Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

yok yok gecıkme olmaz cnm
ay ınşalla cnm benım 32 33 34 hatta 8 ay 10 gun gelmez cnm ya

valla ınsan soklanıyo cnm hatta testın yanlış odunu bıle duşunuyo ay ben sımdı hergun bakarım varmı bışey dıye

haber ederim ben ama testi topikte oldugum bi zaman yaparim Insaallah adet olmazsam. yarin girermiyim bilmiyorum dügüne gidiyoruz ve dügün 2saat uzaklikta. pazarda kardesime davetliyiz.

haber ederim ben ama testi topikte oldugum bi zaman yaparim Insaallah adet olmazsam. yarin girermiyim bilmiyorum dügüne gidiyoruz ve dügün 2saat uzaklikta. pazarda kardesime davetliyiz.

ay tamam cnm ben yazdıklarından takıp ederım varmı cnm kendınde farklı hıssettıgın şeyler

ay tamam cnm ben yazdıklarından takıp ederım varmı cnm kendınde farklı hıssettıgın şeyler

yani gögüsuclarim kara ama dolgun degiller
akintim var adet oluyorum saniyorum hep ama sanirim bu mantardan dolayi böyle
yorgunluk ve halsizlik var ama calistigim icin olabilir

vay be yazdiklarimi okudumda herseye bi bahane bulmusum gögüsler haric hicbir belirtiyi hamilelige vurmamisim

aaa hesapladim yine bugün 30.günmüs ozaman 3gün sonra yani pazartesi 33.günüm oluyor ozaman yapayim ben

yanlis hesaplamiyorum degilmi sat 18 ekimdi ve bugün 30.gün

evet doru cnm cunku aras bugun 29 gunlluk doğum 19 ekımde oldu ay hadı bakalım ınşalla gelmez kırmızılar cnm da 33 u göruruz
pekala sımdıye kadar encok ne kadar gecıktı

evet doru cnm cunku aras bugun 29 gunlluk doğum 19 ekımde oldu ay hadı bakalım ınşalla gelmez kırmızılar cnm da 33 u göruruz
pekala sımdıye kadar encok ne kadar gecıktı

ayy terledim bana bi heyecan basti yazarken. guatr hapi kullanirken 32.günü adet olmustum 32 günü hic gecmedi simdiye kadar.
hapi bayadan beri kullanmiyorum ve hapsiz 30 günü gecmezdi.

hap dedimde aklima geldi ben bu ay rahatsizlandim ya 5cesit hap kullandim yani antibiyotikten tut ishal,ates düsürücü idrar yolu enfeksiyonu haplari kullandim. oda etkilermi adetimi acaba

yok tatlım benım sanmıyorum etkıleyecegını
ay cnm benım normalde bugun olman lazımdı ozaman
ay cnm ınşalla guzel haberler alırız senden ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…