Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kıslar ben progestan die bi hap içiyorum doktor verdi adet olursan bırak hamiş kalırsan devam dedi ama ben bu hapı içtikden sonra cok kötü oluyorum basım dönüyor gözümü acamıyorum bi bilgisi olan var mı

Ayy sorma canım baş dönmesi bendede yapıyo bende kullanıyorum...bide bende şişlik yaptı ya karnım sanki 3 aylık.şişlik varmı sende

berrin kusura bakma canım kendi durumumda olan bi kaç arkada vardı Merak işte oraya daldım Ben iyiyim canım çok şükür Senin sonuç ne zaman belli olur
bu ay sonu belli olacak belirti olursa test yaptırcam ama olmazsa ayın 3 kadar beklicem adetimii bakalım nasipp canım

Ayy sorma canım baş dönmesi bendede yapıyo bende kullanıyorum...bide bende şişlik yaptı ya karnım sanki 3 aylık.şişlik varmı sende

yok bende sislik olmadıı sersem gibiyim o kadar

nasip canımm ALLAHIM nasip ettiyse olur insALLAH
Sen nasılsın senin nasıl gidiyor

bilmiyorum berrin ya nasıl gidiyor bilmiyorum adet düzenleyici alıyorum şimdilik Benim işim Allahın elinde Ben elimden geleni yapıyorum Bende hal kalmadı Artık Allaha kalmış

bilmiyorum berrin ya nasıl gidiyor bilmiyorum adet düzenleyici alıyorum şimdilik Benim işim Allahın elinde Ben elimden geleni yapıyorum Bende hal kalmadı Artık Allaha kalmış

ALLAHIM hakkımız da hayırlı olanı nasip etsin ama bi peşini bırakmamak gerek doktora git belki nasibin asılama da yada tüp bebektedir
inşALLAH oralara kadar gelmeszsin ama nasip nerde bilemeyiz

ALLAHIM hakkımız da hayırlı olanı nasip etsin ama bi peşini bırakmamak gerek doktora git belki nasibin asılama da yada tüp bebektedir
inşALLAH oralara kadar gelmeszsin ama nasip nerde bilemeyiz

kafam çok karışık inan inşallah dediğin gibi gerk kalmaz ne yapalım bu Allahın lütfu ve Ancak istediğine verir bekliycez canım ben biraz atıştırıp geleyim olur mu

kafam çok karışık inan inşallah dediğin gibi gerk kalmaz ne yapalım bu Allahın lütfu ve Ancak istediğine verir bekliycez canım ben biraz atıştırıp geleyim olur mu

tamm canım bende çıkıyorum zati eşim geliyomus sonra gelirim yinee yemek yiyelim bii

asilama yaptiran arkadaslarim Lamis, Berrin, Sedef ve eger varsa digerleri asilamadan sonra dus almak, iliskiye girmek yasak mi? ya ben de asilama dusundugum icin cokk merak ediyorum, dr nelere dikkat etmenizi soyledi? bi de bu asilama acitiyor mu? arkadaslar sizce benim asilamamin tutma sansi var mi malum bizim sperm degerleri dusuk ((

Son düzenleme:

asılamanın oldugu gün akşamına duş alabirsiniz dedi doktor bana
asılamadan sonra ki gün baslamak üzere gün asırı ilişki olsun dedii ve benim canım çok yandı çok dogruyu sölemek gerekirse ama korkma bebek için herseye katlanılıyor canım
bence eşinin sperm durumuna göre doktor söler sana asılama olup olmaman gerektigini canım

Canım bnim sende bizden olcan:)berrinin canı acımış ama benim acımadı.normal muayene gibi hissettim ben.sanırım kişiye değişiyo ben akşamında duş aldım ertesi günde ilişki serbest canım...korkma bitanem iki dakika sürmedi benim aşılamam.kendini kasma yeter..sonrasında 15 dk yatıp ewe döndüm...sormak istediin şeyler olursa sor tatlım yardımcı Olalım:)

cnm o ilac öle sarhoş gbi oluyorsun ama sen nasıl kullnıyon sabah akşam mı.sabah iç uyu akşamda yatrken iç onu berrin yoksa allh korusun düşersin.ve o ilacı kullndığında mümkünse şifre değiştirme eşyanın yerini değiştirme ve saklama işine sakın bulşma çünkü çok zor hatrlıyon kuzum
bu şeydanın nesi var ya daha listeyi yenilememiş kız kaçtır tarih yazıp gönderdim görmüyo mu ne yapıyo
tatlım netimde sorun var.annemdeyim şuan.bugün günceliicem cnm.telefondan giriyordum ondan zor oluyordu.

cnm eşinn speröşleirni dokotr ayıklıyor o en isini bilir

evet canım ya kalkamıyorum çok kötü oluyorum sabah kahvaltıdan sonra içiyorum bi iki saat sonra etkisini gösteriyo öglen uyumakla geçiyor artık yatıyorum uyuyamıyorum gerci de sarhoş gibi yatıyorum artık akşamdan yatmadan önce içiyorum o zaman bi sıkıntı olmuyor şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…