kamuoyuna gereken acıklamayı yapmıssın elifimettim canım hep aklımdasınız zaten
ahahaha hiç güleceğim yoktu vallaevet canlarım çok merak etmişsiniz ne yaptığımı hemen anlatayım. sigaramı içtim.dişlerimi fırlaçaladım. namaz kıldım (bu arada hepimiz için dua ettim) papağanın suyunu yemini değiştirdim. balıklara yem verdim ve geldimmmm
delikten bakınca hangisini gördünüz
hhahaha bende öle düşünüyorum nilüperrr kadın kaç tane görüyor benmkine mi bakcak diorum..2 gün oldu yeni aldırdım bikini bölgesini; bunca zaman gıtmedıgıme pişmanım ben ya azaldılar resmen ince ince çıkmaya başladılar ay da bir aldırdınmı yetıyo..baştan cok acıyodu ama şimdi okadar deil..yıne insan irkilıyo tabialan kişi çok önemli canım artık utanmıyorum kaç tane goruyo günde kadın
dene kız bikere uyuyoken belkim daha etkili olur hahah
ayyy yazık ona acıyom valla. 6:30 kalkıyo işe gitmek için ben 3 te yatıyom. bide o iş banyo filan derken sabah olur. bide azar işiteyim sonra akşamdan beri aklın nerde diyeeedurdun durdun bu saattemi kudurdun desin bana
ayyy canım sayfalar çok hızlı ilerliyo farkedememişim yanlış anlama sakınn:26:Evet bende 85liyim mayis guzelim
Eliiif Allah kabul etsin beni gormuyon heeeccc
Kanki ben bu ay demiyom artik. Nezaman cani isterse gelsin bebisim nazli bizim kuzucuklar nazli
ahahaha bakın anam bakın. bende bu saatlerde iş olmaz. biz erkenciyiz hep. sizin yanınıza gelene kadar saçlarım bile kuruyobEN BAKMADIM O BAKTI........>>>>>>>>>>>> (YAREN)
haha bulmuş senin gibi çıtırı demez hem hoşuna gider farklı durumlar şişşşşt tecrube konuşuyo
Evet bende 85liyim mayis guzelim
Kanki ben bu ay demiyom artik. Nezaman cani isterse gelsin bebisim nazli bizim kuzucuklar nazli
Evet bende 85liyim mayis guzelim
yaaa var yaa tatlım kaç gündür hiç gülmüyodumm...sen beni sesli sesli güldürdünn allahımda senn yüzünü güldürsün...ettim canım hep aklımdasınız zaten
çok geçmiş olsun canım yaaaa. bende göremeyince seni merak etmiştim
anam senin için fesatttuyuyan adamın üstünemi atlıyayım
ne gördünüz çok merak ettim valla
ahahaha hiç güleceğim yoktu vallaevet canlarım çok merak etmişsiniz ne yaptığımı hemen anlatayım. sigaramı içtim.dişlerimi fırlaçaladım. namaz kıldım (bu arada hepimiz için dua ettim) papağanın suyunu yemini değiştirdim. balıklara yem verdim ve geldimmmm
delikten bakınca hangisini gördünüz
bence haketmiş vallahi kocişinnn..ee artık bir sürpriz yaparsın
hoşbudum nartanem..çok iyiyim keyfim falan acayip yerine geldi bu geceee
hoş ben hep keyifliyim yaa
bu arada ben de 26 yasındayım
hahhaha askıımaa bak ne utangaç...bende gidiorum vallahi yatıyorum kadının önüne elime de bir dergi alıyorum..müzikte actırdımmı ohhh ne dert ne tasa..hemde 15dk da tüm bacak bikini tertemiz yapıyorrr
çok sevindim seni gördügüme hoş geldin yavrummmmm
biz seni iileştiririz
inanın birimiz bile eksik olsak keyfim yarım kalıyor..sizleri cok seviyorum
ahahaha bakın anam bakın. bende bu saatlerde iş olmaz. biz erkenciyiz hep. sizin yanınıza gelene kadar saçlarım bile kuruyo
kızz sen çokk fenasınn heene fantaziler var sende kim bilirrr ooooo
hahahha eee ne dese haklı olur adam bu saatten sonraayyy yazık ona acıyom valla. 6:30 kalkıyo işe gitmek için ben 3 te yatıyom. bide o iş banyo filan derken sabah olur. bide azar işiteyim sonra akşamdan beri aklın nerde diyeeedurdun durdun bu saattemi kudurdun desin bana
bak bakk kankama bakkkhaha bulmuş senin gibi çıtırı demez hem hoşuna gider farklı durumlar şişşşşt tecrube konuşuyo
Ayyyyy..
