iyiyim canim tv izlom iki gundur icim sisti tvdekilere aglamaktan kuzucum.aglamakmi istom ne..sen napon cnm
insan aglamak istedimi birşey bahane oluyor sanırımm bendee
bende netime kavus ma sevinciylee bekliyorum konusacak arkadslar gelecek die
canım benim sohbetinede doyum olmuyor nese ben cıkıyorum artık yatıcam ii akşamlar
geceeee yoksun kaç gecedır nerelerdesın
şeydaaa napıyon kuzum özlettın beeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaa
geldim canım..100 gün önce dedem vefat etti.halen onun etkisindeyimTakılmıyordum çok buralara.Sen nasılsın neler yapıyosun?
iyim kuzu netim yok.teleffondan giriyom.listeyi duzenlim dedim olmadi ama.artik netim gelince duzenlerim bende napim.sen napon biitrdinmi isleri.kiz erva vaktiylemi dogum yapti
geldim canım..100 gün önce dedem vefat etti.halen onun etkisindeyimTakılmıyordum çok buralara.Sen nasılsın neler yapıyosun?
ay oldugu kadarıyla yaptım valla kalan yarına az pc keyfı yapım dedım
erva 39 haftanın ıcındeydı cnm ay resmını attı maile maşalla hokka gıbı yavrum
ay bıde annesının doğumgnunde oldu
masllahh maslahh..ay kizne guzel he...allh olmayanlarada versin.bu arada ben sabah telefon sesine bi uyandim saat 12 de aklima geldi ates olccem.yarinda sut buhari yapcam.hade hayrlisi.ay kizbu akintilari ozlemisim.bol bol suya da yumurta aki.ne dicem netten bibaksana adetin 26.gununde yapilqn test neymis
unuttunmu kız ölçmeyı ay hemen bakım merak ettım sut buharıda yap cnm önceeden yaptıında fayda görmuştun dımı
prolaktın progestan estradıol
cnm
ay bak kuzum.evet unuutum olcmeyi.gecen sene am bu aylarda hamileydim.sut buhari hem pisligi iltihabi hem tupleri aciyor.gecen sene 22 kasimda dusuk yaptim bu aefer belkim 22 kasimda bebek olusur.hahayat
aa bakarsın olur cnm ya ay benımde 29 ekım sattı bende 16 aralıkta duşuk yapmıştım aman ne agladım ne uzuldummmmmm
ay cnm yap bence sut buhar faydaısa cokmuş
himm ay kiz progestani duydumda digerlri ne kuzum.prolaktinde catlama seysimi acep
ay arka arkaya dusuk yapmistik biz.rabbim en ksa zamanda saglikli arasimizi verdi.rabbim bidaha uzmesin bizi
himm tamm hatirladim cnm simdi kuzucum..e digeri ne ise yaromusprogestan yumiş sağlıklı catladımı dıye
prolaktın sut horonu cnm eger yuksek olursa gebelıgı engellıyo cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?