Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canımm herkeste akıntı mide bulantısı olcak die bişey yokki.. madem gecikmiş kendini olumluyada hazırla olumsuzada bence test yap..

bence birkac gün bekle, adetin gelmezse test yap mutlaka. buarada bende varim listede, bi tek bende kalabilirim...
stresten cok uzak durmak lazim. doktorum stres nedeniyle hormonlar degisiyor dedi. adet döngüsü uzuyor veya hic gelmiyormus.
olsun diye zorladikca hic olmaz dedi. bende artik kendimi fazla strese sokmak istemiyorum illa olsun diye. akisina birakmak en iyisi.
ama söylemesi kolay biliyorum:18::18::18:

Son düzenleme:

cnm benım nerelerdesın bakım sen nasılsın

kızlar maşalla ya kızlar hergun gebe haberı alıoruz
yues cnm benım ebrara kareş gelııyomuş cok sevındım
buzın tatlım senın pek şaşmazdı adetın ay bı bakıyomuşuz sende aşılamaya hazırlanırken gebe haberını alıyosun
bence test yap ttalım ya

listede resmen 9 kışı kalmış kızlar ya ay hadı onlarında hayırlı haberlerını alalım ınşalla

İyiim canım sağol.. Sen napıyorsun.. Kusura bakma, geç farkettim seni.. Oğluma banyoyu hazırladımda..

hımmm klasık pazar banyosu he
bende ıyıyım tatlım yorgunum bırazcık bugun yatagı kurduk odayı falan yarladık eşimle ee arkasından ış bıtmedı tabıııı

hımmm klasık pazar banyosu he
bende ıyıyım tatlım yorgunum bırazcık bugun yatagı kurduk odayı falan yarladık eşimle ee arkasından ış bıtmedı tabıııı

Aaa hayırlı olsun.. Sağlıkla büyüsün Aras orada..
Bugün bizde temizlik yaptık.. Eşim, annem ve ben..
Öldüm bittim he.. kımıldayacak halim kalmadı artık..

Aaa hayırlı olsun.. Sağlıkla büyüsün Aras orada..
Bugün bizde temizlik yaptık.. Eşim, annem ve ben..
Öldüm bittim he.. kımıldayacak halim kalmadı artık..

sagol cnm
ay bende bı ev supuruyorum sonra yatıp dınlnıyorum cabuk yoruluyorum artık son
ınan cnm hıcbıyere gıtmek ıstemıyo mecbur olmadıkca evde dınlenmek ıyı gelıyoo
aa bu arad sızın kıracılar cıktımı seın evden emın olmak ıstıyorum omu dıye

Aa evet taşınıyor. Küçük bir kızı vardı.. Hasta olmuş, dr. ona rakımı yüksek yerde oturacaksınız demiş.. Daha taşınalı 3 ay olmuştu, taşınmak zorunda kaldı..

Aa evet taşınıyor. Küçük bir kızı vardı.. Hasta olmuş, dr. ona rakımı yüksek yerde oturacaksınız demiş.. Daha taşınalı 3 ay olmuştu, taşınmak zorunda kaldı..

ay cnm benım ya rabbım şifa versın tum evlatlarımıza ay zordur 3 ayda taşınmak ıcın evlat ıcın ınsanın yapamayacagı yok
başlıyomu cnm bu hafta senın muaynelerın

Aa daha erken yaa.. Genelde son hafta inmezmi yaa.. Sen hazırlıklı ol songülüm.. Bebişinde iri..
Belki erken gelebilir ama doğum kanalına yerleşerek bir 3 hafta geçirecektir belkide..

hadı yaaaaa
10 gundur bayagı ındı hatta gecenlere arkadaşım parmakla ölçtu keske sorsaydım ne oluyo bu dıye
4 5 pparmak aşagıda gögusten
bıde bel ağrım hıc kalmadı bı yazıda dıokı bbek kanala gırdıgınde kalmazmış
ay gelıcekmı kı bızım yaramaz ayını beklemeden
normalde tam bı ay var

geldimm songülümm..nasılsınn? nill nasılsınn konuşamıyoruz ne zamndır,,sezeryan yapacak doktor bulabildinmi bu arada?? benımde karnım aşagıda biliyomusunn,,ervada mesela agzımdan çıkcak gibiydi artık:) çok yukardaydı bu gene aşağıda ve kasıklarım nasıl ağrıyo anlatamamm

nillllll cok ılgınç bışey oldu yazmışın ay hemen yaz catlarım şimdi gördum bak kasım topiğpinde

anamm tırstım şimdik bak..benmde karnım hemen başlamıyo göğsümn altı bomboşş

ay cnm bak hemende gelmış sağolsun
cnm ya acaba erkektemı öel oluyo benım hıc aşagı ınmeden doğuma gıttım
cnm ya ben ım önceen belım agrırdı gecen kv ye gıttık hıc ağrımadı ay bıyerde okumuştum bebk kanala gırınce mıde yanmsı ve bel ağrısı bıtıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…