Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Uzun zamandır burda yazılanları okuyorum,hayırlısı demekle birlikte çocuğumuz olsun istiyorum.1 senedir deniyoruz,hala olmadı bebeğimiz telaşlanmak için erken mi geç mi bilmiyorum ama içimde bir korku oluşuyo allahım uğraştırmasın bizi diye.Aslında hiçbir sorun yokmuş,sadece çatlayamamış bi yumurta var şu an içimde duphaston kullanıyorum ama bu bile moralimi bozuyo,doktor önemsiz bişey takılma dedi ama tesadüfen bulduk bu yumurtayı.Öylesine gitmiştim doktora.Ben her ay nerden bilicem böyle bir durum olup olmadığını,internetten de çok araştırdım nedenini bulamadım.Bilen varsa söylesin bana ,kimse anlamıyor beni herkes zamanı vardır diyo ama yumurta olayı beni sinir etti.Bu arada ilk defa yazıyorum.Sizlerle sohbet etmek beni mutlu edicek.Hepinize kocaman bir merhabaaaaaaa

hg canım 1 sene çok erken bir zaman telaşlanmaya gerek yok..
saglklı kadınlarında yumurtasnın catlayamadıgı zamanlar oluyor..

adet düzensizligi var mı?

bende 1 yıl denedkten sonra olmayınca dr a gitmiştim adet düzensizligim vardı doktor bana da duphaston verdi..
7ay sonra hamile kaldım
u
doktorun kötü birsey görmemiş demekki önemsiz demiş.
birsonraki adetin 3.günü yine git baksın yumurtalarına ve hormon tahlillerine bakılsın.
troid degerlerinide görürsün hem

cnm öncelıkle merhaba sana hogeldın aramıza
ılk olarak 1 sene olmadıysa dr a gıtmekle doğru yapmışsın yumurtam catlamdı demışsın pekala kac mm dı
bıde adetlerınde duzensızlıklerın varmı cnm

hg canım 1 sene çok erken bir zaman telaşlanmaya gerek yok..
saglklı kadınlarında yumurtasnın catlayamadıgı zamanlar oluyor..

adet düzensizligi var mı?

bende 1 yıl denedkten sonra olmayınca dr a gitmiştim adet düzensizligim vardı doktor bana da duphaston verdi..
7ay sonra hamile kaldım
u
doktorun kötü birsey görmemiş demekki önemsiz demiş.
birsonraki adetin 3.günü yine git baksın yumurtalarına ve hormon tahlillerine bakılsın.
troid degerlerinide görürsün hem

cleanblue die hormon düzeyini ölçen digital bir alet varya,o ilgimi çekti birkaçç zamandır.
malum korunma bitince zaman kaybetmemem gerek..
bu alette yumurtladıgın günü gösteriyormus...
ondan mı alsam acaba..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…