himm tamm hatirladim cnm simdi kuzucum..e digeri ne ise yaromus
himm tamm hatirladim cnm simdi kuzucum..e digeri ne ise yaromus
he be cnm ınşalla tez zmandda rabbım herkese versın
bak onu bılemedım bende
cnm ben musade ısteyım bı uyku bastı kı sorma yoruldum sanırm göruşmek uzere muck sana
ateşı unutma he
SEDEFCİM sen le sanırım bi gün var aramız da ben 28 günde adet oluyorum ve adetimede 12 gün var senin de olsa olsa 10 gün olsun adetine yani daha erken ben 3 gündür yatıyorum çok fazla hareket etmiyorum ayakda durdum mu karnımın altına bir agrı giriyorrr onun için yani bendee böylee
sonun da internet sorunum hallettimmmm evim de net var artıkkkmutluyummm
ayy cnm seni taniyoz her defasinda anlatma kendini.menegn kullndim hatta 3 kutu yumurta olsmstu ama ben hamle kalmamistim.diger ignede onn gibi insallh sifasi doknur.hadi hyirlusi buzi habersiz birakmagünaydın kızlar dün doktora gittim adetimin 3. günüydü bana fostiman 75 diye iğne yazdı yumurta geliştirme iğnesiymiş 6 tane vurul 1 haftada pazartesi gel tekrar görcem dedi benim ilk hamileleliğimde menegon diye iğneyle oldu sonra çatlatma iğnesi vuruldum hamile kaldım ama malesef 2 ay önce bebeğim öldü karnımda 3 buçuk aylıktı aaba bu iğne işe ararmı menegon yaramıştı 4 yumurtam olmuştu 2 si çatlamıştı....
Kızlar kafama bişey takıldı.aşılamadan 14 gün sona Kan testinde belli oluyoya gebelik,benim aşılamamın 10. günü adet günüm.nolcak.adetim gecikirmi acaba??yani aşılamamın 10.günü olacak adetim yanıltıcı olmaz demi..
ayy cnm seni taniyoz her defasinda anlatma kendini.menegn kullndim hatta 3 kutu yumurta olsmstu ama ben hamle kalmamistim.diger ignede onn gibi insallh sifasi doknur.hadi hyirlusi buzi habersiz birakma
cnm asilama yapnca en az 28 gunde adet olursun ki ben senle berrinn adet olcana inqnmiyorum..
Öylemi....ben o zaman beklenen adet günümde adet olmayacammı..amanın kafam iyice karıştı:)yawrum agzından baş damlıyo keşke bende inanmasam adet olacagıma:))ama aşılamada çok yüksek değilya hamile kalma ihtimali o yüzden umutlanıp sona üzülmek istemiyorum
10gün bile yok canım adetime 4-5gün kaldı ,25 yada 26 sı adet günüm..inş olmayız adet...içimde hiç kıpırtı yok duygusuzumheyecn yok...agır iş yapmıyorum valla hiç 1 haftadır evimi bile süpürmüyorum alt tarafım zorlnmasın diye..yemekle bulaşıkla uğraşıyorum sadece
Kızlar kafama bişey takıldı.aşılamadan 14 gün sona Kan testinde belli oluyoya gebelik,benim aşılamamın 10. günü adet günüm.nolcak.adetim gecikirmi acaba??yani aşılamamın 10.günü olacak adetim yanıltıcı olmaz demi..
inş olacak canımmevet cnm asilamadan en az 14 gun sonra adet gunudur.umudunu yitirme ama kafanida ona odaklama cnm.her seyrabbmden.ol dicek oluvercek cnm
canım sen gecen persembe asılama olmadın mı nasıl on gün oluyo sen hem biz beraber adet olduk kaç günde bi adet görüyon sen 5 gün var dion bence acele etme hesapla asılamanın 14 günü kan testinde çıkar gerci lamişim 12 gün sonra yapmıstı o zaman da cıkmıstı
bi de bel agrısı belirtiler arasında var inş tutmustur asılaman cabım
inş olacak canımm
evet cnm asilamadan en az 14 gun sonra adet gunudur.umudunu yitirme ama kafanida ona odaklama cnm.her seyrabbmden.ol dicek oluvercek cnm
bu şeydanın nesi var ya daha listeyi yenilememiş kız kaçtır tarih yazıp gönderdim görmüyo mu ne yapıyo
dün yazmıs tı netin de m,i sorun varmıs cepten giriyormus oda zor oluyo tabi düzeltememiş
berrin nasıl gidiyo canım gün saymaya başladın mı ağrın felan var mı canım nasıl gecti aşılama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?