yok canım ya ne diye söylemicem :))ya kk da kımı sölemek ıstemıyo ozaman acaıp bozuluyorum ondan cnm
kolumdan vuruldum canım ben...memnun oldum Büşra cım...
benim eşimde yapamaz hatta igne görsün arkasına bakmadan kaçar
peki nerelerine vurdun?bana taktik verebilecekmisin?
dogum anına kadar mı vurulacaksın?
oflu sendeded pek zeynep tıpı enerjısı varı bende ben senı hep zeynep bellemışım buşra bı tuhaf geldı
hakılısın tatlım benimde kafamı kurcalayan bi konu bu ben drye daha öncede sorduğumda bana şöyle söyledi daha doğrusu benim doğum şöyle oldu.... benim 15 gün hiç aralıksız kanamam oldu ve keseyi salladı erken suyum geldi.... 1 hafta hastanede yattım yavaş yavaş su toplanıyodu drken birden sancım başladı dr geldi işte işte bebeğin kalp atışı var suyu var açılma yok dedi serum takalım falan dedi yarım saat sonra o sancıyla açılma başlamıştı 3 cm açılma oldu ve bebek doğum kanalına grince hemn doğumhaneye aldılar işte... drde buna dayanarak rahim yetmezliği olsaydı ilk başta alıma olur sonra sancı olurdu dedi şimdilik sadece ihtimal var falan dedi ama benim şüpem var yine de olmassa sen dryi söyle bana olmadı bide ona gözükürüm tedbirli olmakta yarar var dimi ....lamiacım bende sana bunla ilgili özel msj yazacaktım
canım senle hemen hemen aynı dönemlerde erken dogum yapmısız hemde ikimizde kanama ve erken su boşalmasıyla..
3 doktorda bana çok net rahmagzı yetmezligi teshisi koydu..
çünkü rahimin erken acılıp bebek asagı düşüp su kesem bosalmıstı..
ben sende de şüphelendim ondan inşallah degildir de önlem almalı yine de..
17 hafta çok geç eger rahimde açılma görürse o haftada serklaj yapması lazım ve biraz gec kalınmıs oluyor.
bu hastalık sadece hamileyken alttan ölçüm yapılarak anlasılıyor.
rahim boyu kaç mm die bakacak..
mesela 4 ve üzeri iyiymiş..ama 2.7 nin altına inince tehlike çanları..
tabiki şuan ölçümlerde 1.5mm çıkıp yatarak 32.haftaları görenler oluyor ama risk oluyor
bence dr.unla konus ya da sana bir dr önereyim bir kerede olsa 11-14.haftalar arasnda gidip o dr. da ölçümünü yaptır.
seni bir muayene etsin..bu hastalık nadir görüldügü için her dr anlayamıyor hatta düzügün ölçemıormus
benim canım yandı ya artık herkes bilinçlensin istiyorum
elıf hoşgeldın cnm benım napıyon nasıl mıden
hahaha cnm benım alış bana benım yanlış yazmalarım meshurdur bu arada sen benım adımı bılıyomusun
yok canm ben hamile degilim.2 ay önce erken dogum oldu korunma sürecindeyim şimdi..yok canım ya ne diye söylemicem :))
kolumdan vuruldum canım ben...
eczacıya sordum da o gösterdi bana nasıl vurulacağını falan kendim vurdum :)
ben iğneyi bırakalı çok oldu canım 12. haftada doktorum bıraktırdı..
önelem amaçlı kullanmıştım zaten...
sende mi kullanıyosun..
kaç haftalıksın
hakılısın tatlım benimde kafamı kurcalayan bi konu bu ben drye daha öncede sorduğumda bana şöyle söyledi daha doğrusu benim doğum şöyle oldu.... benim 15 gün hiç aralıksız kanamam oldu ve keseyi salladı erken suyum geldi.... 1 hafta hastanede yattım yavaş yavaş su toplanıyodu drken birden sancım başladı dr geldi işte işte bebeğin kalp atışı var suyu var açılma yok dedi serum takalım falan dedi yarım saat sonra o sancıyla açılma başlamıştı 3 cm açılma oldu ve bebek doğum kanalına grince hemn doğumhaneye aldılar işte... drde buna dayanarak rahim yetmezliği olsaydı ilk başta alıma olur sonra sancı olurdu dedi şimdilik sadece ihtimal var falan dedi ama benim şüpem var yine de olmassa sen dryi söyle bana olmadı bide ona gözükürüm tedbirli olmakta yarar var dimi ....
