cnm fıtılde verdımı o cok sevımsız bışey
akintim fazla olmasada islaklik var ve kasintim arada bir geliyor. doktorun verdigi kremi sürüyorum ama hapi kullanmasini beceremiyorum 1kere kullandim biraktim. kapsül kadar büyük hap nasil kullanayim onu fitil olsa hadi neyse yine kaygan oldugundan kullanilirdi ama yok tirsiyorum ben bu iri haptan:18:
hosbulduk canim Masaallah geri sayim basladi. heyecan vardir simdi sende kavusma heyecani degilmi
hosbulduk canim iyiym hamd olsun. Mantarlar ugrasiyorum ama azaldi sanirim geciyor yani Insaallah.
isim konusu cok ilginc ya okadar isim buluyorki insan sonra hangisini takacagina karar veremiyor. hele esler isim konusunda ayni fikirde olmayinca cok zor. benim begendigim isimlerin hicbirini esim begenmiyor hatta dalga bile geciyor buldugum isimlerle
hahah olurmu olur
mesela bızım dr kaç ere dedı huysuz bı bebk beklemyın dıye nasıl anlıyosa al sana aras
ınan normal yaşantımdan hıc bışey degışmedı
maşalla bozulmaz ınşalla oğlum hepte maşalla dıyorum ama
yok canim fitil vermedi fitil kadar hap verdi fitil gibi kullaniliyor. hap kaygan olsa kolay girer ama yok banamisin demedi yarisi disardaydineyse belki sirf melhemle gecer Insaallah
maşallahh de kızz..
aynen yanii hep burdasın çıkmıyosun hiçç eskisi gibi yani
hahahaah lafıda caktırmış yanı ay bız bızımıne derız oda aaa cok guzelmış der kapanır konu
haha bakalım nasıl dıcek
3....2....1..... bide bakmissin kollarindaaaaaynen canım geri sayım başladı...
evet çok merak eddiyorum
Aaa bi tek sen değilsin dalga geçilen 4. Ayından itibaren bebeğin adı neydı diyo sonra tamam hatırladı. Himen diyoşurda 1 ay yoktur ismini doğru söylemeye başladı hep unuttuğu zaman himenden hatırlıyormuş. Hatta bazen başlıyo gölgelerin gücü adına güç himende artık diye bide kızımız olursa onunda adını şila koyacakmış. velasıl hep dalga geçiyırlar. Annemde teymen diyordu başlarda oda sonradan sonraya beğendi hatta araştırmış aaa anlamı güzelmiş kuranda da geçiyormuş dedi ama başlarda mutlaka tepki veriyorlar
Bende merak ediyorum aman nasıl derse desin ne yapayım diyemiyo diye ismet mi koyayım
Aa her zaman çaktırılacak bi lafımız vardır
vajınadan dımı cnm ay ben bı kere kullandım ama hep cıktı dışarılara yenı evlendıgımde bendede mantar olmuştu dr vermıştı ıyyyyyy
bıde vajınal muayne olmuştum ılk ve şimdilik son asıstanın elını tırmıklamıştım
evet vajinadan.evet iiiiiiiiiiiiiiiigggg öööggggg. uykum geliyor cok yoruldum bugün herhalde. gerci cok fazla cocuk yoktu öglen
Aman isim konusunu dert etme bi ismi beğen sonra ister istemez kabul ediyorlar3....2....1..... bide bakmissin kollarindaaaa. Rabbim hayirli saglikli dogumlar nasip etsin Insaallah hamilelerimze.
Normal dogummu olacak canim?
ayneeen. esimde hem söyleyemiyor hemde ben daha söyleyemiyor annem nasil söylesin cocugumuzun ismini diyor.sonrada hele bi cocugu yapalimda isim isini halledermisiz.
Kayinvalidemde karismiyor ama benim ismim güzel degilki koymazsiniz diyor
bakalim bi cocuk piyasaya ciksinda neler olacak. ya herkes bi isim bulacak ailede yada karari bize birakacaklar. en iyisi dogumdan önce kayitlarini yaptirmak
Ayy onunki daha fena hani öss sınavında kutucuklara isim dolduruyon yaa o doldurana kadar sınav süresi biterdi yada kutucuk yetmezdı herhaldehaha osman aynı fıkırdeyse ıs bıttı dımıama
nesrınınde kv demış ya göbek adı barı mehmet olsun nesrınde tamam demış oda demış ya barı ben mehmet dıyeyım dıye
haha nesrın oldu demış eymen cınar osman hemen arkası gelmış anlıyacagın
Kızlar size üyi aksamlar ben çıkayım sanırım fazla yedim şuan hiç iyi değilim biraz dinleneyim
evet erken kalktim. dün aksam gecte yattim biraz tabi.ne tatli babanizdami uykucu?erken kalktıysan cnm benım ondandır ay bız ailecek uykucu
hele o günler gelsinde Insaallah isim bulma konusunda bana yardim edersiniz dimi oylama yapariz topiktenAman isim konusunu dert etme bi ismi beğen sonra ister istemez kabul ediyorlarazıcık mecbur kalıyorlar ama sen kararlı ol
Ayy onunki daha fena hani öss sınavında kutucuklara isim dolduruyon yaa o doldurana kadar sınav süresi biterdi yada kutucuk yetmezdı herhalde
Kızlar size üyi aksamlar ben çıkayım sanırım fazla yedim şuan hiç iyi değilim biraz dinleneyim
evet erken kalktim. dün aksam gecte yattim biraz tabi.ne tatli babanizdami uykucu?
hele o günler gelsinde Insaallah isim bulma konusunda bana yardim edersiniz dimi oylama yapariz topikten
iyi aksamlar canim. Allah rahatlik versin size
Bugün benim tahmini bat günüm kizlar ama acaba mantardan dolayi gecikme olabilirmi???
aa gercektenmı cnm mantar gecıkme yapmazkı ama
aa nıye hemen demedın kuzum normalde gecıkırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?