canım benim tesekkur ederım darısı sizin basınıza çatır çatır doğurcaksınız bakamzeynep ben nilüfer belkı tanımassın ismimi yazayım dedım:)) facede doğumu konuşmuştuk:)) bebeğin çokk tatlıı maşşalh ya büyüdü bile valla darısı başımıza
sabahlık alırsan kalın al malum kış:) şampuan ve bebek yağı avondan sipariş verdim daha gelmedi onları bklıyom:) zaten hemen yıkanmıyo bebek hoş ama hzır beklesınler:)
ay hep erkek valla bu sene
nerde sıkıntılı bir bebiş topiği ben ordayım canım Allahıma bin şükür annelik zor cok zor anam keske hep karnımda kalsaydıAnaa kız sen büyütün, eskidin.. sarmaz şimdi seni bizim konular...
naber nasıl gidiyor.. Bir ara bir topikte okumuştum seni, gazdan çekiyordunuz..
Geçtimi..
cnm bende johnson setı aldım
bende avon temsılcısıyım bı tanede sonradan sac ve vucut sampuanı aldım yarende denedım cok guzel kokuyo yarende alerjık yapıdadır dokunmadıda
Bu kaako yağı aktarda mı satılıyro Songül.. Birde bepanthene normal krem mi, ayrıca göğüs kremi falan mı..
ha doğurdun doguracan songülll kız yat aşagıya bakayım senın son gunlerın bol bol uyuuuuu
cnm bende johnson setı aldım
bende avon temsılcısıyım bı tanede sonradan sac ve vucut sampuanı aldım yarende denedım cok guzel kokuyo yarende alerjık yapıdadır dokunmadıda
nerde sıkıntılı bir bebiş topiği ben ordayım canım Allahıma bin şükür annelik zor cok zor anam keske hep karnımda kalsaydıben nereye o orya gıdıyordu sımdı ıngaaa ıngaaaa yıkıyoır evi .. beni bırak senın nasıl gidiyor asıl şişko kadınlar siziiiiiii
aymerhaba cnm benım
ay bende 2.cocuk annesı olarak dıyorum kı bol dınlenıp uyuyyım ay bılıyorum başıma gelecegı
ay senın tosun paşada cok tatlı maşalla ya
nerde sıkıntılı bir bebiş topiği ben ordayım canım Allahıma bin şükür annelik zor cok zor anam keske hep karnımda kalsaydıben nereye o orya gıdıyordu sımdı ıngaaa ıngaaaa yıkıyoır evi .. beni bırak senın nasıl gidiyor asıl şişko kadınlar siziiiiiii
pardon tecrübelisin ben unutmuşum nasıl gıdıyor son gunler kac kılo aldın oğlumuz nasıl
ayy kızz şimdiden bizi loğusalık depresyonuna sokmaamanınn uykusuz gecelerr ciyak ciykk aglamalarr amann yarabbii kulağımda çınladı bir ann
Kızlar bana müsade..
Annem aynımda, ben bayağıdır Pc ile ilgileniyorum..
Haydi hayırlı akşamlar.. Ara sıra buluşalım böyle..
Öptüm hepinizi...
Ayy aman öyle deme .. Kız adam sağa dönemiyo, sola dönemiyor..
Hele son aylar zor geçiyor.. Bir an önce doğursam diyorsun.. Ama insanoğlu işlte..
Doğuncada aman durmuyo falan.. Hayırlısıyla doğuralımda.. Sanki hiç söylenmiyeceğim gibi geliyor şimdilik....
Şimdilik ama......
1: yaşayıp göreceksin şekercimm.. valla aman kırkı cıksın aman ayı dolsun aman aşısı aman şu gazı doymuyo pişiği derken zaman hoppp gecıyor valla
Kızlar bana müsade..
Annem aynımda, ben bayağıdır Pc ile ilgileniyorum..
Haydi hayırlı akşamlar.. Ara sıra buluşalım böyle..
Öptüm hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?