Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

ayyy yok canm benm olsa saklarmıyım.daha adet bile olmadım 2 ay gecti

bende amin diyeyim bari..

kuzum seni düşünemedim kusura bakma yoksa heyecanlandırmadm seni

kızçeler 2013 haziran annleri topiğ var ya orda konuşulan genital nub diye bişiy var benim yaramazında ultrasonunu gönderdim cinsiyetine baksınlar diye ve hepsi erkek dedi.... çok belli olmuyomuş gerçi ama .....

kızçeler 2013 haziran annleri topiğ var ya orda konuşulan genital nub diye bişiy var benim yaramazında ultrasonunu gönderdim cinsiyetine baksınlar diye ve hepsi erkek dedi.... çok belli olmuyomuş gerçi ama .....

Genital nup nekine ben bişey anlamadım :44:

keşkem gerçek olsadı :) ama sana öyl bi dua ettim artık kaçarın yok ..... tez vakitte gebesin inş.... bi kırkın bitsinde hayırlısıyla anca adet görürseün zaten ben 40 gün boyunca kanamalıydım (gebelşkte kanadığı yetmedi ) tam kırklandım 2 gün sonra adet oldum....ama bu gibi durumlarda adet görememekte normalmiş.... biz arafta kaldığımız için ne düşük nede tam doğum süt bile içerde kaldığı için geciktirimiş......

bende iyi uykular diliyorum..aa lamişşş bu geninat nub u yeni duydum haa..daha neler ögrences acaba:)))

yine toplasalım..görüşürüs

tam bende bilmiyorum nette baktım azıcık ama tam anlamdım .... orda resimlere göre yorum yapılıyo bende gönderdim .... biyerin yataylığına dikeyliğine bakılıyo ama neresi orası bilmiyorum

Canım hakkında hayırlısı olsun gerçi öyle şeylere pek güven olmuyo ama olsun kız erkek ne farkeder sağlıklı olsunda

Canım hakkında hayırlısı olsun gerçi öyle şeylere pek güven olmuyo ama olsun kız erkek ne farkeder sağlıklı olsunda
öyle deediğin gibi ya ultarosda bile yeri geliyo yanılma oluyo ne bilim merak ettim ne dicekler diye hepsi erkek dedi dediğin gibi sağlıklı hayırlı lsunda inş.....cinsiyet benim için 2. planda..... ama biliyosun gebelikten önce belirti peşinde koşuyoduk acaba varmı yokmu şimdide böle şeylerle cinsiyet peşinderahatlık batıyo anacım bize illa bişiylerle bozcaz kafayı

Öyle canım insan oğlu böyle cinsiyeti öğrenince başka bi şey çıkar. Sonra hangi ay doğuracaksan o topikte kilo boyunu takip edersin sonra doğumu düşünürsün acaba zamanını beklicekmi diye doğar sonrada bitmez
Canım bende çıkayım iyi geceler tatlı rüyalar

tmm kuzum tatlı rüyalar :) oğlumuzu sev benim için Rabbime emanet olunn :)

Bugün aşılamamın 3-4. günü kızlar.eşimle pazara gittimama agır taşımıyorum.sadece yemek ve bulaşıkla uğraşıyorum 3 gündür.çokta sakınmaya gerek yok galiba dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…