kız öyle şaka yapılır mı wala içimde inan bişiy koptu hee ... kız walla hevesim kursamda kaldı ... anam siz yoksa varda bişiy erken diyemi söylemiyonuz yaaa..... hani kalp atışı falan ayyyy RAbbim sen büyüksün şu meryeme tez vakitte sağlıklı sıhatli bi evlat nasip et bu yaptığı şaka gerçek olsun bu seferde o şoklar da olsun aaa nekadar çabuk hamile kaldım diyee
kuzular ben artık kacayım yavaştan ay yıne toplanalım öpuldunuz cok
İyi geceler talı rüyalarrrrrr
kızçeler 2013 haziran annleri topiğ var ya orda konuşulan genital nub diye bişiy var benim yaramazında ultrasonunu gönderdim cinsiyetine baksınlar diye ve hepsi erkek dedi.... çok belli olmuyomuş gerçi ama .....
tam bende bilmiyorum nette baktım azıcık ama tam anlamdım .... orda resimlere göre yorum yapılıyo bende gönderdim .... biyerin yataylığına dikeyliğine bakılıyo ama neresi orası bilmiyorumGenital nup nekine ben bişey anlamadım :44:
tam bende bilmiyorum nette baktım azıcık ama tam anlamdım .... orda resimlere göre yorum yapılıyo bende gönderdim .... biyerin yataylığına dikeyliğine bakılıyo ama neresi orası bilmiyorum
meryem yazmış gitmiş iyi geceler dicektim bende hadi allah rahatlık versin :)bende iyi uykular diliyorum..aa lamişşş bu geninat nub u yeni duydum haa..daha neler ögrences acaba:)))
yine toplasalım..görüşürüs
öyle deediğin gibi ya ultarosda bile yeri geliyo yanılma oluyo ne bilim merak ettim ne dicekler diye hepsi erkek dediCanım hakkında hayırlısı olsun gerçi öyle şeylere pek güven olmuyo ama olsun kız erkek ne farkeder sağlıklı olsunda
öyle deediğin gibi ya ultarosda bile yeri geliyo yanılma oluyo ne bilim merak ettim ne dicekler diye hepsi erkek dedidediğin gibi sağlıklı hayırlı lsunda inş.....cinsiyet benim için 2. planda..... ama biliyosun gebelikten önce belirti peşinde koşuyoduk acaba varmı yokmu şimdide böle şeylerle cinsiyet peşinde rahatlık batıyo anacım bize illa bişiylerle bozcaz kafayı
tmm kuzum tatlı rüyalar :) oğlumuzu sev benim için Rabbime emanet olunn :)Öyle canım insan oğlu böyle cinsiyeti öğrenince başka bi şey çıkar. Sonra hangi ay doğuracaksan o topikte kilo boyunu takip edersin sonra doğumu düşünürsün acaba zamanını beklicekmi diye doğar sonrada bitmez
Canım bende çıkayım iyi geceler tatlı rüyalar
Kızlar belim agrıyo adet olcam gibimoralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?