Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
günaydın kızlar dün doktora gittim adetimin 3. günüydü bana fostiman 75 diye iğne yazdı yumurta geliştirme iğnesiymiş 6 tane vurul 1 haftada pazartesi gel tekrar görcem dedi benim ilk hamileleliğimde menegon diye iğneyle oldu sonra çatlatma iğnesi vuruldum hamile kaldım ama malesef 2 ay önce bebeğim öldü karnımda 3 buçuk aylıktı aaba bu iğne işe ararmı menegon yaramıştı 4 yumurtam olmuştu 2 si çatlamıştı....

10gün bile yok canım adetime 4-5gün kaldı ,25 yada 26 sı adet günüm..inş olmayız adet...içimde hiç kıpırtı yok duygusuzumheyecn yok...agır iş yapmıyorum valla hiç 1 haftadır evimi bile süpürmüyorum alt tarafım zorlnmasın diye..yemekle bulaşıkla uğraşıyorum sadece

Kızlar kafama bişey takıldı.aşılamadan 14 gün sona Kan testinde belli oluyoya gebelik,benim aşılamamın 10. günü adet günüm.nolcak.adetim gecikirmi acaba??yani aşılamamın 10.günü olacak adetim yanıltıcı olmaz demi..

ayy cnm seni taniyoz her defasinda anlatma kendini.menegn kullndim hatta 3 kutu yumurta olsmstu ama ben hamle kalmamistim.diger ignede onn gibi insallh sifasi doknur.hadi hyirlusi buzi habersiz birakma

cnm asilama yapnca en az 28 gunde adet olursun ki ben senle berrinn adet olcana inqnmiyorum..

Öylemi....ben o zaman beklenen adet günümde adet olmayacammı..amanın kafam iyice karıştı:)yawrum agzından baş damlıyo keşke bende inanmasam adet olacagıma:))ama aşılamada çok yüksek değilya hamile kalma ihtimali o yüzden umutlanıp sona üzülmek istemiyorum

evet cnm asilamadan en az 14 gun sonra adet gunudur.umudunu yitirme ama kafanida ona odaklama cnm.her seyrabbmden.ol dicek oluvercek cnm

canım sen gecen persembe asılama olmadın mı nasıl on gün oluyo sen hem biz beraber adet olduk kaç günde bi adet görüyon sen 5 gün var dion bence acele etme hesapla asılamanın 14 günü kan testinde çıkar gerci lamişim 12 gün sonra yapmıstı o zaman da cıkmıstı
bi de bel agrısı belirtiler arasında var inş tutmustur asılaman cabım
evet cnm asilamadan en az 14 gun sonra adet gunudur.umudunu yitirme ama kafanida ona odaklama cnm.her seyrabbmden.ol dicek oluvercek cnm
inş olacak canımm

Tatlım ben en son 1 kasımda adeet oldum.25-26 günde adet oluyorum..15 ve 16kasımda aşılama oldum canım.adet günüm 25 26 kasım oluyo.

Kızlar bu topiği gördüm üye oldum.hergün birine 7000 kere bi dua var onu okuyolar.yer gök dua üstüne.sizde katılın kişi sayısı çoğalsın..hem sizede okunur.

Nasılsınız kardeşlerim kimsecikler görünmüyo uzun bi süre yoktum nette yoktu Güzel haberler var mı ki göremedim Gül(üm) prens demişsin Ben Fatih demeyi tercih ediyorum Fatihimiz hayırla gelsin dünyaya inş. Ömrü gğzel olsun hayırlı kapılart acsın inşallah:)

bu şeydanın nesi var ya daha listeyi yenilememiş kız kaçtır tarih yazıp gönderdim görmüyo mu ne yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…