yakaladım bu sefer :) nasılsınız şekerler:) gerçekten benimde aklımda nil songül biliyosa biliyodur anca :)
bu arada biz yeni drden geldik ... maşallah bebeğimiz çook iyi 11+4 olmuşuz ilk gittiğimizde uyuyodu sonra uyandı kıpır kıpır maşallah bi ara kordonuna dolandı ayağı dr diyo kurtulmak için uğraşıyo güldürdü bizi bayağı tabi cinsiyet için bişi sölemedi henüz çok umutlanmıştım.... ve asıl bomba Rabbime binlerce şükürler olsun kanama alanı kaybolmuş içerde... muhtemelen vucud emmiştir dedi..... bundan sonrada çok fazla kanama ile ilgili bi problem beklemiyorum dedi ama ufakta olsa risk var tabi önceki gebelikten dolayı... bende durumlar böyle RAbbim kim ondan el açıp hakkında hayırlısı için birşey istiyosa tez vaktte kabul etsin inş.... benim gibi darda olanlara yardım etsin... şükürler olsun güldürdü bugün yüzümü inş bundan sonrada hep güleriz kızlar.....
ah bende ne yapayım bu gece hiç uyumadım tüm gün sersem gbi gezdim şimdide uzandım yataga yanımda pc
tv yi eşime bıraktım malum fener maçı vardı şimdi özet izler gece yorum izler...
ooo sabahlar olmasın ona bu gece
şükürler olsun canım ya çok korkuyodum... güldü yüzümüz inş bundan sonrada bi aksilikle karşılaşmadan ilerleriz...buluruz tabi..
takipteyim seni :)))
OYy oyyy hoşgeldin...
minickkkk yavrunu gördün demek..
RABBİm yüzünü hep güldürsün inşallahhhhh
kanak sence lamia nın nesi olacak bana oğluş gibi geldi ama bilemedim tam
anacım songülle sen sürekli aklımdasınız .... malum oluyo wallahoş geldin lamişim...ben geldim hemen sonra sen duydun sesimi dimi.
ben iyiyim seni de iyi mutlu gördügüme sevindim..
hersey iyi demek
aaa nıye uyuyamadınkı arkadaşım kafana mı taktın acaba yıne
ah ne bileyim kız da yakısır lamişime ama böle hareketli falan dediyaa..valla banada kız gıbı geldı
anacım songülle sen sürekli aklımdasınız .... malum oluyo wallasaol canım bak beni gör inş sen dahada iyi olucaksın... nihayetinde korkularımız aynı inş sevinçlerin bendende iyi olur :):):):)
ahhhh bilmiyorum ki sen çıkınca doktorun birkaç videosu vardıya onları izledim saat 3ü geçti dönüp duruorum baktım 4 oldu..kalktım patlıcan soydum tüm tüm kızarttım onları yanına da biber kızarttım sabah kalkınca karnıyarık yaparım dedim.saat oldu 5..
geri yataga girdim döndüm uyku yok telefonda okey oynadım...ezan okundu gün ışıdı sanırım 6yı gece uyudum..
uyku sorunum cıktı bir bakıorum gece 12de yatıp sabah 6 da kalkıorum.bazende 6 ya kadar uyuyamıorum
şükürler olsun canım ya çok korkuyodum... güldü yüzümüz inş bundan sonrada bi aksilikle karşılaşmadan ilerleriz...
