Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

hoş geldin lamişim...ben geldim hemen sonra sen duydun sesimi dimi.
ben iyiyim seni de iyi mutlu gördügüme sevindim..
hersey iyi demek

aaa nıye uyuyamadınkı arkadaşım kafana mı taktın acaba yıne

buluruz tabi..
takipteyim seni :)))

OYy oyyy hoşgeldin...
minickkkk yavrunu gördün demek..
RABBİm yüzünü hep güldürsün inşallahhhhh
şükürler olsun canım ya çok korkuyodum... güldü yüzümüz inş bundan sonrada bi aksilikle karşılaşmadan ilerleriz...

hoş geldin lamişim...ben geldim hemen sonra sen duydun sesimi dimi.
ben iyiyim seni de iyi mutlu gördügüme sevindim..
hersey iyi demek
anacım songülle sen sürekli aklımdasınız .... malum oluyo walla saol canım bak beni gör inş sen dahada iyi olucaksın... nihayetinde korkularımız aynı inş sevinçlerin bendende iyi olur :):):):)

aaa nıye uyuyamadınkı arkadaşım kafana mı taktın acaba yıne

ahhhh bilmiyorum ki sen çıkınca doktorun birkaç videosu vardıya onları izledim saat 3ü geçti dönüp duruorum baktım 4 oldu..kalktım patlıcan soydum tüm tüm kızarttım onları yanına da biber kızarttım sabah kalkınca karnıyarık yaparım dedim.saat oldu 5..

geri yataga girdim döndüm uyku yok telefonda okey oynadım...ezan okundu gün ışıdı sanırım 6yı gece uyudum..

uyku sorunum cıktı bir bakıorum gece 12de yatıp sabah 6 da kalkıorum.bazende 6 ya kadar uyuyamıorum

valla banada kız gıbı geldı
ah ne bileyim kız da yakısır lamişime ama böle hareketli falan dediyaa..
kıpır kıpır bir ogluş hayal ettim..

aman saglıklı olsunda bize bebek olsun
anacım songülle sen sürekli aklımdasınız .... malum oluyo walla saol canım bak beni gör inş sen dahada iyi olucaksın... nihayetinde korkularımız aynı inş sevinçlerin bendende iyi olur :):):):)

inşallah canım benim dualarını esirgeme üzerimden

amannn gece gece neler olmuş öle patlıcanlar bıle kızarmış he
ya sen uyku severdıb ıı olmamış böle

canım dişi erkenmi çıkıyo...ben pek bilmem ama erken gibi...inş bizde yaşarız o zorlukları:)
inşallah hayatım valla Allah hepinize nasip etsin ama beni pert etti paşam babası da pert kocam kukla gibi bi oyana koşuyor bi bu yana :)

bende geldim ama kimsecikler yok pufff

Nil den haberi olan varmı?nasıl oldu acaba
meriiii canım nasılsın ahh meryem ahh dua et benim şu olan azcık uslansın yakında çıldıracagımmm

sorma ya kordonu çekip duruyodu yaramaz babasıda küçükken çok yaramazmış kök söktürmüş ona çekicek galibakızım walla çok sakindi nerdeyse hiç hareketli göremiyodum çikolata falan yiyicemde anca ama yavrum türlü dertlerleuğraşıyodu zaten....asıl bomba ben bugün drye dedim cinsiyet belli olmaz demi falan diye oda güya espiri yaptı % 50 kız dedi benim bi sevinmem war görüceksin ... sonra başta eşim olmak üzere sen benle bi dalga geçti ikisi eeee tabi % 50 şans var diyo dr ya erkek ya kız .... sonra anladım tabi rezilliğimi...
kanak sence lamia nın nesi olacak bana oğluş gibi geldi ama bilemedim tam

valla banada kız gıbı geldı
benim ilkindede herkez erkk demişti ben dahil hatta dr kız diyince pipisi yokmuş diye üzülmüştüm .... şimdide herkes erkek diyo bitek annemle ben rüyada kız görüdk gerisi hep erkek.... yokmu bunun daha erken anlama yöntemi yaa 14 5 haftayı beklicez dedii....

korkma canım ben 3 ayı kanamayla geçirdim iğneler haplar kullandım
ya aslında nasip olunca Rabbim koruyo elbet ama benim ilk gebeliğimde 3 haftalıkkenden beri kanamm vardı ve kanama yüzünden 22 haftalıkken suyum geldi erken doğum oldu şimdi böle bi acı yaşamışken bu sefer takmamaya çalışıyorum ama ağzı yanınca insanın bikere bu sefer dr yine kanama alanı var lekelenme falan olabilir diyince inan wc ye gitmeye korkar oldum aynı şeyleri yaşamaktan korktum... bende iki haftadır oluyorum iğne 32. haftaya kadar dewam edicekmişiz Rabbim o günleri görmeyi nasip edr inş tabide....inş bende senin gibi görürüm bu haftaları bekleme günlerinin 20 deolduğu günleri sanki asırla varmış gibi geliyo... :):):):)

meriiii canım nasılsın ahh meryem ahh dua et benim şu olan azcık uslansın yakında çıldıracagımmm
saol canım ben iyiyim...aman Allah senin ki gibi tatlı yorgunluklar versin hepimize..

ben dua edeyimde kuzum dualarım pek kabul olmuyor sankim

bana da doktorum 12.haftamda ikili teste gittigimde büyük ihtimal kız dedi..
sonraki sormamızda ya kız olacak ya da erkek demişti

ama seninki gibi olmus bende de herkes erkek dedi annem babam teyzem halam eşiminde tüm ailesi..
bende rüyamda hep kız görüyordum ama erkek olur die düşünüodum öleki tam kesinleşti kız diye aman olsunda kız olsun demişim.doktor da bana söle bir baktı 16haftadır kız istedigini sanıodum dedi hayretle

bende erkege cok hazırlamıstım birden duyunca sevinemedm sasırdım demiştim..

30 a kadar geçiyo da sonrası geçmiyo..
bu arada benimde 2 düşüğüm vardı...
12. haftaya kadar iğne oldum..
32. haftaya kadar da coraspin kullandım

evet insan kendini bişeye şartlayınca diğerine garip bakıyo ....şimdide tam aksi kız olsa tadından yenmez gerçi artık tek derdimiz sağlıklı sıhatli kucamıza almak cinsiyet keyfi :) aa benim kızıma aldıklarım kaldı hep Rabbim kız nasip ederse ablasının kileri giycek erkek olursa o kıyafatleri saklıcam artık :) bu arada sakın duam kabul oluyo deme kuzum elbet kabul oluyo ama belki farklı şekilerde ... sen et duanı Rabbime sığınmaktanhiç vazgeçme gör bak ozamn herşey nasıl güzel ve gönlünce olucak sabır sabır imtihandan geçiyoruz canım unutma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…