aklımdan çıkmıyosun hiç canım sıkma canını desem faydası yok biliyorum..ama ne gzl sölemişssin millet doğuruyo sokağa atıyo bakmıyo.bizde olmuyo diye ağlıyoz allahım görüyodur herkesi canım inş bigün bizide güldürecek...bana imkansız gibi geliyo neden bilmiyorum...her adetime yakın günlerde sanki hamileymişim gibi karnımı okşamaktan kafayı yedim artık diyorum...bu kadar istemesek olacak belki...imrenmekten usandım artık..ben bebek sewemiyorum herkes bana acıyacak diye...
allahım bize gönlümüzdekini versin...
yardımcı olursanız çok sevinirim size duacı olcam benim kürtajıma 2 ay oldu doktor serephone vermişti kullandım dün doktora gittim sadece 1 yumurtam olmuş 20 milimin üzerindeymiş çatlatma iğnesi vermiym dedi doktor progeston verdi kullan dedi hamile kalırsan destekler kalmasan adet olursun dedi acaba kalırmıyım 1 yumurtayla olmasa tekrar iğneye başlıyckmışım(((
kizlar ben bugun doktora gittim bebisim cok iyi ve yuzde51 kiz dedi kesin sonuc icin on gun sonra tekrar gidicem
kızlar nasılsınız galiba ömür diş çıkaracak evi başıma yıkıyoor ben ne yapacağım ahh ahh
hepiniz aklımdasınız 4. ay aşımızı oldukk hafif geçti şükür ama ya kabızlığı ha gazı ha dişi derken yaşlandım kabul edıyorummmmmm
kızlar nasılsınız galiba ömür diş çıkaracak evi başıma yıkıyoor ben ne yapacağım ahh ahh
hepiniz aklımdasınız 4. ay aşımızı oldukk hafif geçti şükür ama ya kabızlığı ha gazı ha dişi derken yaşlandım kabul edıyorummmmmm
kızlarrrr nasılsınız bakalım :)
bende geldim ama kimsecikler yok pufff
Nil den haberi olan varmı?nasıl oldu acaba
şeyda yıda göremedim geçmişte..nerelerde acaba:44::44::44:
aaa ben bugun konuştum
cok sukr daha ıyıymış epınıze slm var
bebışı 3 gun boyunca hep ağlamış ama sukur sımdı durulmuş maşalla dıyelım kendıde daha ıyıymış
gelen gıden yoğun bı dönemdeymış
sen napıyon ben alık topraga bakıyorum bı yerden
buluruz tabi..he bak burdada bulduk bırbırımızı
yakaladım bu sefer :) nasılsınız şekerler:) gerçekten benimde aklımda nil songül biliyosa biliyodur anca :)
bu arada biz yeni drden geldik ... maşallah bebeğimiz çook iyi 11+4 olmuşuz ilk gittiğimizde uyuyodu sonra uyandı kıpır kıpır maşallah bi ara kordonuna dolandı ayağı dr diyo kurtulmak için uğraşıyo güldürdü bizi bayağı tabi cinsiyet için bişi sölemedi henüz çok umutlanmıştım.... ve asıl bomba Rabbime binlerce şükürler olsun kanama alanı kaybolmuş içerde... muhtemelen vucud emmiştir dedi..... bundan sonrada çok fazla kanama ile ilgili bi problem beklemiyorum dedi ama ufakta olsa risk var tabi önceki gebelikten dolayı... bende durumlar böyle RAbbim kim ondan el açıp hakkında hayırlısı için birşey istiyosa tez vaktte kabul etsin inş.... benim gibi darda olanlara yardım etsin... şükürler olsun güldürdü bugün yüzümü inş bundan sonrada hep güleriz kızlar.....
yakaladım bu sefer :) nasılsınız şekerler:) gerçekten benimde aklımda nil songül biliyosa biliyodur anca :)
bu arada biz yeni drden geldik ... maşallah bebeğimiz çook iyi 11+4 olmuşuz ilk gittiğimizde uyuyodu sonra uyandı kıpır kıpır maşallah bi ara kordonuna dolandı ayağı dr diyo kurtulmak için uğraşıyo güldürdü bizi bayağı tabi cinsiyet için bişi sölemedi henüz çok umutlanmıştım.... ve asıl bomba Rabbime binlerce şükürler olsun kanama alanı kaybolmuş içerde... muhtemelen vucud emmiştir dedi..... bundan sonrada çok fazla kanama ile ilgili bi problem beklemiyorum dedi ama ufakta olsa risk var tabi önceki gebelikten dolayı... bende durumlar böyle RAbbim kim ondan el açıp hakkında hayırlısı için birşey istiyosa tez vaktte kabul etsin inş.... benim gibi darda olanlara yardım etsin... şükürler olsun güldürdü bugün yüzümü inş bundan sonrada hep güleriz kızlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?