Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kamuoyuna gereken acıklamayı yapmıssın elifim
yine bir ben bilmişim dimi:)))
bu arada ne güzelll senin balıkların ve papaganın mı var..
ben 1 ayda 4 tane balık aldım ama hepsi bahçemde gömülü suan ve korkuyorum bidaha almaya
hhahaha bende öle düşünüyorum nilüperrr kadın kaç tane görüyor benmkine mi bakcak diorum..
fena alıstım o rahatlıga ben
dene kız bikere uyuyoken belkim daha etkili olur hahah

kankam sana ne demeli bilmem

ayyy yazık ona acıyom valla. 6:30 kalkıyo işe gitmek için ben 3 te yatıyom. bide o iş banyo filan derken sabah olur. bide azar işiteyim sonra akşamdan beri aklın nerde diyeee durdun durdun bu saattemi kudurdun desin bana

haha bulmuş senin gibi çıtırı demez hem hoşuna gider farklı durumlar şişşşşt tecrube konuşuyo

Ayyyyy..
Bizim topik hayvan severler topiği olmuuuşş..
Bak elifzade, aren hep hayvan besliyor evdee...

Canlarım yaa..
Bende de 8 tane kanarya, 1 muhabbet var..

Evet bende 85liyim mayis guzelim

Eliiif Allah kabul etsin beni gormuyon heeeccc

Kanki ben bu ay demiyom artik. Nezaman cani isterse gelsin bebisim nazli bizim kuzucuklar nazli
ayyy canım sayfalar çok hızlı ilerliyo farkedememişim yanlış anlama sakınn:26:

bEN BAKMADIM O BAKTI........>>>>>>>>>>>> (YAREN)
ahahaha bakın anam bakın. bende bu saatlerde iş olmaz. biz erkenciyiz hep. sizin yanınıza gelene kadar saçlarım bile kuruyo

Kanki ben bu ay demiyom artik. Nezaman cani isterse gelsin bebisim nazli bizim kuzucuklar nazli

valla kankitom bi alayim kicagima ilk firsatta popisine yapistircam bak ahtim olsun.. neler cektirdin bana yoklugunda diye

hım 3 ay buyuksun bende abla hımm yazdıklarımı okudun dimi bende öle yapıyorum yok artık bebe bebe die peşlerinde dolaşma ben kuru bile adet duzenleyici dedim çaktırma hiç bebek konusu yok hatta dedim artık yok öle gun aşırı falan die demezmi tamam oz aman hergun

yaaa var yaa tatlım kaç gündür hiç gülmüyodumm...sen beni sesli sesli güldürdünn allahımda senn yüzünü güldürsün...

ayyy canım benim bende sizleri sevorumm...

hopaaa hadii bi sevgii yumağa oluşturalımm...ayy bu konuşmaları erkkler yapsa ne olur...iki erkek birbirlerine seni sevorum aşkım böcem meleğimm baya bi tuhaf durum oluşur deme

neyse bayanlar sohbetinize doyum olmaz gerci ani bi dalis yaptim ama bir de avatarlari degitirmissiniz sanki yabancilarla konusuyor gibi oldum bi ara iyi geceler hepinize..

ayyy yazık ona acıyom valla. 6:30 kalkıyo işe gitmek için ben 3 te yatıyom. bide o iş banyo filan derken sabah olur. bide azar işiteyim sonra akşamdan beri aklın nerde diyeee durdun durdun bu saattemi kudurdun desin bana
hahahha eee ne dese haklı olur adam bu saatten sonra
ayy eliff sana çok gülüom kıss
haha bulmuş senin gibi çıtırı demez hem hoşuna gider farklı durumlar şişşşşt tecrube konuşuyo
bak bakk kankama bakkk varya tam +18 sin kankişim
Ayyyyy..

Canlarım yaa..

bende hayvankatiliyim tüm balıklarım ölüyor..
oysaki çok seviyorum ben balıklarıı:119::119::119:
en son hürrem ve sülümanım öldü..bi görseniz hürrem turuncu sülüman simsiyah bir capondu
Ruhları şad olsunnnnn

Ayyyyy..

Canlarım yaa..

benımde hemen temizlemesi geldı aklıma ya onca kuşş pislikk nasıl başa çıkıyonn..arkadaşımda var 2kanarya çokk guzel ötüyolarr onunda kocası kuş hastasıı; o da temizliği yuzunden hiçç istemıyor çok kızıyor
ben 1 balık vardı o da öldü mübarek hayvan yemek yemıyordu ya çocuk gıbı ağzına sokasım geliyodu

hopaaa hadii bi sevgii yumağa oluşturalımm...ayy bu konuşmaları erkkler yapsa ne olur...iki erkek birbirlerine seni sevorum aşkım böcem meleğimm baya bi tuhaf durum oluşur deme

Gece gece bende buna güldüm haa..
Birden gözümün önüne geldi de..
Hahaahahah............

aman kanka çok yta guldum benimde 2 kaldı koca akvaryumda

hee valla bi sen bilmişsin onların içi fesat diyom ben zaten hep. akılları hep ordaa

hafta tatilinde yapayım ben onu kıyamam ben onaaa. hoş yaklaşsam atlar ama olsun ben yinede kıyamıyayım( acık işime de öyle geliyo)

Ayyyyy..

Canlarım yaa..
maşallah kız okadar kuş sesinde nasıl uyuyon. bi tane kuş uyutmuyo beni valla.

heee yakında evii hayvanat bahçesine çevircez biz. benimkini maymundan zor vazgeçirdim. bebiş istiyoz yaa zarar verir diye korktuk. şimdi takmış kafayı kediye. yavru yeni doğmuş alcakmış bi tane kediye acırım valla. karşısında tavuk kadar kuş akvaryumda 2 balık ama hiçbirine dokunamıyo. şimdide ondan vazgeçirmeye çalışıyom. bakalım işallah başarılı olurum.

Özel kafesler var canım, dolap gibi, mika korumalı..
Tertemiz valla..
Arkadaşına söyle ondan alsın..
Netten siparişle alınıyor...

haha bende yaren gibi hiç zorlamam aclarsa yiyolar yarenide zorlamam doyduysa tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…