yaaa bilmiyodum çok özür dilerim yaayok canm ben hamile degilim.2 ay önce erken dogum oldu korunma sürecindeyim şimdi..
bir daha hamile kalırsam kullanıcamya ondan sordum sana..teşekkür ederm
hmm benm kanamam oldu 1 saat de sancım oldu hastaneye gittik..
ama o 1 saatlk sancı acmıstı rahmi..bir daha da sancım olmadı bende suniyle dogum yaptım
ama su gelmesini ona baglıyorlar diye düşündüm sende..
doç.dr. Arda Lembet yüksek riskli gebelikler uzmanı ve erken dogum uzmanı
bir görünmeni isterim çok tedbirli olmalıyız biz
hoşgeldin kuzum eee tabi oğlumuz büyüdü baskı yapıyo midene dimi :) aman o gaz çok can sıkıcı ya .....Hoş bulduk canım. Yaa o gün midem bulanmıyodu çok fazla yediğim için rahatsız olmuştum. Bide gazım vardı ayıptır söylemesi :26: fena halde sancı yapmıştımandalına asıtlıya fazla kaçırmışım o rahatsız etti sanırım ama sonradan rahatladım allaha şükür.
İyi akşamlar kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzz
evettttttttttttttttttttttttt ben songul cnm benım son olsun demışler ezık gelmışım dunyaa
ay cok şeker cnm bu bayıldımmmm
meryem durmuyor hiç tutturmus eeee ceeee heeee mıy mıy mıy aman konussun kuzum ama aglıyor habıre a cocugum karnın tok altın temız gazın yok anan sana köpek olmus ne istıyorsun ..Allah sana evlatların en güzelini versin kuzummmsaol canım ben iyiyim...aman Allah senin ki gibi tatlı yorgunluklar versin hepimize..
ben dua edeyimde kuzum dualarım pek kabul olmuyor sankim
bana da doktorum 12.haftamda ikili teste gittigimde büyük ihtimal kız dedi..
sonraki sormamızda ya kız olacak ya da erkek demişti
ama seninki gibi olmus bende de herkes erkek dedi annem babam teyzem halam eşiminde tüm ailesi..
bende rüyamda hep kız görüyordum ama erkek olur die düşünüodum öleki tam kesinleşti kız diye aman olsunda kız olsun demişim.doktor da bana söle bir baktı 16haftadır kız istedigini sanıodum dedi hayretle
bende erkege cok hazırlamıstım birden duyunca sevinemedm sasırdım demiştim..
songüllllll yok anam ben hiperaktif doğurcaktım bunu biliyordummmzeynepppp kuçuk ömur cokmu yoruyo annesını
ii aksamlar elifcim..ben iiyim seni gördüm daha iyi oldum..Hoş bulduk canım. Yaa o gün midem bulanmıyodu çok fazla yediğim için rahatsız olmuştum. Bide gazım vardı ayıptır söylemesi :26: fena halde sancı yapmıştımandalına asıtlıya fazla kaçırmışım o rahatsız etti sanırım ama sonradan rahatladım allaha şükür.
İyi akşamlar kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzz
eziksporevettttttttttttttttttttttttt ben songul cnm benım son olsun demışler ezık gelmışım dunyaa
yaaa bilmiyodum çok özür dilerim yaa
RABBİm en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah..
kucaklarımızda görmeyi de tabiki..:26:
ii aksamlar elifcim..ben iiyim seni gördüm daha iyi oldum..
ezikspor
yok canm tabiki bilemessin..
inşallah canım bakalım yeniden ne zaman tutturacagız
meryem durmuyor hiç tutturmus eeee ceeee heeee mıy mıy mıy aman konussun kuzum ama aglıyor habıre a cocugum karnın tok altın temız gazın yok anan sana köpek olmus ne istıyorsun ..Allah sana evlatların en güzelini versin kuzummm
songüllllll yok anam ben hiperaktif doğurcaktım bunu biliyordummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?