırsam :)

İNŞALLAH canım benim erken döllenmeymiş o yüzden erken öğrendim... inş olmassın gec döllenmedir belki bekle bakalım cnm ama dediğim gibi olmassan yarın kan testi yaptır...yüksek cıkarsada mutlaka dr a git..ilaç verir..

tamam canımmm...inşallah ahyırlı haberler alır ve veririrm :)

seni tekrar burda gördügüme çok sevindim
yasadıgın acıyı anlayamm belki ama çok üzüldüm ALLAHIM
tekrar nasip edecek inşALLAH canım benimm en kısa zaman daa bu haberi verirsin bize tekrardan

aslında yazmak istemedim ama engel olamadım GEÇMİŞ olsun zor bi duygu umarım şimdi anlıyorsundur beni hemde ben daha hissetmemiştim anlamamıştım bile ama neyse senin acın sana yeter inanki üzüldüm tüm bana yaşattığın haksızlıklara rağmen RABBİM BÜYÜK HİKMETİNDEN SUAL OLUNMAZ ...

Hoşgeldin.. Umutsuzluk yok di mi..
Allah var gam yok..
O herşeyin en iyisini bilir !!!

kıslar nerdesiniz bakım dün den bu saat e kimse girmemişş
bakıyorum neler oluyor nerelerdesinizz

Beni unuttunuz degilmi canlarim evimde netim yoktu halada yok zaten cepten giriyorum girer girmez meriyi duydum cooook uzuldum gercekten ama herseyin hayirlisi merim bi kez oldu ya artik olur buna inan yeter... Bense HAMİLEYİM acanlarim dun ogrendim )))RAbbim herkese yasatsin insallah listeden atilmisim ((( geri alin beniiiiii

a hadi yaa tebrik ederimm,,ebrarına kardeş geliyor he,,

canım yaşadığın acıyı söylenecek hiçbirsöz dindirmeyecek biliyorum (yaşayan bilir) ama bir kere olduysa birdaha olacaktır Rabbim yaşattığı acıyı sana unutturacaktır buna inan
dualarım kabul olmuyor da deme sakın bitanem ümitsizlik yok ümitsizlik müslümana yakışmaz unutma

hayırlı olsun canım çok sevindim
bu ay ne bereketli bi aymış maşallah topiğimiz hamiş kaynıyo

canımm tebrik ederim RABBİM sağlıklı,sıhatli kucağına almayı nasib eder İNŞALLAH..

vayyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeee kıskanmayaaa başladımmm amaaaaaaaaaa bendee bu listeye girmek istiyorum
MAŞALLAHHH ne oluyor böleee ALLAHIM bozmasın tek tek geri kalanlarda hamiş kalsınnn inşALLAHHH
ÇOK SEVİNDİM YELDACIMM bakkkk olmuyor die üzülüyordunn ALLAHIM tekrardan nasip etmişsinnn çok
sevindim senin adını ALLAHIM korusun bebeiginii canım benimm masallah sizeee

bu arada benim ayın 5 de en gec de bu gün adet olmam gerek ti ama olmadım
ilk defa böyle oluyorr sabah bi karın agrısıyla uyandım ama gelen giden yok
doktor asılama için adetin ikincisi günü gel demiştii bakalım bu gün gelirse yarın giderim
heral dee
hamiş olmak isterdim ama hiç bi belirti yokne akıntım var nede migde bulantımm belki aksama kadar
adet olurumm test hiç yapmadım yapmak da istemiyorummm sonuc hüsran olacak dieee
çok üzülüyorum listede bi ben kalacam galibaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…