Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:))) çıtır hamiş... en fazla 70 olursun not : ben 30 kılo aldımmmm
evet biraz öyle oluyorumm sanırım...:)) ben alırmıyım okadar yaw bilmem ki 60-65 olurum belki meleğim sağlıklı olsunda alırım..sonra gider o kilocuklar tıpış tıpış..

kız konuşmuştuk ya senle facede,normal doğumu falan sormuştun 5 yaşında kızım var.erva adı..
maşşallah ya oğluşun tombiş tombiş allah uzun ömür nasip etsin.

seydacım sende benım gbı uyku tutmayanlardansın cvb verdım cnm ozelden atına kusura bakma nete gremıyorum fazla gunduz ışım oluyo aksamda esım grıyo oyuzden gremıyorum cnm bu arada hayırlı geceler ALLAHrahatlık versın

Arkadaslar beni kutlayan herkese cok cok tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun bu topik hamis dolmus zaten baya gul,sevgi masallah sizede kizlar herkese benden bi tavsiye RAbbinize tevekkul edin o cok merhamet sahibi yeterki isteyin hayirlisini istemistim hep 1,5sene oldu doktoru bile birakmistim artik nasil oldu anlamadim. Ama sunu iyi anliyorumki eger bi can bu hayata gelicekse vakti gelibce muhakkak gelio ama gelmeyeceksede kimse guc yetiremio herseyin basi sonu sukur sukrettikce elimizdeki nimetleri artirio RAbbim...simdi dualarim tum arzu edenlere dogum yapacaklara bende bi pit pit ettigini duyarsam rahatlicam sizdr bna dua edin...

SAĞOLASIN GÜLÜM:) Vallahi işimiz Allaha kalmış Ki zaten hep Allahın elindeydi Ben sebebleri yerine getireyim de Rabbimde çabamı görsün

e bi hamile kalırsam bende böyle tavsiyeler istiyorum çıtır anne

Kızlar cezalıydım bi hafadır yoktum adet oldum 3 ekimde.bat 28ekim seydacım.doktor degiştiriyorum haftaya persembe ankara lina kadın saglığı merkezine gitcem aşılama isticem hayırlısı olsun

12 den önce gelin lütfen 12 den sonra külkedisine dönüşüyorum ben Çabuk gelin yaaa:18:

Kızlar cezalıydım bi hafadır yoktum adet oldum 3 ekimde.bat 28ekim seydacım.doktor degiştiriyorum haftaya persembe ankara lina kadın saglığı merkezine gitcem aşılama isticem hayırlısı olsun

neden cezalıydın cnm hoşgeldin...bir daha ceza alck şeyler yapma...
ii yapmışın cnm doktorunu değiştirerek..hadi bakalım uğurlu olsunn

canım benım yaa allah sabır versin..rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bı evlat daha nasıp etsın sana..acın cok buyuk canım benım sen hep dua et senın duaların kabul olmaz olur mu hıc rabbımın bı bıldıgı vardır elbet kı yanına aldı meleğini.. hayırlısı buymus demekk kı hakkınızda..dualarım senınle canım benım allah yardımcın olsun..

neden cezalıydın cnm hoşgeldin...bir daha ceza alck şeyler yapma...
ii yapmışın cnm doktorunu değiştirerek..hadi bakalım uğurlu olsunn

lüzüumsuz bi konuda ceza aldım canım..millet artık o kadar genişlemişki namus konusunda...bende dayanamadım bi kaç yorum yazdım konu büyüdü...boşver geçti gitti:)

canımın içi tebrik ederim çooook sewindiminşallah hayırlısıyla kucagınada alırsın meleğini darısı benim ve tüm isteyenlerin başına...ben doktor değiştiriyorum haftaya ankara lina kadın saglığı merkezine gitcem...aşılama isticem..hastane hakkında bi bilgin varmı tatlım

lüzüumsuz bi konuda ceza aldım canım..millet artık o kadar genişlemişki namus konusunda...bende dayanamadım bi kaç yorum yazdım konu büyüdü...boşver geçti gitti:)

canım yazdın yorumları okudum..ztn genital estetik konusuna bakıpta sen niye yorum yapıyosunki..boşver..herkesin derdi namusu kendinie boşver..boşuna ceza almışın..milletn işin ekarşma..bir daha ceza alma ..özeldik senii..
ee sen aptın gittinmi doktora..ne durumdasın cnm

Ben bu doktordan bşey anlamadım canım ya gecen ay sağda kist vardı kontrole gittim o kist gitmiş bu seferde diğer tarafta var diyo sürekli ilaç kullanıyom içime sinmiyo.haftya bi hastaneden randewu aldık oraya gitcez aşılama isticem bakalım

ahh gülüm şu soğanı yapsan kist felan kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…