Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

şeydaa kabuklarıylamı olcakk ..kabukalrı soyulcak denmıştı..of bı öğrenemedım bıde 1 soğanmı..bende pek içebilcemi sanmıyorum ama denıcem kafayı taktım bı adet olayımda hele

ayyy komşu ne kaadr zor bi durum böle ya makine cbozul içindede metrelerce tul ahaha arkadaşınmın ruh hali bozulmasında kimin bozulsun

Kızlar havuç yiyin bol bol..

Bunu daha öncede yazmıştım..
"Havuç dölü çoğaltır" diye okumuştum bir yerde..
Hatta tavşanlardan bahsetmişti..
Çok havuç yedikleri için beşer beşer yavruları olur onların diye...
Hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş..
En azından taze taze suyunu için..

şeydaa kabuklarıylamı olcakk ..kabukalrı soyulcak denmıştı..of bı öğrenemedım bıde 1 soğanmı..bende pek içebilcemi sanmıyorum ama denıcem kafayı taktım bı adet olayımda hele

ibrahim amca kesinlikle kabuklarını soyun demişti. kabukları kaynayınca başka bi madde salgılıyormuş. ama şimdi adını hatırlayamadım

evet yaaa süt buharini da sen demistin bana yine.. teee ne zaman ama.. onu da denerim ya nolcak sanki cok zor bir sey degil ya.. kac kere yapmak lazim onu canim???

evet tatlım yumurta takibi olur ya hani doktor gün aşırı ilşki der o ara yap işte hespla sen ben adetimi 17. günü yapmıştım.sonra ilşkye gr bi zararı yok..tüpleri açıyo hemde

makina ne alemde peki düzeldimi ? en önemlı şey ya şu makineler o ve bulaşık makınesiii

evet bunu söyledığını duydumm hemde tadıda guzel bariiii genelde şifalı şeyleri ben içemiyom

canım kabuksuz 1tane soganı 5dakka kaynıycak ama hazırsuyla sonra oylen aksam yemekten yarım saat önce içicen 15gun devam edıcen ben yaptım bi işe yaramadı inşlh sana iyi gelir adetim düzelmedi canım

ibrahim amca kesinlikle kabuklarını soyun demişti. kabukları kaynayınca başka bi madde salgılıyormuş. ama şimdi adını hatırlayamadım

valla döverim hee onu bende kitabı var bu kür iltahabı söküyo içerdeki her şyi temzliyo ve adeti düzene sokuyo..hatta kabuğu kahve tonunda renk bırakıyo.....bende kabuklarıyla yazo valla

evet tatlım yumurta takibi olur ya hani doktor gün aşırı ilşki der o ara yap işte hespla sen ben adetimi 17. günü yapmıştım.sonra ilşkye gr bi zararı yok..tüpleri açıyo hemde

anladim canim olmazsa bi kac gün üst üste yaparim yaa napayim.. nasil olcani biliyorum olmazsa yine sorarim sonra.. ben de 17.gün felan anca yaparim cünkü adet döngüm uzun yumurtlamam gec oluyor biraz.. benim bu ay da olmaz cünkü perhiz yapcaz esim dra gittiya. perhizden sonra yine gitcek iste, insallah bir sey cikmayacak.. iste o günde tam yumurtlama günü aksama cökerim basina napayim

hadi iyi geceler kizlar hepinize.. allah rahatlik versin

canım kabuksuz 1tane soganı 5dakka kaynıycak ama hazırsuyla sonra oylen aksam yemekten yarım saat önce içicen 15gun devam edıcen ben yaptım bi işe yaramadı inşlh sana iyi gelir adetim düzelmedi canım

yapıcam ama içememekten korkuyom; buarada senın adını soyadını hep demet boyacı dıye okuyorum burda bi kadın doğum uzmanı varda onun adı senı görunce o gelyo hep aklıma

iyi geceler................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…