Bizim topik hayvan severler topiği olmuuuşş..
Bak elifzade, aren hep hayvan besliyor evdee...
Canlarım yaa..
Bende de 8 tane kanarya, 1 muhabbet var..
neyse bayanlar sohbetinize doyum olmaz gerci ani bi dalis yaptim amabir de avatarlari degitirmissiniz sanki yabancilarla konusuyor gibi oldum bi ara iyi geceler hepinize..
Ayyyyy..
Canlarım yaa..
hopaaa hadii bi sevgii yumağa oluşturalımm...ayy bu konuşmaları erkkler yapsa ne olur...iki erkek birbirlerine seni sevorum aşkım böcem meleğimmbaya bi tuhaf durum oluşur deme
hahahha eee ne dese haklı olur adam bu saatten sonra
ayy eliff sana çok gülüom kıss
bak bakk kankama bakkkvarya tam +18 sin kankişim
bende hayvankatiliyimtüm balıklarım ölüyor..
oysaki çok seviyorum ben balıklarıı:119::119::119:
en son hürrem ve sülümanım öldü..bi görseniz hürrem turuncu sülüman simsiyah bir capondu
Ruhları şad olsunnnnn
hee valla bi sen bilmişsin onların içi fesat diyom ben zaten hep. akılları hep ordaakamuoyuna gereken acıklamayı yapmıssın elifim
yine bir ben bilmişim dimi:)))
bu arada ne güzelll senin balıkların ve papaganın mı var..
ben 1 ayda 4 tane balık aldım ama hepsi bahçemde gömülü suan ve korkuyorum bidaha almaya
hhahaha bende öle düşünüyorum nilüperrr kadın kaç tane görüyor benmkine mi bakcak diorum..
fena alıstım o rahatlıga ben
kankam sana ne demeli bilmem
hafta tatilinde yapayım ben onu kıyamam ben onaaa. hoş yaklaşsam atlar ama olsun ben yinede kıyamıyayım( acık işime de öyle geliyo)haha bulmuş senin gibi çıtırı demez hem hoşuna gider farklı durumlar şişşşşt tecrube konuşuyo
maşallah kız okadar kuş sesinde nasıl uyuyon. bi tane kuş uyutmuyo beni valla.Ayyyyy..
Canlarım yaa..
Gece gece bende buna güldüm haa..
Birden gözümün önüne geldi de..
Hahaahahah............
benımde hemen temizlemesi geldı aklıma ya onca kuşş pislikk nasıl başa çıkıyonn..arkadaşımda var 2kanarya çokk guzel ötüyolarr onunda kocası kuş hastasıı; o da temizliği yuzunden hiçç istemıyor çok kızıyor
ben 1 balık vardı o da öldü mübarek hayvan yemek yemıyordu ya çocuk gıbı ağzına sokasım geliyodu
benımde hemen temizlemesi geldı aklıma ya onca kuşş pislikk nasıl başa çıkıyonn..arkadaşımda var 2kanarya çokk guzel ötüyolarr onunda kocası kuş hastasıı; o da temizliği yuzunden hiçç istemıyor çok kızıyor
ben 1 balık vardı o da öldü mübarek hayvan yemek yemıyordu ya çocuk gıbı ağzına sokasım geliyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?