Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
zeynep ben nilüfer belkı tanımassın ismimi yazayım dedım:)) facede doğumu konuşmuştuk:)) bebeğin çokk tatlıı maşşalh ya büyüdü bile valla darısı başımıza
canım benim tesekkur ederım darısı sizin basınıza çatır çatır doğurcaksınız bakam nasılsın birtanem hamişlik nasıl gıdıyor bızım 3. ayımız doldu 4 e gırdık

sabahlık alırsan kalın al malum kış:) şampuan ve bebek yağı avondan sipariş verdim daha gelmedi onları bklıyom:) zaten hemen yıkanmıyo bebek hoş ama hzır beklesınler:)
ay hep erkek valla bu sene

cnm bende johnson setı aldım
bende avon temsılcısıyım bı tanede sonradan sac ve vucut sampuanı aldım yarende denedım cok guzel kokuyo yarende alerjık yapıdadır dokunmadıda

Anaa kız sen büyütün, eskidin.. sarmaz şimdi seni bizim konular...
naber nasıl gidiyor.. Bir ara bir topikte okumuştum seni, gazdan çekiyordunuz..
Geçtimi..
nerde sıkıntılı bir bebiş topiği ben ordayım canım Allahıma bin şükür annelik zor cok zor anam keske hep karnımda kalsaydı ben nereye o orya gıdıyordu sımdı ıngaaa ıngaaaa yıkıyoır evi .. beni bırak senın nasıl gidiyor asıl şişko kadınlar siziiiiiii

ha doğurdun doguracan songülll kız yat aşagıya bakayım senın son gunlerın bol bol uyuuuuu
bende avon temsılcısıyım bı tanede sonradan sac ve vucut sampuanı aldım yarende denedım cok guzel kokuyo yarende alerjık yapıdadır dokunmadıda

Bu kaako yağı aktarda mı satılıyro Songül.. Birde bepanthene normal krem mi, ayrıca göğüs kremi falan mı..

cnm hanı bıldıgımız halıs mulıs bepanthene gögus ıcın degıl yanı ama acaıp ıyı gelıyomuş
ebe söylemıştı arkadaşa kakao yağı aktarda satılıyo cnm benımyarende onla gectı ama sabun gıbı kalıp halınde olucak

başka şeylerde alcaktım ama bi bakim dedim nasıl diye,kokusu vs..güzelse almaya devam ederim.kızımada alırım

ayy kızz şimdiden bizi loğusalık depresyonuna sokma amanınn uykusuz gecelerr ciyak ciykk aglamalarr amann yarabbii kulağımda çınladı bir ann

valla formundasın he neşelendırdın bı an benı
ay zeynep cok zor dımı kız ay yaren ağlardı ben ağlardım eşim bakar kalırdı hangıne bakayım dıe hahah ama 2 aylıkken bebm cok uslanmıştı neden oldu bılmem
eşim yıne dıo gırcenmı depresyona dıye hahahaa
eşinle durumlar nasıl malum en son onlarda patlıyoruz

Ayy aman öyle deme .. Kız adam sağa dönemiyo, sola dönemiyor..
Hele son aylar zor geçiyor.. Bir an önce doğursam diyorsun.. Ama insanoğlu işlte..
Doğuncada aman durmuyo falan.. Hayırlısıyla doğuralımda.. Sanki hiç söylenmiyeceğim gibi geliyor şimdilik....
Şimdilik ama......

Kızlar bana müsade..
Annem aynımda, ben bayağıdır Pc ile ilgileniyorum..
Haydi hayırlı akşamlar.. Ara sıra buluşalım böyle..
Öptüm hepinizi...

pardon tecrübelisin ben unutmuşum nasıl gıdıyor son gunler kac kılo aldın oğlumuz nasıl

ah zeynebım bılıyom işte başa gelecegı bıde yaren oldu 6 yyalında gece yat sabah kalk
ben en son 20 almıştım tatlım arasta 10 gun önce 2900 gr dı buyuyo ufaklık
senın oğluşun nasıl gördugum kadarıyla tosuncul sen verebıuldınmı kg lerı şekercınınkızıda doğurdu
ay her an her dakka göruşuyoduk şımdı ınan bebk yoğunlugundan bazen 2 gun göruşmedıgımız oluyo
uykusuz her gece modunda anlıcagın

ayy kızz şimdiden bizi loğusalık depresyonuna sokma amanınn uykusuz gecelerr ciyak ciykk aglamalarr amann yarabbii kulağımda çınladı bir ann
1: yaşayıp göreceksin şekercimm.. valla aman kırkı cıksın aman ayı dolsun aman aşısı aman şu gazı doymuyo pişiği derken zaman hoppp gecıyor valla

sankı bende bu sefer buyudum ılkı gıbı olmam gıbı gelıyo bakalım yaşıcaz görcez

1: yaşayıp göreceksin şekercimm.. valla aman kırkı cıksın aman ayı dolsun aman aşısı aman şu gazı doymuyo pişiği derken zaman hoppp gecıyor valla

valla şu da geçsin bu da geçsinler hiç bitmiyokı zaten ya,,yürüsün,konuşsun, ah bi çişini öğrense:) aman şu okul başlasa:))) hiç bitmiyo vallaahi,, hele bide senın 1 tane o uyudumu uyu hemen,,e biz bakalım netcezz songülllll,,bebk uyusa kızlar varr yndık yandıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…