canımm herkeste akıntı mide bulantısı olcak die bişey yokki.. madem gecikmiş kendini olumluyada hazırla olumsuzada bence test yap..bu arada benim ayın 5 de en gec de bu gün adet olmam gerek ti ama olmadım
ilk defa böyle oluyorr sabah bi karın agrısıyla uyandım ama gelen giden yok
doktor asılama için adetin ikincisi günü gel demiştii bakalım bu gün gelirse yarın giderim
heral dee
hamiş olmak isterdim ama hiç bi belirti yokne akıntım var nede migde bulantımm belki aksama kadar
adet olurumm test hiç yapmadım yapmak da istemiyorummm sonuc hüsran olacak dieee
çok üzülüyorum listede bi ben kalacam galibaa
bu arada benim ayın 5 de en gec de bu gün adet olmam gerek ti ama olmadım
ilk defa böyle oluyorr sabah bi karın agrısıyla uyandım ama gelen giden yok
doktor asılama için adetin ikincisi günü gel demiştii bakalım bu gün gelirse yarın giderim
heral dee
hamiş olmak isterdim ama hiç bi belirti yokne akıntım var nede migde bulantımm belki aksama kadar
adet olurumm test hiç yapmadım yapmak da istemiyorummm sonuc hüsran olacak dieee
çok üzülüyorum listede bi ben kalacam galibaa
bence birkac gün bekle, adetin gelmezse test yap mutlaka. buarada bende varim listede, bi tek bende kalabilirim...
stresten cok uzak durmak lazim. doktorum stres nedeniyle hormonlar degisiyor dedi. adet döngüsü uzuyor veya hic gelmiyormus.
olsun diye zorladikca hic olmaz dedi. bende artik kendimi fazla strese sokmak istemiyorum illa olsun diye. akisina birakmak en iyisi.
ama söylemesi kolay biliyorum:18::18::18:
nıllll napıyorsun bakım
İyiim canım sağol.. Sen napıyorsun.. Kusura bakma, geç farkettim seni.. Oğluma banyoyu hazırladımda..
hımmm klasık pazar banyosu he
bende ıyıyım tatlım yorgunum bırazcık bugun yatagı kurduk odayı falan yarladık eşimle ee arkasından ış bıtmedı tabıııı
Aaa hayırlı olsun.. Sağlıkla büyüsün Aras orada..
Bugün bizde temizlik yaptık.. Eşim, annem ve ben..
Öldüm bittim he.. kımıldayacak halim kalmadı artık..
sagol cnm
ay bende bı ev supuruyorum sonra yatıp dınlnıyorum cabuk yoruluyorum artık son
ınan cnm hıcbıyere gıtmek ıstemıyo mecbur olmadıkca evde dınlenmek ıyı gelıyoo
aa bu arad sızın kıracılar cıktımı seın evden emın olmak ıstıyorum omu dıye
cnm ya bıde benım göebk bayagı aşağı ındı ne demek o
Aa evet taşınıyor. Küçük bir kızı vardı.. Hasta olmuş, dr. ona rakımı yüksek yerde oturacaksınız demiş.. Daha taşınalı 3 ay olmuştu, taşınmak zorunda kaldı..
Aa daha erken yaa.. Genelde son hafta inmezmi yaa.. Sen hazırlıklı ol songülüm.. Bebişinde iri..
Belki erken gelebilir ama doğum kanalına yerleşerek bir 3 hafta geçirecektir belkide..
hadı yaaaaa
10 gundur bayagı ındı hatta gecenlere arkadaşım parmakla ölçtu keske sorsaydım ne oluyo bu dıye
4 5 pparmak aşagıda gögusten
bıde bel ağrım hıc kalmadı bı yazıda dıokı bbek kanala gırdıgınde kalmazmış
ay gelıcekmı kı bızım yaramaz ayını beklemeden
normalde tam bı ay var
geldimm songülümm..nasılsınn? nill nasılsınn konuşamıyoruz ne zamndır,,sezeryan yapacak doktor bulabildinmi bu arada?? benımde karnım aşagıda biliyomusunn,,ervada mesela agzımdan çıkcak gibiydi artık:) çok yukardaydı bu gene aşağıda ve kasıklarım nasıl ağrıyo anlatamamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?