Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

Aaa bi tek sen değilsin dalga geçilen 4. Ayından itibaren bebeğin adı neydı diyo sonra tamam hatırladı. Himen diyo şurda 1 ay yoktur ismini doğru söylemeye başladı hep unuttuğu zaman himenden hatırlıyormuş. Hatta bazen başlıyo gölgelerin gücü adına güç himende artık diye bide kızımız olursa onunda adını şila koyacakmış. velasıl hep dalga geçiyırlar. Annemde teymen diyordu başlarda oda sonradan sonraya beğendi hatta araştırmış aaa anlamı güzelmiş kuranda da geçiyormuş dedi ama başlarda mutlaka tepki veriyorlar

maşallahh de kızz..
aynen yanii hep burdasın çıkmıyosun hiçç eskisi gibi yani

yok canim fitil vermedi fitil kadar hap verdi fitil gibi kullaniliyor. hap kaygan olsa kolay girer ama yok banamisin demedi yarisi disardaydi neyse belki sirf melhemle gecer Insaallah

vajınadan dımı cnm ay ben bı kere kullandım ama hep cıktı dışarılara yenı evlendıgımde bendede mantar olmuştu dr vermıştı ıyyyyyy
bıde vajınal muayne olmuştum ılk ve şimdilik son asıstanın elını tırmıklamıştım

hahahaah lafıda caktırmış yanı ay bız bızımıne derız oda aaa cok guzelmış der kapanır konu
haha bakalım nasıl dıcek

Bende merak ediyorum aman nasıl derse desin ne yapayım diyemiyo diye ismet mi koyayım
Aa her zaman çaktırılacak bi lafımız vardır

aynen canım geri sayım başladı...
evet çok merak eddiyorum
3....2....1..... bide bakmissin kollarindaaaa. Rabbim hayirli saglikli dogumlar nasip etsin Insaallah hamilelerimze.
Normal dogummu olacak canim?

ayneeen. esimde hem söyleyemiyor hemde ben daha söyleyemiyor annem nasil söylesin cocugumuzun ismini diyor.sonrada hele bi cocugu yapalimda isim isini halledermisiz.
Kayinvalidemde karismiyor ama benim ismim güzel degilki koymazsiniz diyor
bakalim bi cocuk piyasaya ciksinda neler olacak. ya herkes bi isim bulacak ailede yada karari bize birakacaklar. en iyisi dogumdan önce kayitlarini yaptirmak

Bende merak ediyorum aman nasıl derse desin ne yapayım diyemiyo diye ismet mi koyayım
Aa her zaman çaktırılacak bi lafımız vardır

haha osman aynı fıkırdeyse ıs bıttı dımıama
nesrınınde kv demış ya göbek adı barı mehmet olsun nesrınde tamam demış oda demış ya barı ben mehmet dıyeyım dıye
haha nesrın oldu demış eymen cınar osman hemen arkası gelmış anlıyacagın

evet vajinadan.evet iiiiiiiiiiiiiiiigggg öööggggg. uykum geliyor cok yoruldum bugün herhalde. gerci cok fazla cocuk yoktu öglen

Aman isim konusunu dert etme bi ismi beğen sonra ister istemez kabul ediyorlar azıcık mecbur kalıyorlar ama sen kararlı ol
Ayy onunki daha fena hani öss sınavında kutucuklara isim dolduruyon yaa o doldurana kadar sınav süresi biterdi yada kutucuk yetmezdı herhalde

Kızlar size üyi aksamlar ben çıkayım sanırım fazla yedim şuan hiç iyi değilim biraz dinleneyim

erken kalktıysan cnm benım ondandır ay bız ailecek uykucu
evet erken kalktim. dün aksam gecte yattim biraz tabi.ne tatli babanizdami uykucu?
hele o günler gelsinde Insaallah isim bulma konusunda bana yardim edersiniz dimi oylama yapariz topikten
Kızlar size üyi aksamlar ben çıkayım sanırım fazla yedim şuan hiç iyi değilim biraz dinleneyim

iyi aksamlar canim. Allah rahatlik versin size

evet erken kalktim. dün aksam gecte yattim biraz tabi.ne tatli babanizdami uykucu?

hele o günler gelsinde Insaallah isim bulma konusunda bana yardim edersiniz dimi oylama yapariz topikten

iyi aksamlar canim. Allah rahatlik versin size

evet cnm oa uykucu
gercı o gece 3.30 gıbı gelıyo gece kadar yatması normal
ama öle olmasada uyku sever hepımız uykucu

aa gercektenmı cnm mantar gecıkme yapmazkı ama
aa nıye hemen demedın kuzum normalde gecıkırmı

yani daha gecikmedi eger gecikirse umutlanmayayim diye soruyorum.
bugün 29.günüm 32.günüde gelme ihtimali olabilir diye bugünü saymiyorum bat olarak. hayatimda 1 kere 32.günümde adet oldum cünkü
bakalim kismet. icimden test yapmakta gelmiyor acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…