Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
sevindim eşinde bi sorun çıkmamasına cıkacagınıda pek sanmıyorum çunku öncesinde yaşanan bi dşük var dı ben tamamen stresle ilgili olduna inanıyorum benim durumda öle şükür bu ay rahatım

hadi bakalim canim.. bu ay diyoruz o zaman

tatlım bende uz-stume alındım sevgililer gunun kutlu olsun senin de benim koçiş 00.00 da msj attı ne mutlu oldum belli değil ee gelince kutlamamlı dimi

Ayyy.. Kız sevgililer günü kutlayan kocaya kutlama yapın tabii..

Bizimkinin birşeyden haberi yok..
Öyyylece uyuyor...

Ya ben gidemem oraya..
Utanırım..
Dr.a bile zor gidiyorum....

Bikiniye de mi gidiyorsun sen?
Nasıl dayanıyorsun acısına?

2 gün oldu yeni aldırdım bikini bölgesini; bunca zaman gıtmedıgıme pişmanım ben ya azaldılar resmen ince ince çıkmaya başladılar ay da bir aldırdınmı yetıyo..baştan cok acıyodu ama şimdi okadar deil..yıne insan irkilıyo tabi alan kişi çok önemli canım artık utanmıyorum kaç tane goruyo günde kadın

sen daha iyilesemedin mi??? noldu kiz sana nazar mi degdi aayyy

tatlım bende uz-stume alındım sevgililer gunun kutlu olsun senin de benim koçiş 00.00 da msj attı ne mutlu oldum belli değil ee gelince kutlamamlı dimi

ben benimkiyle koşmuyorummm...öküzz heriff ne gidderken ben gidom dedi ne msj attı..bırak yemek kurdum gitti kendi tabana kendisi yemek koydu...

Ayyy.. Kız sevgililer günü kutlayan kocaya kutlama yapın tabii..

Bizimkinin birşeyden haberi yok..
Öyyylece uyuyor...
ay benim eşim takip eder mutlka ama bu sene cok guldu bi mont beyendim kendime aldım aslında ihtiyacımda hiç yoktu ertesi gun eline tutuşturdum al bak bu senin bana sevgililer gunu hediyen die öle guldu ve şaştıkı ama svindi 10 gundur duşunuyomuş ne alsam die

ettim canım hep aklımdasınız zaten

çok geçmiş olsun canım yaaaa. bende göremeyince seni merak etmiştim

Nereye gisiyon kıss....
Hemde 15 - 20 dk.......

nil bu kesin güreşe gidiy ben sana diyimn
anam senin için fesattt uyuyan adamın üstünemi atlıyayım

Kesin haa komşum..
Şu delikten bi gözetlesene..
Ne görüyon? Ne görüyon?
ne gördünüz çok merak ettim valla

elif suruyo yağları ayyy bide namaz kılıyosa gunahada gircem he

ahahaha hiç güleceğim yoktu valla evet canlarım çok merak etmişsiniz ne yaptığımı hemen anlatayım. sigaramı içtim.dişlerimi fırlaçaladım. namaz kıldım (bu arada hepimiz için dua ettim) papağanın suyunu yemini değiştirdim. balıklara yem verdim ve geldimmmm
delikten bakınca hangisini gördünüz

bence haketmiş vallahi kocişinnn..ee artık bir sürpriz yaparsın
Seydacim yasim 26 canim

Meri gelmis hosgelmis ley ley limi limi ley. Nassisin bakem sen
hoşbudum nartanem..çok iyiyim keyfim falan acayip yerine geldi bu geceee
hoş ben hep keyifliyim yaa
bu arada ben de 26 yasındayım
Ya ben gidemem oraya..
Utanırım..
Dr.a bile zor gidiyorum....

Bikiniye de mi gidiyorsun sen?
Nasıl dayanıyorsun acısına?
hahhaha askıımaa bak ne utangaç...bende gidiorum vallahi yatıyorum kadının önüne elime de bir dergi alıyorum..müzikte actırdımmı ohhh ne dert ne tasa..hemde 15dk da tüm bacak bikini tertemiz yapıyorrr

çok sevindim seni gördügüme hoş geldin yavrummmmm
biz seni iileştiririz
inanın birimiz bile eksik olsak keyfim yarım kalıyor..sizleri cok seviyorum

dene kız bikere uyuyoken belkim daha etkili olur hahah

sen daha iyilesemedin mi??? noldu kiz sana nazar mi degdi aayyy

ne bilim kzucum yaaa anlamdım gitti bende...normalde hasta olmayan ben bi tutuldum katır tepmişmi derler eşekmi tepmiş derler artık öle bişe oldum iştee..halen bi öksürük bi hapşuruk devam edo...uyrken ağzım kapalı uyurmuşum bu 5 gündür ağzım açık uyuyomuşum bi kalkıyom ağzım burnum dolmuş dudakalrım çatladı kurumaktann...ne olcak bilmm

Evet bende 85liyim mayis guzelim

Eliiif Allah kabul etsin beni gormuyon heeeccc

Kanki ben bu ay demiyom artik. Nezaman cani isterse gelsin bebisim nazli bizim kuzucuklar nazli

bEN BAKMADIM O BAKTI........>>>>>>>>>>>> (YAREN)

dene kız bikere uyuyoken belkim daha etkili olur hahah

ayyy yazık ona acıyom valla. 6:30 kalkıyo işe gitmek için ben 3 te yatıyom. bide o iş banyo filan derken sabah olur. bide azar işiteyim sonra akşamdan beri aklın nerde diyeee durdun durdun bu saattemi kudurdun desin bana

aay kuzum bizde gecenlerde olduk fenaydı yani bal ye bol bool

canim ya böyle sey oluyomudu öksürürken bogazin genisleyip de catlayacak gibi??? nefes alirken bile giciklanip öksürüyor musun?? bunlar mutlaka antibiyotik tedavisi gerektirir ama sen zaten aldin.. bana da olmustu aynisi böyle agzim acik uyuma felan ama sükür ilacla gecti gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…