yettim kanakkk
aaa nbr meryem sendemı burdayıdın nasılsın
ben kanal d ızlıyorum sen napıyonn
ay evet songül bende bir ölesine geldim ne tesadüf sen de burdaymıssın
bende kanal d izliorum ve lahmacun istiyorum
Uzun zamandır burda yazılanları okuyorum,hayırlısı demekle birlikte çocuğumuz olsun istiyorum.1 senedir deniyoruz,hala olmadı bebeğimiz telaşlanmak için erken mi geç mi bilmiyorum ama içimde bir korku oluşuyo allahım uğraştırmasın bizi diye.Aslında hiçbir sorun yokmuş,sadece çatlayamamış bi yumurta var şu an içimde duphaston kullanıyorum ama bu bile moralimi bozuyo,doktor önemsiz bişey takılma dedi ama tesadüfen bulduk bu yumurtayı.Öylesine gitmiştim doktora.Ben her ay nerden bilicem böyle bir durum olup olmadığını,internetten de çok araştırdım nedenini bulamadım.Bilen varsa söylesin bana ,kimse anlamıyor beni herkes zamanı vardır diyo ama yumurta olayı beni sinir etti.Bu arada ilk defa yazıyorum.Sizlerle sohbet etmek beni mutlu edicek.Hepinize kocaman bir merhabaaaaaaa
Uzun zamandır burda yazılanları okuyorum,hayırlısı demekle birlikte çocuğumuz olsun istiyorum.1 senedir deniyoruz,hala olmadı bebeğimiz telaşlanmak için erken mi geç mi bilmiyorum ama içimde bir korku oluşuyo allahım uğraştırmasın bizi diye.Aslında hiçbir sorun yokmuş,sadece çatlayamamış bi yumurta var şu an içimde duphaston kullanıyorum ama bu bile moralimi bozuyo,doktor önemsiz bişey takılma dedi ama tesadüfen bulduk bu yumurtayı.Öylesine gitmiştim doktora.Ben her ay nerden bilicem böyle bir durum olup olmadığını,internetten de çok araştırdım nedenini bulamadım.Bilen varsa söylesin bana ,kimse anlamıyor beni herkes zamanı vardır diyo ama yumurta olayı beni sinir etti.Bu arada ilk defa yazıyorum.Sizlerle sohbet etmek beni mutlu edicek.Hepinize kocaman bir merhabaaaaaaa
cazzu da yazmıs gitmiş..
pazartesi die anlastınızyaa sanırım yarın gelcek
cleanblue die hormon düzeyini ölçen digital bir alet varya,o ilgimi çekti birkaçç zamandır.
malum korunma bitince zaman kaybetmemem gerek..
ondan mı alsam acaba..
aaa kız o ne ole ay neler varya nasıl kullanılıyo o
bilmemki burda topicide var...
hersabah idrarla yapıosun ekrandan gösterıor bugün ilişkiye girersen sansın düşük 0rta yada yüksek gibi..
sanırım hormonu ölçerek yapıor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?