Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Kızlar adetime 6-7gün var.aşılama adeti geciktirmez dimi..test için 14 gün beklememe gerek kalmıycak benim.aşılamamın 10 yada 11. Günü adet günüm çünkü...umarım bu kırmızılar bi 9 ay kadar gelmezler:))

kızlar ervada bugun bebegını kucagına aldı sanırım amelıyata gırmeden msj attı dualarım onlarla

aaa ne guzel bebegi ile ayni gun dogum gunlerini kutlayacak INSALLAH faceden gordum bugun dogum gunuymus, sag salim kucagina alsi melegini ALLAH anali babali buyutmeyi nasip etsin AMINN

yarenim sagol canim beni merak etmissin. biz esimle dün davetliydik ordanda annemlere gectik ve gelmisken annemlerde kalalim dedik.

ben esimin istegi üzerine test yaptim cumartesi ama negatif cikti malesef. Bugün 33. gün ve dünden beri kahverengi akinti geliyor. peceteyle silince birsey yok. sanirim akintim kahverengi. bu durumdan hicbirsey anlamadim eger yarin sabaha kadar adet olmazsam doktoruma soracagim.

böyle birsey yasayan oldumu? normalde ben gecikmeli olarak dün olmaliydim en gec. dünde bu leke gelince acaba bu ay böylemi adet görüyorum diye düsündüm acikcasi.

ayy kizlar internetimde sorun var telefondan giriyoruum
sedefle beriin asilama yapmis hayirlisi olsun
ayferim hamileymis cokk sevindindim cnmm
niluyle demette kavustu bebislere.
benimde bi yumurtam gelisti ole iste..
buarada dilber benimde ole cnm adetin ilk gunleri kahve geliyordu

canimcim nasilsin , tatlim sen karistirdin sanirim bizi Dilber benim , nartanesii Ayse

kızlarrrrrrrr bugün ikili testlerimizi yaptırdık ayrıntılı ultrasona da girdik kuzucuk iyi MAŞALLAH herşeyi normal çok şükür normalden 1 hafta ileride gidiyoruz..kan tahlillerinide cuma alıp dr a göstercem bakalım hayırlısı..

Berrincim benim aşılamamın 5.günü..adet olcam gibi sancım var sendede ölemi.tutmadı galiba benimki.adetime 5-6 gün var
canımm aşılamada nasıl oluyo bilmiyorum ama benim adetten 1 hafta önce adet sancısı gibi başlamıştı adetim gecti hamileliğimi öğrendim 1 ay devam etti ağrı..olabiliyormuş yani öyle o yüzden ne çok ümitlen nede ümidini kaybet..

Sağol canım.ben kendimi kötüye hazırlıyorum üzülmeyim diye

Sağol canım.ben kendimi kötüye hazırlıyorum üzülmeyim diye

canim bende 10 gune adet olacagim ve adetin 2. gunu asilama icin dr-a gidip ilaclara basliycam ama cok korkuyorum eger tutmazsa coookk uzulurum biliyorum ben kendimi dun nerdeyse 30-40 dak oturdum agladim artik hic gucum kalmadigini dusunuyorum cunki hic olmadigi kadar bebek ozlemi cekiyorum etrafimda her kes hamile her kesin kucuk cocuklari var disari cikmak istemiyorum cok ama cok uzuluyorum topikin adi gibi ben gercekten bebek askiyla yaniyorum ALLAHIM yardim etsin INSALLAH AMINNN

INSALLAH sen ve Berrin bu ay hayirli haberler verirsiniz gercekten bana umut vermis olursunuz Lamis gibi

Allahım dualarımızı kabul etsin canım.hamile görmek canımı acıyıyo.bide baZıları bilerek yapar gibi karşıma geçip göbeklerini sewmezlermi o an bitıyorum.allahım bizi sınıyo belki.sabır sabır sabır canım.

evet canim sabr edicez ne yapalim bu da bizim imtihanimiz hakkimizda hayirlisi olsun AMINNN

SEDEFCİM sen le sanırım bi gün var aramız da ben 28 günde adet oluyorum ve adetimede 12 gün var senin de olsa olsa 10 gün olsun adetine yani daha erken ben 3 gündür yatıyorum çok fazla hareket etmiyorum ayakda durdum mu karnımın altına bir agrı giriyorrr onun için yani bendee böylee

sonun da internet sorunum hallettimmmm evim de net var artıkkk
mutluyummm

canimcim nasilsin , tatlim sen karistirdin sanirim bizi Dilber benim , nartanesii Ayse
dogru diyonkuzum ya topluokuyunca karistirmisim kuzum.senin dilber oldunubilom kuzucum
ohh maslallh canimbenim.nazardan korusun rabbimyavrunu
ne yapcan cnm.sabirdan baska bir sey gelmiyor elden.rabbim bize yardim etsin.rabbim acisin.rabbin uzulsun.rabbim sabrimiİ da dermanimizida versin..birbirimize bol bol dua edelim.ben senin yerine gunah isliyemicemiz icin temiz agizla dua edoz.bu sebeple birbirimize dua edelimki kabul olsun

ayy canim o batmlar bebege donussun kuzum.rabbim yari yolda birkmasin senicanim.sedefimde sende hayirli haberlerlegelinbuay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…