sevindim eşinde bi sorun çıkmamasına cıkacagınıda pek sanmıyorum çunku öncesinde yaşanan bi dşük var dı ben tamamen stresle ilgili olduna inanıyorum benim durumda öle şükür bu ay rahatım
tatlım bende uz-stume alındım sevgililer gunun kutlu olsun senin de benim koçiş 00.00 da msj attı ne mutlu oldum belli değil ee gelince kutlamamlı dimi
Seydacim yasim 26 canim
Meri gelmis hosgelmis ley ley limi limi ley. Nassisin bakem sen
Ya ben gidemem oraya..
Utanırım..
Dr.a bile zor gidiyorum....
Bikiniye de mi gidiyorsun sen?
Nasıl dayanıyorsun acısına?
off tatlımm işteee güya düşünmüyoz ama yokk iştee olmuyoo...gelcemm ttalım gelcem şu hastlımı bi iyice atlatim gelcem valla...
amann kv hiçç önmedemedim için anlammışım ztnn
nazarmı gözmü bilemicem tatlım ama saldım çayıra mevlam kayıra yani...uğraşamm yaa...daha iileşmedim ama halim ii oldu için hemen bura geldimm
tatlım bende uz-stume alındım sevgililer gunun kutlu olsun senin de benim koçiş 00.00 da msj attı ne mutlu oldum belli değil ee gelince kutlamamlı dimi
Ayyy.. Kız sevgililer günü kutlayan kocaya kutlama yapın tabii..
Bizimkinin birşeyden haberi yok..
Öyyylece uyuyor...
ay benim eşim takip eder mutlka ama bu sene cok guldu bi mont beyendim kendime aldım aslında ihtiyacımda hiç yoktu ertesi gun eline tutuşturdum al bak bu senin bana sevgililer gunu hediyen die öle guldu ve şaştıkı ama svindi 10 gundur duşunuyomuş ne alsam dieAyyy.. Kız sevgililer günü kutlayan kocaya kutlama yapın tabii..
Bizimkinin birşeyden haberi yok..
Öyyylece uyuyor...
ettim canım hep aklımdasınız zatenhahaha teşekkür ederim tatlım...bana da cok sevdigim bir arkadaşım armağan etti
hoşgeldin bu arada...seni görmek güzel..nasılsın?
namaza mı gidiyorsun kızz..bana da dua et olur muuu
tatlımm nilüperimm sana olmas olur mu????
ben yazdıgımda sen ve regenin adı yoktu sonra gelmişsiniz bebegimmm
benim nilüperim nasıl acaba? sevgililere gününü kutluyom anam
çok geçmiş olsun canım yaaaa. bende göremeyince seni merak etmiştimölüyodum kız bi hasta oldumkii domuz gribi hak getire...kadır grıbi oldum sanki yaa...anca biraz toprladımda öle geldimm
kv ne kızzz???
tamm tatlımm eklerim yaş kaç ilk bebkmii..
tek dert ztn fsh hormonu artık beynimizle nasıl oynuyosakk fsh hormonunu esir altına alozzz...kuzucum ben baydır yoktum ztn sende farketmişindir...diyet topinede girodumm yanii...saremnazdan haber varmı pekii
dedim gbi hastydım cnmm...aman sizii olun canlarım benm
Nereye gisiyon kıss....
Hemde 15 - 20 dk.......
anam senin için fesatttnil bu kesin güreşe gidiy ben sana diyimn
ne gördünüz çok merak ettim vallaKesin haa komşum..
Şu delikten bi gözetlesene..
Ne görüyon? Ne görüyon?
elif suruyo yağları ayyy bide namaz kılıyosa gunahada gircem he
bence haketmiş vallahi kocişinnn..ee artık bir sürpriz yaparsıntatlım bende uz-stume alındım sevgililer gunun kutlu olsun senin de benim koçiş 00.00 da msj attı ne mutlu oldum belli değil ee gelince kutlamamlı dimi
hoşbudum nartanem..çok iyiyim keyfim falan acayip yerine geldi bu geceeeSeydacim yasim 26 canim
Meri gelmis hosgelmis ley ley limi limi ley. Nassisin bakem sen
hahhaha askıımaa bak ne utangaç...bende gidiorum vallahi yatıyorum kadının önüne elime de bir dergi alıyorum..müzikte actırdımmı ohhh ne dert ne tasa..hemde 15dk da tüm bacak bikini tertemiz yapıyorrrYa ben gidemem oraya..
Utanırım..
Dr.a bile zor gidiyorum....
Bikiniye de mi gidiyorsun sen?
Nasıl dayanıyorsun acısına?
off tatlımm işteee güya düşünmüyoz ama yokk iştee olmuyoo...gelcemm ttalım gelcem şu hastlımı bi iyice atlatim gelcem valla...
nazarmı gözmü bilemicem tatlım ama saldım çayıra mevlam kayıra yani...uğraşamm yaa...daha iileşmedim ama halim ii oldu için hemen bura geldimm
ettim canım hep aklımdasınız zaten
çok geçmiş olsun canım yaaaa. bende göremeyince seni merak etmiştim
anam senin için fesatttuyuyan adamın üstünemi atlıyayım
ne gördünüz çok merak ettim valla
ahahaha hiç güleceğim yoktu vallaevet canlarım çok merak etmişsiniz ne yaptığımı hemen anlatayım. sigaramı içtim.dişlerimi fırlaçaladım. namaz kıldım (bu arada hepimiz için dua ettim) papağanın suyunu yemini değiştirdim. balıklara yem verdim ve geldimmmm
delikten bakınca hangisini gördünüz
yaren bu da sana...............
ttach=confıg]346481[/attach]
sen daha iyilesemedin mi??? noldu kiz sana nazar mi degdi aayyy
ben benimkiyle koşmuyorummm...öküzz heriff ne gidderken ben gidom dedi ne msj attı..bırak yemek kurdum gitti kendi tabana kendisi yemek koydu...
ahahaha hiç güleceğim yoktu vallaevet canlarım çok merak etmişsiniz ne yaptığımı hemen anlatayım. sigaramı içtim.dişlerimi fırlaçaladım. namaz kıldım (bu arada hepimiz için dua ettim) papağanın suyunu yemini değiştirdim. balıklara yem verdim ve geldimmmm
delikten bakınca hangisini gördünüz
dene kız bikere uyuyoken belkim daha etkili olur hahah
ne bilim kzucum yaaa anlamdım gitti bende...normalde hasta olmayan ben bi tutuldum katır tepmişmi derler eşekmi tepmiş derler artık öle bişe oldum iştee..halen bi öksürük bi hapşuruk devam edo...uyrken ağzım kapalı uyurmuşum bu 5 gündür ağzım açık uyuyomuşum bi kalkıyom ağzım burnum dolmuş dudakalrım çatladı kurumaktann...ne olcak bilmm
ne bilim kzucum yaaa anlamdım gitti bende...normalde hasta olmayan ben bi tutuldum katır tepmişmi derler eşekmi tepmiş derler artık öle bişe oldum iştee..halen bi öksürük bi hapşuruk devam edo...uyrken ağzım kapalı uyurmuşum bu 5 gündür ağzım açık uyuyomuşum bi kalkıyom ağzım burnum dolmuş dudakalrım çatladı kurumaktann...ne olcak bilmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?