canım degişiklik iyidir...ben sıksık yaparım bununeyse bayanlar sohbetinize doyum olmaz gerci ani bi dalis yaptim amabir de avatarlari degitirmissiniz sanki yabancilarla konusuyor gibi oldum bi ara iyi geceler hepinize..
yaaa var yaa tatlım kaç gündür hiç gülmüyodumm...sen beni sesli sesli güldürdünn allahımda senn yüzünü güldürsün...
ayyy canım benim bende sizleri sevorumm...
hopaaa hadii bi sevgii yumağa oluşturalımm...ayy bu konuşmaları erkkler yapsa ne olur...iki erkek birbirlerine seni sevorum aşkım böcem meleğimmbaya bi tuhaf durum oluşur deme
özler tabe ozamn görr o gnünüü çektircemm ona o sözlerin acısını..özür dilerse belkim affderimmeee adam kusmuş işte sende ahah onlarda cocuktan farksız ee düşer yakında eline lebet özlucek seni
bal sevmm ki benn ıykk..aay kuzum bizde gecenlerde olduk fenaydı yani bal ye bol bool
aynn öle valla çok vermedi bana antibiyodikk...kullndım ama yok sinüzitte var bende o çok kötü etti beniicanim ya böyle sey oluyomudu öksürürken bogazin genisleyip de catlayacak gibi??? nefes alirken bile giciklanip öksürüyor musun?? bunlar mutlaka antibiyotik tedavisi gerektirir ama sen zaten aldin.. bana da olmustu aynisi böyle agzim acik uyuma felan ama sükür ilacla gecti gitti...
neyse bayanlar sohbetinize doyum olmaz gerci ani bi dalis yaptim amabir de avatarlari degitirmissiniz sanki yabancilarla konusuyor gibi oldum bi ara iyi geceler hepinize..
Özel kafesler var canım, dolap gibi, mika korumalı..
Tertemiz valla..
Arkadaşına söyle ondan alsın..
Netten siparişle alınıyor...
maşallah kız okadar kuş sesinde nasıl uyuyon. bi tane kuş uyutmuyo beni valla.
heee yakında evii hayvanat bahçesine çevircez biz. benimkini maymundan zor vazgeçirdim. bebiş istiyoz yaa zarar verir diye korktuk. şimdi takmış kafayı kediye. yavru yeni doğmuş alcakmış bi tane kediye acırım valla. karşısında tavuk kadar kuş akvaryumda 2 balık ama hiçbirine dokunamıyo. şimdide ondan vazgeçirmeye çalışıyom. bakalım işallah başarılı olurum.
Yaren seninkidede iyi kondurmus lafi adam hakli yani hheeehhehe
Ne pis guluyom ama napim smile kullanamiyom
Kankim evet ya poposuna vur diyecegim ama sen kiyamazsin ona bu seferde ne hallerle becerebildim seni dersin
Elifcim sorun degil benimde gozlerim ses pes oldu evet cok hizli ilerliyor
Sen banyo yapiyormusun o gun? Yapmamak gerekmis diye hatirliyorum?
Yaren ben seninin ablanim ben ne dersem o olur ...
Yaren seninkidede iyi kondurmus lafi adam hakli yani hheeehhehe
Ne pis guluyom ama napim smile kullanamiyom
Kankim evet ya poposuna vur diyecegim ama sen kiyamazsin ona bu seferde ne hallerle becerebildim seni dersin
Elifcim sorun degil benimde gozlerim ses pes oldu evet cok hizli ilerliyor
Sen banyo yapiyormusun o gun? Yapmamak gerekmis diye hatirliyorum?
Yaren ben seninin ablanim ben ne dersem o olur ...
özler tabe ozamn görr o gnünüü çektircemm ona o sözlerin acısını..özür dilerse belkim affderimm
bal sevmm ki benn ıykk..
aynn öle valla çok vermedi bana antibiyodikk...kullndım ama yok sinüzitte var bende o çok kötü etti benii
iyi geceler tatlımm yine gel arada
canım ben ilişki yaşadığım zaman banyo yapıyorum ama en az 1 saat sonra. benim bildiğim en az yarım saat beklemek gerekiyormuş. zaten dinen de öyle. yoksa abdest olmuyoo
benmde gözmn önüne geldiiibaya güldüm kendi kendimeGece gece bende buna güldüm haa..
Birden gözümün önüne geldi de..
Hahaahahah............
ayy valla hee sırf bizden bassderler hee futboldan arabadan bideeebencede komik adamlarda bi topik açsaa oooo ne dertleri vardır kimbilir
canım degişiklik iyidir...ben sıksık yaparım bunu
bir seye körükörüne bağlanamamsen de yap belkim uğur getirir
sana da ii geceler..ani dalışlar iidir
hahhaha buna çok güldüm sonuna kadar haklısın şeydam...
valla ne gözle bakarıs öle bi durum olsa
Sevince katlanılıyor anam..
Ben üretiyorum onları..Irk kuşları bakıyorum, özel..
Çift çift olunca mecburen çok oluyorlar..
Kendimle uğraştığım yetmiyor, bide onlarla uğraşıyorum
Yok erkek acayip kızanda..
Yok dişiler kızana gelmedi daha çok nijer vereyim..
(Kızan: Anlarsınız işte kızışmak demek..)
benimde kabızlığıma iyi geldi valla. bu ay kullanmadım yine başladı kabızlıktatlım o çörekotlu kür varya sunizite bire birmiş hatta gripliyken kullandın tum intihapı attı
tatlım o çörekotlu kür varya sunizite bire birmiş hatta gripliyken kullandın tum intihapı attı
500.sayfadayısss ::118::118::118::118:
:119::119::119::119::119::119::119::119:
harika harika...insalah nice 500leree
cnm bende bi kaç ssat sonra yapıyorum 9 metreye kdar yani evin dışına çıkmadığın sure gunahı yokmuş tabi bebek olayı dışında hemen yapılması taraftarıyım kesinbliklede hoca öle demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?