inşallah hayatım valla Allah hepinize nasip etsin ama beni pert etti paşam babası da pert kocam kukla gibi bi oyana koşuyor bi bu yana :)canım dişi erkenmi çıkıyo...ben pek bilmem ama erken gibi...inş bizde yaşarız o zorlukları:)
meriiii canım nasılsın ahh meryem ahh dua et benim şu olan azcık uslansın yakında çıldıracagımmmbende geldim ama kimsecikler yok pufff
Nil den haberi olan varmı?nasıl oldu acaba
sorma ya kordonu çekip duruyodu yaramaz babasıda küçükken çok yaramazmış kök söktürmüş ona çekicek galibaaaa cnm benım ne guzel haberlerle gelmışsın öle cok sevındım ya
rısk her gebelıkte var cnm ya sonucta
ay arasın cınsıyetı 11+6 da gördu dr ama sölemedı 16 haftada öğrendık
ay senın bebışte baya yaramaz cnm ya hele u haftalarda cok anlaşılıyo usg de kucuk ınsan
kanak sence lamia nın nesi olacak bana oğluş gibi geldi ama bilemedim tam
benim ilkindede herkez erkk demişti ben dahil hatta dr kız diyince pipisi yokmuş diye üzülmüştüm .... şimdide herkes erkek diyo bitek annemle ben rüyada kız görüdk gerisi hep erkek.... yokmu bunun daha erken anlama yöntemi yaa 14 5 haftayı beklicez dedii....valla banada kız gıbı geldı
ya aslında nasip olunca Rabbim koruyo elbet ama benim ilk gebeliğimde 3 haftalıkkenden beri kanamm vardı ve kanama yüzünden 22 haftalıkken suyum geldi erken doğum oldu şimdi böle bi acı yaşamışken bu sefer takmamaya çalışıyorum ama ağzı yanınca insanın bikere bu sefer dr yine kanama alanı var lekelenme falan olabilir diyince inan wc ye gitmeye korkar oldum aynı şeyleri yaşamaktan korktum... bende iki haftadır oluyorum iğne 32. haftaya kadar dewam edicekmişiz Rabbim o günleri görmeyi nasip edr inş tabide....inş bende senin gibi görürüm bu haftaları bekleme günlerinin 20 deolduğu günleri sanki asırla varmış gibi geliyo... :):):):)korkma canım ben 3 ayı kanamayla geçirdim iğneler haplar kullandım
saol canım ben iyiyim...aman Allah senin ki gibi tatlı yorgunluklar versin hepimize..meriiii canım nasılsın ahh meryem ahh dua et benim şu olan azcık uslansın yakında çıldıracagımmm
benim ilkindede herkez erkk demişti ben dahil hatta dr kız diyince pipisi yokmuş diye üzülmüştüm .... şimdide herkes erkek diyo bitek annemle ben rüyada kız görüdk gerisi hep erkek.... yokmu bunun daha erken anlama yöntemi yaa 14 5 haftayı beklicez dedii....
ya aslında nasip olunca Rabbim koruyo elbet ama benim ilk gebeliğimde 3 haftalıkkenden beri kanamm vardı ve kanama yüzünden 22 haftalıkken suyum geldi erken doğum oldu şimdi böle bi acı yaşamışken bu sefer takmamaya çalışıyorum ama ağzı yanınca insanın bikere bu sefer dr yine kanama alanı var lekelenme falan olabilir diyince inan wc ye gitmeye korkar oldum aynı şeyleri yaşamaktan korktum... bende iki haftadır oluyorum iğne 32. haftaya kadar dewam edicekmişiz Rabbim o günleri görmeyi nasip edr inş tabide....inş bende senin gibi görürüm bu haftaları bekleme günlerinin 20 deolduğu günleri sanki asırla varmış gibi geliyo... :):):):)
30 a kadar geçiyo da sonrası geçmiyo..
bu arada benimde 2 düşüğüm vardı...
12. haftaya kadar iğne oldum..
32. haftaya kadar da coraspin kullandım
evet insan kendini bişeye şartlayınca diğerine garip bakıyo ....şimdide tam aksi kız olsa tadından yenmezsaol canım ben iyiyim...aman Allah senin ki gibi tatlı yorgunluklar versin hepimize..
ben dua edeyimde kuzum dualarım pek kabul olmuyor sankim
bana da doktorum 12.haftamda ikili teste gittigimde büyük ihtimal kız dedi..
sonraki sormamızda ya kız olacak ya da erkek demişti
ama seninki gibi olmus bende de herkes erkek dedi annem babam teyzem halam eşiminde tüm ailesi..
bende rüyamda hep kız görüyordum ama erkek olur die düşünüodum öleki tam kesinleşti kız diye aman olsunda kız olsun demişim.doktor da bana söle bir baktı 16haftadır kız istedigini sanıodum dedi hayretle
bende erkege cok hazırlamıstım birden duyunca sevinemedm sasırdım demiştim..
kan pıhtılaşman mı var arkadasım?
cnm ofluda ya nlış hatırlamıyosan troıd problemıde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?