gece kuşu demetim, kankitoşummmm, elifcimm, pambikimmmm, niluferrimm,aşkımmm ...nil, seydammmm
hepinize ii geceler diler geçmiş sevgililer gününüzü kutlarımmm
ben buaksam kadınlar matinesindeydimm..valla hepinizin yerine göbek attımmm
sizler nasılsınız??? varmı bir gelişme
demek gelmediniz ne bilim tatlım ya benim doktorda öle dedi ztnn vücut dinlensin dedi..bende takılıyom öle işte.. o yüzden dedim 15 gün önce de sertlik vardı aşada diyee
düşük kanamyala gerçekelşiyo ztnn tatlım nasıl kanamsı olmadı???..düşük yaptıda kanamasımı kesildi ben anlamdım tatlım yaa
aşada iş yok tatlım ya ben 2 hafta öncede bakmıştım dedmiştim ya sana yumurta akı gbi akıntı gelo diyo ozamnda aynıydı aşası
ay bizde burada matina yaptık dimi kızlar oh oh yandan yumişler oynadı
ay görmeyen kalmamış baksana araştırmadamı oldu
ay ben soğuk nevalenin tekiymişim. bu ateş yöntemiyle onuda öğrendim. ateşim 35 lere bile düştü
evet bu umuttepede iştehiç ii anılarım yok orda..yanı kızım hariçç:) o bahsedılen amcada orda ya oyuzden oraya gıdesım pek gelmııı
git hakkenten tatlım yaa..adet olmayı bekle 3. günü git bencehadi ya o amcaya gıderım belkım yada başka..adet olmayı beklesemmı acaba beklemesemmı
hoşgeldinn tatlımmmmmben geldimmmm fıstıklarımmmmm
ii olur valla dok. gıtmemiş olurum ii olur..ben doğumda benı 2 erkek doktor 4 ebe(kız) 20 kadarda kız -erkek karışık öğrenci izledın bılıyonmuu?? oyuzden o gun bugundur doktora neyın gıtmedım ben:)
ahh kızlar siz beni öldürüceksiniz nilin ince bir espiri anlayışı var onu bir tek ben anlarım.yani diyorki bu topikte 2 temizlik hastası var.2mustafa var bundan sonra senin adın kemal olsun diyorişte bende onu soruyom
bebegimm bizlere 14 subat bitermiiinerdeydin 14 subat bitti
hoş geldin tatlım
kanaması geldı bastan az sonra kürtaş olduktan sonra cık kanaması yok kan sonuclarıda yüksek anlamadık bizde yoksa kanmı birikti acabaya anlamadık
ahh kızlar siz beni öldürüceksiniz nilin ince bir espiri anlayışı var onu bir tek ben anlarım.yani diyorki bu topikte 2 temizlik hastası var.2mustafa var bundan sonra senin adın kemal olsun diyor
adet olacağım zaman 36,5 ten 36 ya düştü. adet sırasında hep 35 lerde gezdi. bittikten sonra 36 35,8 bu günde 36,1 diyom ya soğuk nevaleyimha aman sorma benimde bu ay ilk 35.9 oldu pekala adet olacağın zaman düştumju
ahh kızlar siz beni öldürüceksiniz nilin ince bir espiri anlayışı var onu bir tek ben anlarım.yani diyorki bu topikte 2 temizlik hastası var.2mustafa var bundan sonra senin adın kemal olsun diyor
kanaması geldı bastan az sonra kürtaş olduktan sonra cık kanaması yok kan sonuclarıda yüksek anlamadık bizde yoksa kanmı birikti acabaya anlamadık
git hakkenten tatlım yaa..adet olmayı bekle 3. günü git bence
hoşgeldinn tatlımmmmm
abaovvv..valla doğurmadan kaçrım ordan döverim o doktoru..kendilerine başka hasta bulsunlar..
adet olacağım zaman 36,5 ten 36 ya düştü. adet sırasında hep 35 lerde gezdi. bittikten sonra 36 35,8 bu günde 36,1 diyom ya soğuk nevaleyim
hee canmyaa ama aklım hep sizleydi...hoşgeldiinn merii geç kaldınnn???
öle deme kızzzçok eğlendik valla ohh merim sen çatlaaa
2mustafa nedemek desem salak demekonuya fransız kalmısım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?