Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hoşgeldin elifff
ş bulduk canım nasılsın görüşmeyeli
ho

hızına yetişilmiyo vallahırka süeter yelek tamamda ben bebekte örgü pantolonu hiç sevmiyom yawwww

kızlarrr ben çok kötüyüm elifalpelif bana msj atmış dün...düşük yapıyomuş bebeğini kaybediyomuş...ikinci bhcg düşük çıkmış..dr bebek düşüyo demiş..ya ben çok kötüyüm yaaa...şeydacım özel bi ricası var elifin listeden silinmek istiyo uzun bi süre giremeyecekmiş topike

oyy kucum ne o ağlıyonmu ne oldu bebiğim benim
ş bulduk canım nasılsın görüşmeyeli
ho

hızına yetişilmiyo vallahırka süeter yelek tamamda ben bebekte örgü pantolonu hiç sevmiyom yawwww

napim kuzum yaa...bi örnek gördüm çok hoşuma gitii kemerli fln çok ttalıydı ..örcem güzel olursa ne ala ama olmazsa sökerim ben..kapşonlu bişe örcem çoban dügmeli

hadi ya allah yardımcısı olsun allah sabırversin üzüldüm bende şimdi ya

çook kötüyüm ağlıcam nerdeyse yaaa

Son düzenleme:

ayyyyy benim yaşadımı yaşamış inan tuğlerim diken diken oldu anlatamam ya çok kötu oldum ya kimyasal gebelik oldu demekki ay öle yıkıldım ki su anda anlatamam

ayy çok üzüldüm tatlım yaa gerçekten bak çok üzüldüm bizdende geçmiş olsun dileklerimizi söle ttalım yaa...tamm silerim söuyle ona kimyasal gebeliktir onnki bu ay çalışsın olur..sende kendini üzme bebğini düşün..zatn bu günlerde dahadoğmadan ölen bebk haberi çok duyuyorum lütfen kendine dikkat et sende cnm benm

hadi yaaa bende çok kötü oldum şimdi. peki sebebi neymiş dr bişey demişmi. allah sabır versin. çok üzüldüm

canım kankam sen yoktun ben yazdıgımda..hoşgeldin

offf bende diyordum bikaçgündr yok bu kız die..
Allah yardımcısı olsun insallah bir daha olmaz.Bende de olmustu bilirim o duyguyu..
Vallahi ne desem bilemedm içim acıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…