Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

haha ay ennemde der bebk uyudummu uyu dıye
bende cocuk uyudummu kafa dınlemeyı sakın tv ızlemeyı pek sezerım

Aleykum selam canım.. Söylerim..

Fala tecrübe her zaman iyi değil.. Şu internet bile bazen bela.. Cahillik bazen güzel şey..

haha bakalım görcez cnm ya ama ozman 21 dım bıde ne kadarda olsa bebgı cözene kadar zorlandım sımdı daha rahat olurum sankım

Sagolasin berrinim RAbbim sanads nasip etsin insallah en kisa zamanda hep dua ediyorum arzu eden herkese vrr Rabbim die )))) gecikmen varmis hadi hayirli bitanem ben nasil oldu hala soktayim bide kalbinin attigini gorursem cok iyi olacak goguslerim cok fena ve akintimda var kendini yokla goguslrt en buyuk belirti daha kac haftalik oldunu bilmiom carsamba gidicez dua ediiinn

herkeslere simdiden güneydınnn
ben test yaptımm ve sonuc negetiff bugün 31 gün ben adet olmadım hayatım da ilk defa bu kadar gelmedini
hatırlıyorumm anlamadım gitti korkmaya başladım
AYFER cim ben bu ay çok agladım resmen kendimi paraladımm dedigin gibi ondan oldu sanırımm
doktorum asılama ya gel dediiım ben nedense bi çöküntüü çok aglamiştım nedensee yumurtalıklarıma
zarar verdim sanırım hasta olamıyorum benn
YELDAM çok saol canım benim ama bak yok bebek felan ne göğsüm siş nede akıntım var dün de dedim
ben çok agladım die ceza bu bana bak belkide bu gün asılama için muayeneye gidecektim
ama gelmedi gidemiyorum yarında gelmesse doktorumu arıp sorum barii
SONGÜL senin de dedigin gibi hiç sasmayan adetim sastı ama sonuc hüsran

GÜNAYDIN KIZLARRRRR meleğimin minik kalbini gördükkkkkk pıtpıt atıyordu MAŞALLAH kurban olurum ben o minik kalbee çok güzeldi RABBİM herkese nasib etsin..mide bulantısı için ilaç verdi..çarşamba tahlillerim var..

kızlar bugun bebişimin kalp atısını duyduk aynı tuhfedekı heycanım bundada vardı ve cok sukur ıkımızde gayet ııı vıtamınlere basladık

seni tebrik ediyorum hayırlı olsun hayırlı bir evlat olur inş. ömrü güzel olsun

İnşallah hamilesindir ve o aşılamaya gerek kalmaz inş. Seni umutlandırmak değil amacım Rabbim hakkında hayırlı olanı versin

kızlar bugun bebişimin kalp atısını duyduk aynı tuhfedekı heycanım bundada vardı ve cok sukur ıkımızde gayet ııı vıtamınlere basladık

maşallah ikinizde aynı anda doğum yapıcaksınız heralde Biz kalanlara dua edin Rabbim bizlerede nasib etsin

ya bişey sotucam yardımcı olun Ben adetim bittiğinden bu yana ovulasyon testi yapğıyorum ama hep silik çizgi çıkıyor napcam ben ya anlayamadım Bilen varsa yardımcı olsun

zeynep sen taze annesın gaz a ne uyguladın yada ne uyguluyosun gögus yarasına bıde
canım ben gazdan çok çektim daha yeni yeni bitti valla 6 ayrı gaz damlası var dolabımda ama hiç.biri işe yaramıyr bebegın erkekse hele vay haline erkek bebekler çok gazlı oluyorlar ve sabahlara kadar uyumuyorlar kız bebekler bu konuda çok daha şanslı. kucagına alacaksın şarkı dınleteceksın yuzz ustu yatıcaksın ayrıca zinco gaz damlası da kullanacaksın o zaman daha hafif atlatır .. goguslerım sukur hıc yara olmadı ama ben dogum yapmadan 1 hafta once lansınoh lanolın krem kullandım duzenli bir de emzirmeden önce göğsündeki sütü sıkıp ıslatmadan katiyen cocugu emzırme kuru kuru emzırırsen hemencek yara olur

kız bılmıyorum hıc bebısın var mı ama hatıka bır duygu anlatamam sana uykusuzluk en cok yoruyor ınsanı ama annelık dunyanın en guzel duygusu rabbım herkese nasıl etsinn

güzelim Rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip eylesin cok sevindimmmmhamiş kadın senii

maşallah ikinizde aynı anda doğum yapıcaksınız heralde Biz kalanlara dua edin Rabbim bizlerede nasib etsin
heralde öyle olcak canım :))) RABBİM sizede nasib eder İNŞALLAH..
ya bişey sotucam yardımcı olun Ben adetim bittiğinden bu yana ovulasyon testi yapğıyorum ama hep silik çizgi çıkıyor napcam ben ya anlayamadım Bilen varsa yardımcı olsun
canım valla benimde hep öle çıkıyodu bende bişi anlamadığım için çok uzun süre yapmadım 1 ay deneyip bıraktım en iyisi adetten sonra gün aşırı deneme kesin sonuc
güzelim Rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip eylesin cok sevindimmmmhamiş kadın senii
AMİN tatlımmmçok teşekkür ederim İNŞALLAH.RABBİM bebeğinle ve ailenle sanada çok güzel bi hayat nasib etsin

müsade edersen tavsiyelerim olacak sana
folik asitini hiç ihmal etme . ilk 17 -20 haftaya kadar bebek kandan beslendiği için yemeklere boğma kendini sütünü kaşar peyirini ihmal etme. eşinle 16 . haftaya kadar bırlıkte olma..ayaklarını üşütme . insanlara hamişliğin hakkında cok konusma ..(tabi biz hariç)iş yapma agır kaldırma çay kahve sigara tüketme .. her türlü sorunda bana özelden yada burdan yaz

Son düzenleme:
sağol canım teşekkür ederimm...:))yok kendimi yemeğe boğamıyorum zaten canım istemio süt içiorum sebze yiyorum brokoli fln..samimiyetin içinde sağolasın tatlımm..

sağol canım teşekkür ederimm...:))yok kendimi yemeğe boğamıyorum zaten canım istemio süt içiorum sebze yiyorum brokoli fln..samimiyetin içinde sağolasın tatlımm..
ne demek güzelim güzel bir hamilelik geçirirsin inş.. sorunsuz sıkıntısız hayırlı bir doğum nasip olur sana sonra şişko bir kadın olarak hayatına devam edersin .. şaka şaka .. kişi herkesı kendısı gıbı sanar ya bende öyle kendımle dalga gecıyorum

teşekkür ederim canım İNŞALLAH şuan 50kg yum kaça kadar cıkarım bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…