yeri nerde peki canım hastane falan devlette mi özel mi bide randevu işi netten baksam bulurrum heralde .... beni kendi dr 10 gün sonra çağırdı 2 li test için olmadı bi onada söylerim tekrardan baksın her ihtimale karşı Allaha şükür kendi dr mada o konuda güveniyorum bilgisi tecrübesi konusunda ama bi başkasıda görse heleki bu konuda uzmansa daha iyi olur ....yok canm ben hamile degilim.2 ay önce erken dogum oldu korunma sürecindeyim şimdi..
bir daha hamile kalırsam kullanıcamya ondan sordum sana..teşekkür ederm
hmm benm kanamam oldu 1 saat de sancım oldu hastaneye gittik..
ama o 1 saatlk sancı acmıstı rahmi..bir daha da sancım olmadı bende suniyle dogum yaptım
ama su gelmesini ona baglıyorlar diye düşündüm sende..
doç.dr. Arda Lembet yüksek riskli gebelikler uzmanı ve erken dogum uzmanı
bir görünmeni isterim çok tedbirli olmalıyız biz
Anam bişeymi kaçırdım neye sevindim kusur kalmıyayım barımeryemmmm cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yapmazmı hiç allah yokluğunu göstermesin yer etti tam kaburgama ayağını bi dayıyor sonra başlıyo vurmaya sonra elif kıvransınhoşgeldin kuzum eee tabi oğlumuz büyüdü baskı yapıyo midene dimi :) aman o gaz çok can sıkıcı ya .....
Aaaa ne güzel etki yapıyomuşumda haberim yokmuşii aksamlar elifcim..ben iiyim seni gördüm daha iyi oldum..
ezikspor
yok canm tabiki bilemessin..
inşallah canım bakalım yeniden ne zaman tutturacagız
meryemmmm cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmm
üzülme bende 2 düşük yaşadım çok üzüldüm....
bunda bile 3 ay kanamayla yaşadım.
gidecek sandım çok korktum..
RABBİm nasip ettiyse yiyecek lokması varsa bu dünyada yaşatıyor..
RABBİm hayırlısını nasip etsin inşallah
inşallah canım siz hamişlerin duasını alıyorum ne güzel..
umarım Rabb im kabul eder..
evet 2 kayıptan sonra insan kucagına alana kadar sevinemez sanırım..senn düşüklerin neden oluyordu?
dr.un kim?
bir an önce sağlıkla kavusursun insallah yavruna
Anam bişeymi kaçırdım neye sevindim kusur kalmıyayım barı
Yapmazmı hiç allah yokluğunu göstermesin yer etti tam kaburgama ayağını bi dayıyor sonra başlıyo vurmaya sonra elif kıvransın
Sancıda da bi tuhaf oldum zaten artık yalancı doğum sancılarıda başladı bide üstüne de o eklenince anam bişeyler oluyo dedim
Aaaa ne güzel etki yapıyomuşumda haberim yokmuşiyi olmana sevindim canım
aaaaa sen bılmıyonmu meryem versın mujdeyı o zman
aşk olsun songül ben sana şimdiden sölemek istemıyorum demiştim..
agzında bakla ıslanmıyor
bir kalp atısı duyalım sonra kesinleşince..
agzında bakla ıslanmıyor
bir kalp atısı duyalım sonra kesinleşince..
aaaaa sen bılmıyonmu meryem versın mujdeyı o zman
agzında bakla ıslanmıyor
bir kesinleşsinde yeniden üzmek istemıyorum kimseyi
ayy şaka yapalım demiştik elif öyle neye sevindin diyince hemen bu işe çevirdik..
ama o da çok önemsemedi zaten
sen de dur basma buraları hamilesin kız uzat ayaklarını yat
Önemsememkten değil söylemek istemediğini yazınca zorlamak istemedimayy şaka yapalım demiştik elif öyle neye sevindin diyince hemen bu işe çevirdik..biraz meraklansın sorsun dedim ama o da çok önemsemedi zaten
sen de dur basma buraları hamilesin kız uzat ayaklarını yat
elıfff ne meraksız cıktın kız ben catlardım ınankı he
kız öyle şaka yapılır mı wala içimde inan bişiy koptu hee ... kız walla hevesim kursamda kaldı ... anam siz yoksa varda bişiy erken diyemi söylemiyonuz yaaa..... hani kalp atışı falan ayyyy RAbbim sen büyüksün şu meryeme tez vakitte sağlıklı sıhatli bi evlat nasip et bu yaptığı şaka gerçek olsun bu seferde o şoklar da olsun aaa nekadar çabuk hamile kaldım diyee
Önemsememkten değil söylemek istemediğini yazınca zorlamak istemedim
Meraksız olsam baştan sormazdım ne oldu neye seviniyon dıye. Ama söylemek istemediğini okuyunca bence uzatmıyayım
Önemsememkten değil söylemek istemediğini yazınca zorlamak istemedim
Meraksız olsam baştan sormazdım ne oldu neye seviniyon dıye. Ama söylemek istemediğini okuyunca bence uzatmıyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?