saol canım ... bana zamn okadar yavaş geçiyoki... inş bende sizler gibi karşımda beşikte izlerim görürüm o günleri....
benim pc çıldırdı ne sayfaları görebiliyorum ne yazabiliyorum yaa...kuzum geçende gittin öyle birden dedim küstümü acaba... alltta baktım ismii görmeyince dedim yani gitme herzamn denk gelemiyoz diye ..... dilbere iletirim inş slmını ama sende sık gel bak bende seni herzamn göremiyorum....
ama hani derlerya yumurta catlar döllenmesse adet kanaması olur falan die ama demek her zaman hersey dogru olmuyor.hoşgeldin canım nasılsın.....
meryemcim ne çok sevindim maşşalah bak kendiliğinden olmuş ne güzel bende de adeler düzenlenmişti ama yurta olmamıştı dr de ozamn dedi adetle yumurtanın bi alakası yok diye.... hadi hayırlısı inşş ya eşin ne diyo peki ... korunma konusunda
ay cnm ya zmanalama ıyı olmuş ozaman rabbım ışte ne zman ne olcagı belı olmaz pekala tedavıylemı kendındenmı oldu
cnm kıyamam sanada duygulandın tabı ama zaman gelcek yıne guzel duygularla gıtcen veyselne dıyo oda dıkış atıyomu
ay bencede sen bırak sıgortayı gelen paraya gelsın kır zıncırlerı meryem oyumura döllenmek ıcın oluşmuş söleyım
Canım çok mu fazla özel sigorta fıyatı ben fiyatları hiç bilmiyorum ama madem yumurta oluşmuş ben değerlendir derimama hani derlerya yumurta catlar döllenmesse adet kanaması olur falan die ama demek her zaman hersey dogru olmuyor.
ya eşim korunmayı özel sigortamın yanmaması için istiyordu ama artık napalım giden para olsun diyor..
sanırım niyeti bozduk hayırlısı
yok canım o 3 ay öncesine kadar cok tedaviler oldu..yumurta takipleri göbekten igneler falan..
ama veysel baktı ona senin hiç birseye ihtiyacın yok sadece stressi bırak kafanı rahatlat dedi..
pkos için benimde kullandıgım ilacı yazdı 2 ay sonra gel dedi..
biz buhafta gidecektik zaten gecen hafta sözlesmiştik ama sans işte 2 ay sonra hamile olarak gitti..
veyse bana hep olumlu konusuyo..dikiş olacak ben yapacam diyor kendinden oldukça emin..
ben en iyi yerde olsun istiyordum ama olacagı varsa heryerde olur diyorum bazende
bakalım insallah dölletiriz
cok sükür birtanem iyi diyelim iyi olalim. evet yeni bi ay yeni bi umut basladi ama mantardan dolayi yeni calismalara baslayamadim. gerci regl dün bitti. Insaallah vajinal mantarida atlatayim. kremi kullaniyorum ama hapi kaybettim zaten kullanmakta zorlaniyordum isimede geldi kaybolmasi. korkulu hapcnm nartane nasılsın bakalım göruşemedık senle ben okudum hep haberleının yenı bı umut yenı bı ay başlamış cnm sana
gelsin gelsin canim ya anliyorum onu ama cok sükür Insaallah saglikli bir hamilelik gecirir.hg canım...bende cok sevindim saremnaz a canım..tabiki iletirim..
kk ya belki artık gelir..gelmıyordu hamileleri görünce cok üzülüyorum kafama takıyorum diyordu..
canım yorma.. hiç kendini..kendine cok dikkat..
Aminnn Allah ım kucagına almayıda nasip etsin herkeslerin..
hoşbulduk canım evet bayadır giremedim ya.resim çokta koymayı bilmiyom dur bi deneyim...sen nasılsın bu arada?
ama hani derlerya yumurta catlar döllenmesse adet kanaması olur falan die ama demek her zaman hersey dogru olmuyor.
ya eşim korunmayı özel sigortamın yanmaması için istiyordu ama artık napalım giden para olsun diyor..
yok canım o 3 ay öncesine kadar cok tedaviler oldu..yumurta takipleri göbekten igneler falan..
ama veysel baktı ona senin hiç birseye ihtiyacın yok sadece stressi bırak kafanı rahatlat dedi..
biz buhafta gidecektik zaten gecen hafta sözlesmiştik ama sans işte 2 ay sonra hamile olarak gitti..
veyse bana hep olumlu konusuyo..dikiş olacak ben yapacam diyor kendinden oldukça emin..
ben en iyi yerde olsun istiyordum ama olacagı varsa heryerde olur diyorum bazende
hee onun için çıkıyosan tabe ben de ne bilim küsmede :):):) yine gel ama olur mu :) banada dua et :)yok kız ne küsmesi o gün kapı çaldı baktım bizimki kapadım pc yi kusura bakma canım benim Gelirim inşallaH kız buraya takılmaktan ev işleri aksadıHele bi kalkam bakem ev ne halde
walla içimden bıraksın Rabbim ne nasip etsin o diyorum aslında çokda istiyorum ama meryeme demeye korkuyorumm.....kızlar meryemın yumurtası cok guzel gelişömiş boşverın sıgortayı calışın dıyorum sızce ne yapsın
öyle ya bizim mantıklı bulduğumuz çoğu şey tıpla alakası olmuyo bana 1 sene korun falan dediler benimde büyükelri dinleyesim tuttu kırktan sonra hiç korunmadım ama ben 8 ay drye hiç gitmedim doğumdan sonra orda çok büyük hata yaptım adet düzenlendi diye herşey normla sandım meğer o aldığım kilolarla beraber içerisi yumrta kaynıyo e hadi tedevi şu bu bi ayda korunma derken nasip oldu bak sen hazır bulmuşken yumrtayı değerlendir istersen biliyosun bizim için velinimetama hani derlerya yumurta catlar döllenmesse adet kanaması olur falan die ama demek her zaman hersey dogru olmuyor.
hee onun için çıkıyosan tabe ben de ne bilim küsmede :):):) yine gel ama olur mu :) banada dua et :)
walla içimden bıraksın Rabbim ne nasip etsin o diyorum aslında çokda istiyorum ama meryeme demeye korkuyorumm.....
