Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
iyiyim canim tv izlom iki gundur icim sisti tvdekilere aglamaktan kuzucum.aglamakmi istom ne..sen napon cnm

insan aglamak istedimi birşey bahane oluyor sanırımm bendee
bende netime kavus ma sevinciylee bekliyorum konusacak arkadslar gelecek die

canım benim sohbetinede doyum olmuyor nese ben cıkıyorum artık yatıcam ii akşamlar

insan aglamak istedimi birşey bahane oluyor sanırımm bendee
bende netime kavus ma sevinciylee bekliyorum konusacak arkadslar gelecek die

canım benim sohbetinede doyum olmuyor nese ben cıkıyorum artık yatıcam ii akşamlar

cnm valla netim yok bende telefondan goryom o yuzden gec yqzaiyorum.kusura bakma kuzum.yat dinlen sende bende dus alip yaticam birazdan kuzum.liste isine bakim dedim ama telfen zor oluyor

iyim kuzu netim yok.teleffondan giriyom.listeyi duzenlim dedim olmadi ama.artik netim gelince duzenlerim bende napim.sen napon biitrdinmi isleri.kiz erva vaktiylemi dogum yapti

ay oldugu kadarıyla yaptım valla kalan yarına az pc keyfı yapım dedım
erva 39 haftanın ıcındeydı cnm ay resmını attı maile maşalla hokka gıbı yavrum
ay bıde annesının doğumgnunde oldu

ay oldugu kadarıyla yaptım valla kalan yarına az pc keyfı yapım dedım
erva 39 haftanın ıcındeydı cnm ay resmını attı maile maşalla hokka gıbı yavrum
ay bıde annesının doğumgnunde oldu

masllahh maslahh..ay kizne guzel he...allh olmayanlarada versin.bu arada ben sabah telefon sesine bi uyandim saat 12 de aklima geldi ates olccem.yarinda sut buhari yapcam.hade hayrlisi.ay kizbu akintilari ozlemisim.bol bol suya da yumurta aki.ne dicem netten bibaksana adetin 26.gununde yapilqn test neymis

unuttunmu kız ölçmeyı ay hemen bakım merak ettım sut buharıda yap cnm önceeden yaptıında fayda görmuştun dımı

unuttunmu kız ölçmeyı ay hemen bakım merak ettım sut buharıda yap cnm önceeden yaptıında fayda görmuştun dımı

ay bak kuzum.evet unuutum olcmeyi.gecen sene am bu aylarda hamileydim.sut buhari hem pisligi iltihabi hem tupleri aciyor.gecen sene 22 kasimda dusuk yaptim bu aefer belkim 22 kasimda bebek olusur.hahayat

ay bak kuzum.evet unuutum olcmeyi.gecen sene am bu aylarda hamileydim.sut buhari hem pisligi iltihabi hem tupleri aciyor.gecen sene 22 kasimda dusuk yaptim bu aefer belkim 22 kasimda bebek olusur.hahayat

aa bakarsın olur cnm ya ay benımde 29 ekım sattı bende 16 aralıkta duşuk yapmıştım aman ne agladım ne uzuldummmmmm
ay cnm yap bence sut buhar faydaısa cokmuş

aa bakarsın olur cnm ya ay benımde 29 ekım sattı bende 16 aralıkta duşuk yapmıştım aman ne agladım ne uzuldummmmmm
ay cnm yap bence sut buhar faydaısa cokmuş

ay arka arkaya dusuk yapmistik biz.rabbim en ksa zamanda saglikli arasimizi verdi.rabbim bidaha uzmesin bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…