yani daha gecikmedi eger gecikirse umutlanmayayim diye soruyorum.
bugün 29.günüm 32.günüde gelme ihtimali olabilir diye bugünü saymiyorum bat olarak. hayatimda 1 kere 32.günümde adet oldum cünkü
bakalim kismet. icimden test yapmakta gelmiyor acikcasi
yok yok gecıkme olmaz cnm
ay ınşalla cnm benım 32 33 34 hatta 8 ay 10 gun gelmez cnm ya
ay Insaallah. okadar alistimki negatife acaba pozitifi gördügümde sevinirmiyimki diye düsünüyorum.
valla ınsan soklanıyo cnm hatta testın yanlış odunu bıle duşunuyo ay ben sımdı hergun bakarım varmı bışey dıye
haber ederim ben ama testi topikte oldugum bi zaman yaparim Insaallah adet olmazsam. yarin girermiyim bilmiyorum dügüne gidiyoruz ve dügün 2saat uzaklikta. pazarda kardesime davetliyiz.
yaren zaten 1tane gebelik testim kaldi onuda iyi günlere sakladim
ay tamam cnm ben yazdıklarından takıp ederım varmı cnm kendınde farklı hıssettıgın şeyler
ay tamam cnm ben yazdıklarından takıp ederım varmı cnm kendınde farklı hıssettıgın şeyler
cnm kırmızılar gelmesse senıle gun belırleyelımmı test ıcın
tamam belirliyelim Insaallah. sana hangi gün hangi saatde uyar???
cnm ya blırtıler benzesıyo ay ınşalla ya
cnm bence 33.gunde yap ne dersın
aaa hesapladim yine bugün 30.günmüsozaman 3gün sonra yani pazartesi 33.günüm oluyor ozaman yapayim ben
yanlis hesaplamiyorum degilmi sat 18 ekimdi ve bugün 30.gün
evet doru cnm cunku aras bugun 29 gunlluk doğum 19 ekımde oldu ay hadı bakalım ınşalla gelmez kırmızılar cnm da 33 u göruruz
pekala sımdıye kadar encok ne kadar gecıktı
ayy terledim bana bi heyecan basti yazarken. guatr hapi kullanirken 32.günü adet olmustum 32 günü hic gecmedi simdiye kadar.
hapi bayadan beri kullanmiyorum ve hapsiz 30 günü gecmezdi.
hap dedimde aklima geldi ben bu ay rahatsizlandim ya 5cesit hap kullandim yani antibiyotikten tut ishal,ates düsürücü idrar yolu enfeksiyonu haplari kullandim. oda etkilermi adetimi acaba
cnm ben açıyorum artık bak pazartesı bulucam senı
he
ay dualarım seınle cnm arkadaşım
oflu catı muayne oldunmuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?