öyle ya bizim mantıklı bulduğumuz çoğu şey tıpla alakası olmuyo bana 1 sene korun falan dediler benimde büyükelri dinleyesim tuttu kırktan sonra hiç korunmadım ama ben 8 ay drye hiç gitmedim doğumdan sonra orda çok büyük hata yaptım adet düzenlendi diye herşey normla sandım meğer o aldığım kilolarla beraber içerisi yumrta kaynıyo e hadi tedevi şu bu bi ayda korunma derken nasip oldu bak sen hazır bulmuşken yumrtayı değerlendir istersen biliyosun bizim için velinimet
kızlar meryemın yumurtası cok guzel gelişömiş boşverın sıgortayı calışın dıyorum sızce ne yapsın
elif ben beklerim walla foto koycaksan :):):):):):)Benim ortalama 20 civarlarındaydı sonlara doğru 0 ı bile gördüm 15 20 ler normalmış bana normal dedi. 20 nin üstü 40 lar filan sancı olarak değerlendiriliyormuş ben öyle biliyorum ama açılma daha yokmuş baksana bebişin kilosu ne kadar çıktı
Bende avent in aldım bakalım işallah alır emziği çok rahat olduğunu söylüyorlar emzik alan bebeğin
Ayy canım kanıma giriyon üşenmicem çekecem fotolarını ama bayağı beklemniz lazım
Artık yavaştan yavaştan başlıyor beni rahatsız eden aslında bebeğin hareketleri maşallahı var hiç durmuyo ama artık ağrı yapıyo hareket ettikçe a
Ayyy ciddimisin çok sevindim yaaa dur yarın bi tebrik edeyim rabbim kucağına almayıda nasıp etsin işallah
kırkbinkere maşallah subhanallah ne güzeellik bu böyle amanda aman topiğimizin oğullarıda pek bi yakışıklı ..... ay tulumu ne yakışmış walla sıcacık ....annesi öp yerimize azcıkda ısır ki nazar değmesin kuzuya Rabbim korusun inş...
ehh az degil ikibin liraydı ama düşünmüces parayı pulu napalım..Canım çok mu fazla özel sigorta fıyatı ben fiyatları hiç bilmiyorum ama madem yumurta oluşmuş ben değerlendir derim
dogan yaktı gemileri kuzum:)hadı ya bak sendede bebek stresı yok yumış ne saglıklı dımı
doğan ne duşunmekte aman atıversın veysel guvenıyoda
walla içimden bıraksın Rabbim ne nasip etsin o diyorum aslında çokda istiyorum ama meryeme demeye korkuyorumm.....
öyle ya bizim mantıklı bulduğumuz çoğu şey tıpla alakası olmuyo bana 1 sene korun falan dediler benimde büyükelri dinleyesim tuttu kırktan sonra hiç korunmadım ama ben 8 ay drye hiç gitmedim doğumdan sonra orda çok büyük hata yaptım adet düzenlendi diye herşey normla sandım meğer o aldığım kilolarla beraber içerisi yumrta kaynıyo e hadi tedevi şu bu bi ayda korunma derken nasip oldu bak sen hazır bulmuşken yumrtayı değerlendir istersen biliyosun bizim için velinimet
Ayyy Masaallah ne yakisikli Masaallah Subhanallah. Rabbim güzel ahlak versin Insaallah
Burda kac haftalik?? suan kac haftasina girdi??
elif ben beklerim walla foto koycaksan :):):):):):)
kırkbinkere maşallah subhanallah ne güzeellik bu böyle amanda aman topiğimizin oğullarıda pek bi yakışıklı ..... ay tulumu ne yakışmış walla sıcacık ....annesi öp yerimize azcıkda ısır ki nazar değmesin kuzuya Rabbim korusun inş...
kızlar ya ben ilk geldiğimde şekercinin kızı falan yoktu yani daha önce varmıştıda muhabbet edemeiştik nesrin o muydu adını hep duyuyorum... ervada nilüfer galiba kızla burda başka konuşuyom facede konuşmuyom tanımıyom diye geçen bebek görünce kurdum alakayı ben.... :26:
meryeeeeeeeeeemmmmmm kacirma yumurtayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyanlis oldu sanirim
:26::26: esin kacirmasin böyle bi yumurtayi
sen kendini hazir hissediyorsan yani manevi olarak hazirsan degerlendir cünkü bebek göbege geldigi an berekette geliyor buna ben inaniyorum bizzat kendimde yasadim
Nesrin oglun resimde cok sakin uslu duruyor. gercektende öylemi?
Canım en azından bi kaç kıyafetini çekeyim o zamanelif ben beklerim walla foto koycaksan :):):):):):)
Evet az değilmiş cidden ama bu yumurtayı değerlendirmekte önemli benceehh az degil ikibin liraydı ama düşünmüces parayı pulu napalım..
dogan yaktı gemileri kuzum:)
bırakacaz korunmayı amannn napayım lamişim olursa kısmet derim sevinirim:)korkma korkma söle:)
dogru diosun bizim için yumurtalar velinimet..
ikibucuk ay oldu dogum olalı vucutta toplanmıstır artık inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?