Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

kuzum baksana hepimiz pek bilmişiz inan birazdan biz sana recetedee yazrız

ahahaha aman bi taneyi doğurda 4 tanesi kusur kalsın. yoksa seni temelli kaybederiz.

kuzum ben her sabah 9 da ölçuyorum cunku gec yatıyoruz çok 3 4 saatlik uyku gerekli ben ilişki durumu ve akıntı durumu işliyorum akıntı durumu çok önemli tabloda nasıl ateşin kaçlar da benim 35.9 du dun 36 oldu bu sabah 36.2 idi öle yavaştan

hadi ya o amcaya gıderım belkım yada başka..adet olmayı beklesemmı acaba beklemesemmı

kuzum baksana hepimiz pek bilmişiz inan birazdan biz sana recetedee yazrız

ii olur valla dok. gıtmemiş olurum ii olur..ben doğumda benı 2 erkek doktor 4 ebe(kız) 20 kadarda kız -erkek karışık öğrenci izledın bılıyonmuu?? oyuzden o gun bugundur doktora neyın gıtmedım ben:)

ay ben soğuk nevalenin tekiymişim. bu ateş yöntemiyle onuda öğrendim. ateşim 35 lere bile düştü

demek gelmediniz ne bilim tatlım ya benim doktorda öle dedi ztnn vücut dinlensin dedi..bende takılıyom öle işte.. o yüzden dedim 15 gün önce de sertlik vardı aşada diyee
düşük kanamyala gerçekelşiyo ztnn tatlım nasıl kanamsı olmadı???..düşük yaptıda kanamasımı kesildi ben anlamdım tatlım yaa
eee coktan olmalıydın ki tam 47 gun olmuş sen yokla bakım yeniden aşasını

aşada iş yok tatlım ya ben 2 hafta öncede bakmıştım dedmiştim ya sana yumurta akı gbi akıntı gelo diyo ozamnda aynıydı aşası

gece kuşu demetim, kankitoşummmm, elifcimm, pambikimmmm, niluferrimm,aşkımmm ...nil, seydammmm
hepinize ii geceler diler geçmiş sevgililer gününüzü kutlarımmm

ben buaksam kadınlar matinesindeydimm..valla hepinizin yerine göbek attımmm

sizler nasılsınız??? varmı bir gelişme

cnm demet şeyden bahsediiyo kurtaj sonrası kanama olmuyo ya

ii olur valla dok. gıtmemiş olurum ii olur..ben doğumda benı 2 erkek doktor 4 ebe(kız) 20 kadarda kız -erkek karışık öğrenci izledın bılıyonmuu?? oyuzden o gun bugundur doktora neyın gıtmedım ben:)

senin doğum yol geçen hanına dönmüş valla iyi okadar insanın içinde doğurabilmişin

hımm gerçi doğru bak ben akıntı durumunu işlemiyodum işliyim bari zaten adetin 8.günü yani dünden başladı biraz akıntı durumu.benim de 36 36.4 arasında gidip geliyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…