Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Yaren seninkidede iyi kondurmus lafi adam hakli yani hheeehhehe
Ne pis guluyom ama napim smile kullanamiyom

Kankim evet ya poposuna vur diyecegim ama sen kiyamazsin ona bu seferde ne hallerle becerebildim seni dersin

Elifcim sorun degil benimde gozlerim ses pes oldu evet cok hizli ilerliyor
Sen banyo yapiyormusun o gun? Yapmamak gerekmis diye hatirliyorum?

Yaren ben seninin ablanim ben ne dersem o olur ...

neyse bayanlar sohbetinize doyum olmaz gerci ani bi dalis yaptim ama bir de avatarlari degitirmissiniz sanki yabancilarla konusuyor gibi oldum bi ara iyi geceler hepinize..
canım degişiklik iyidir...ben sıksık yaparım bunu
bir seye körükörüne bağlanamamsen de yap belkim uğur getirir
sana da ii geceler..ani dalışlar iidir

hahhaha buna çok güldüm sonuna kadar haklısın şeydam...
valla ne gözle bakarıs öle bi durum olsa

eee adam kusmuş işte sende ahah onlarda cocuktan farksız ee düşer yakında eline lebet özlucek seni
özler tabe ozamn görr o gnünüü çektircemm ona o sözlerin acısını..özür dilerse belkim affderimm

aay kuzum bizde gecenlerde olduk fenaydı yani bal ye bol bool
bal sevmm ki benn ıykk..
aynn öle valla çok vermedi bana antibiyodikk...kullndım ama yok sinüzitte var bende o çok kötü etti benii
neyse bayanlar sohbetinize doyum olmaz gerci ani bi dalis yaptim ama bir de avatarlari degitirmissiniz sanki yabancilarla konusuyor gibi oldum bi ara iyi geceler hepinize..

iyi geceler tatlımm yine gel arada

Sevince katlanılıyor anam..
Ben üretiyorum onları..Irk kuşları bakıyorum, özel..
Çift çift olunca mecburen çok oluyorlar..

Kendimle uğraştığım yetmiyor, bide onlarla uğraşıyorum
Yok erkek acayip kızanda..
Yok dişiler kızana gelmedi daha çok nijer vereyim..
(Kızan: Anlarsınız işte kızışmak demek..)

haha tamamdır nar tanem sen ne dersen o

canım ben ilişki yaşadığım zaman banyo yapıyorum ama en az 1 saat sonra. benim bildiğim en az yarım saat beklemek gerekiyormuş. zaten dinen de öyle. yoksa abdest olmuyoo

tatlım o çörekotlu kür varya sunizite bire birmiş hatta gripliyken kullandın tum intihapı attı

canım ben ilişki yaşadığım zaman banyo yapıyorum ama en az 1 saat sonra. benim bildiğim en az yarım saat beklemek gerekiyormuş. zaten dinen de öyle. yoksa abdest olmuyoo

cnm bende bi kaç ssat sonra yapıyorum 9 metreye kdar yani evin dışına çıkmadığın sure gunahı yokmuş tabi bebek olayı dışında hemen yapılması taraftarıyım kesinbliklede hoca öle demişti

Gece gece bende buna güldüm haa..
Birden gözümün önüne geldi de..
Hahaahahah............
benmde gözmn önüne geldiiibaya güldüm kendi kendime
bencede komik adamlarda bi topik açsaa oooo ne dertleri vardır kimbilir
ayy valla hee sırf bizden bassderler hee futboldan arabadan bideee

valla bişlemicem ne gözle bakrızz bilemmm

ayy katlanıyom ama gel bana sorrr. bizim kuş tavuk kadar varr. dolayısıyla pisiliğide. olsunnnn ama yinede çok tatlı o

tatlım o çörekotlu kür varya sunizite bire birmiş hatta gripliyken kullandın tum intihapı attı
benimde kabızlığıma iyi geldi valla. bu ay kullanmadım yine başladı kabızlık

Hiiiiiiiiii........ Saat kaç olmuuuuuşş...

Yaa.. benimde düzenimi bozdunuz haa..

Ben size demedim mi, geç yatınca namaza kalkamıyorum, sonra dua edemiyorum diye?
Bak gene geç kaldım yaa..

Üzüm üzüme baka baka kararırmış..
Kararttınız benide..

Ben yatıyorum, yatacağım, yatmalıyım kızlar..
Sizde muhabbeti fazla uzatmayın, aklım burda kalıyor , uyuyamıyorum sonra..

HADİ DAAALIN, DAAAALIN BAKAYIM.....

500.sayfadayısss ::118::118::118::118:

:119::119::119::119::119::119::119::119:

harika harika...insalah nice 500leree

cnm bende bi kaç ssat sonra yapıyorum 9 metreye kdar yani evin dışına çıkmadığın sure gunahı yokmuş tabi bebek olayı dışında hemen yapılması taraftarıyım kesinbliklede hoca öle demişti

benim kastettiğim o değildi aslında. içerde kalan sıvının tamamen çıkması gerekiyor abdest alabilmen için. banyonun hemen ardından seninle alakalı olan sıvın devamının gelmesi halinde abdest bozuluyormuş. erkeğin sıvısı ise sadece namaz abdestini bozuyormuş. ama insan güvenemiyo kendi sıvısımı erkeğin sıvısımı diye. o yüzden hocalar mutlaka en az yarım saat bekleyin diyor. belkide ben yanlış biliyorum ama benim bildiğim bu

Meriii cok yasa kiz hurrem ismini koymussun hahah ne guldum ya Allah rahmet eylesin demek gerekirmi acaba?

Elifcim ooo benim ozamancocugum o yuzdenmi olmuyor ya bide hayirli evlatlar istiyoz bu vaziyettede bekliyoz yatiyoz falan

Tamamdir banada bi degisiklik sart istedigimiz zaman calisma olcak hatta adi ask olsun calisma degil

Ve 1saat sonra banyo yapcam artik her yontem serbest

Yaren ablan kurbaaan olsun sana. Helaldirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…