kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:))) çıtır hamiş... en fazla 70 olursun not : ben 30 kılo aldımmmmteşekkür ederim canım İNŞALLAH şuan 50kg yum kaça kadar cıkarım bilmem
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:))) çıtır hamiş... en fazla 70 olursun not : ben 30 kılo aldımmmm
canım ben gazdan çok çektim daha yeni yeni bitti valla 6 ayrı gaz damlası var dolabımda ama hiç.biri işe yaramıyr bebegın erkekse hele vay haline erkek bebekler çok gazlı oluyorlar ve sabahlara kadar uyumuyorlar kız bebekler bu konuda çok daha şanslı. kucagına alacaksın şarkı dınleteceksın yuzz ustu yatıcaksın ayrıca zinco gaz damlası da kullanacaksın o zaman daha hafif atlatır .. goguslerım sukur hıc yara olmadı ama ben dogum yapmadan 1 hafta once lansınoh lanolın krem kullandım duzenli bir de emzirmeden önce göğsündeki sütü sıkıp ıslatmadan katiyen cocugu emzırme kuru kuru emzırırsen hemencek yara olur
kız bılmıyorum hıc bebısın var mı ama hatıka bır duygu anlatamam sana uykusuzluk en cok yoruyor ınsanı ama annelık dunyanın en guzel duygusu rabbım herkese nasıl etsinn
güzelim Rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip eylesin cok sevindimmmm hamiş kadın senii
heralde öyle olcak canım :))) RABBİM sizede nasib eder İNŞALLAH..
canım valla benimde hep öle çıkıyodu bende bişi anlamadığım için çok uzun süre yapmadım 1 ay deneyip bıraktım en iyisi adetten sonra gün aşırı deneme kesin sonuc
AMİN tatlımmmçok teşekkür ederim İNŞALLAH.RABBİM bebeğinle ve ailenle sanada çok güzel bi hayat nasib etsin
müsade edersen tavsiyelerim olacak sana
folik asitini hiç ihmal etme . ilk 17 -20 haftaya kadar bebek kandan beslendiği için yemeklere boğma kendini sütünü kaşar peyirini ihmal etme. eşinle 16 . haftaya kadar bırlıkte olma..ayaklarını üşütme . insanlara hamişliğin hakkında cok konusma ..(tabi biz hariç)iş yapma agır kaldırma çay kahve sigara tüketme .. her türlü sorunda bana özelden yada burdan yaz
Kızlar cezalıydım bi hafadır yoktum adet oldum 3 ekimde.bat 28ekim seydacım.doktor degiştiriyorum haftaya persembe ankara lina kadın saglığı merkezine gitcem aşılama isticem hayırlısı olsun
TUHFE,GÜL,LAMİA VE SUAY tebrik ederim sizleri..
çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
topice girer girmez ilk listeye bakayım dedim..ben en son Sevgi yi biliyordum..güzel haberler gördüm.
Beni duymussunuz bir gelip sizlere halimi anlatayım dedim..evime hafta içi geldim.
aradan 20 gün geçti ama ben hala kendime gelemedim.
ne anlatsam ne desem az gelir..hersey çok iyiyken,kızım neredeyse 6aylık olmus tüm tehlikeleri atlatmısken bunu yaşamak mahvetti beni.
kimseyi de üzmek istemiyorum.çok mutlu olduğum zamanlar oldu bu topicte..
yine bir gün mutlu haberimi veririm umarım..
şimdi ne yapacağım bilemiyorum..aynı acıyı yaşama korkusu her an içimi yakıyor..
zaten 3 ay korunma sürecim var..sonrada öle hemen hamile kalan bi yapım yok.
ne diyeyim ne yazıldıysa onu yasayacağım sanırım.
şimdilik benden bu kadar..kimseciklerde yok sansıma..
Allah ım dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu..
(hoş çok dua ettim ama sanırım kabul olmuyor benim dualarım)
neden cezalıydın cnm hoşgeldin...bir daha ceza alck şeyler yapma...
ii yapmışın cnm doktorunu değiştirerek..hadi bakalım uğurlu olsunn
kızlar hepinize günaydın ben hamileyimmmmmmmmmçok şükür rabbıme pazar test yaptım çift çizgi çıktı p.tesi iş cıkışı akşam annemle kan vermeye gittik ve kan değerim 225.7 çıktı şuan 4 hafta 6 günlük hamileyim rabbım sonunu hayırla getirsin bılıyorsunuz daha önce yanı 4ay önce 8 haftalık düşük yapmıştım rabbıme hamd olsun şuan tek arzum sağlıkla sıhatle kucağıma almak rarısı tün isteyenlerin başıma lamia senıde tebrık ederim canım çok sevindim en kısa zamanda rabbım hepinize nasip eylesin tek sey kızlar stres yapmayın oluruna bırakın rabbım nne zman nasip eylerse o zaman veriyor
lüzüumsuz bi konuda ceza aldım canım..millet artık o kadar genişlemişki namus konusunda...bende dayanamadım bi kaç yorum yazdım konu büyüdü...boşver geçti gitti:)
canım yazdın yorumları okudum..ztn genital estetik konusuna bakıpta sen niye yorum yapıyosunki..boşver..herkesin derdi namusu kendinie boşver..boşuna ceza almışın..milletn işin ekarşma..bir daha ceza alma ..özeldik senii.
ee sen aptın gittinmi doktora..ne durumdasın cnm
Ben bu doktordan bşey anlamadım canım ya gecen ay sağda kist vardı kontrole gittim o kist gitmiş bu seferde diğer tarafta var diyo sürekli ilaç kullanıyom içime sinmiyo.haftya bi hastaneden randewu aldık oraya gitcez aşılama isticem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?