Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
şükürler olsun şimdilik güzel gidiyo herşey bakalım :) hakketen kulağımı çınlattın nasıl gönülden çağırsıysan artık :):):):):):)sen nasılsn akıntı durumun nasıl oldu

evet aynen öyle.Ben iyiyim hamdolsun akıntı kalmadı şükür soğana döndüm tekrar ama şu ovul. testini bir türlü anlamadım hep silik çizgi çıkıyor yaa

evet aynen öyle.Ben iyiyim hamdolsun akıntı kalmadı şükür soğana döndüm tekrar ama şu ovul. testini bir türlü anlamadım hep silik çizgi çıkıyor yaa

onu ben hiç kullanmadım kuzum yaa nedeni ne olabilir acaba bi topik vardı zannedersem bu testi kullanan oraya bakıp sorsan keşke onlara yada bizim kızlardan kullanan var mı acep ? iyi şkürlerolsun geçmiş akıntın Rabbim in herşeyi şifa dolu baksana nasılda iyi geldi ama tadı çok kötü ya ben pkadar kür yaptım okadar şey denedim hiç birinde bu kadar zorlanmamıştım bide 15 günden fazla kullanmamak gerekiyomuş onu dimi rahim inceliyomuş sonrada incir denersin artık :)

topiğe nazxar değmiş olmasınGelin de bi hesap verin Berrin seni çok merak ediyorum karşılaşalım artık yaaa

delyam kusura bakma canım yaa kociş bılgısayardan bişeye bakıp yatıcaktı..ona verdım .. yetısemedım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…