Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

ayy tatlım yerleşme kanamsı olsa daha çokk erken öle bişe olsa anca 2 haftalıktır yerleşme kanamsı 4 haftada oluyo..benimki adet tarihim yakın ztn 17 18 şubat olcaktı..hiç beklemdoum ne edelimki şimdi yapcak bişey yok......ztn bu kaynanalar varya ne diim yaa..bende bıktımm en son şöle ağzına bi çakçam oturtcam..benim tek kaynanada değil..görümcem görümcemim kızı ooo çok yanii..ben geçen öle konuşuyodum şimdi düşmeseydi 21 haftalık olcaktı fln..demzmi hemen olsaydı 1.5 yaşında fln olcaktı uyuz yaa...kendime kızdım donra..şimdide soğan suyu içsin diyo...aman bida içmm o illeti berbbat tadı var ztn 3 ay içtim onu ben ..bıraktım ne zman olursa..böle adet oluncada üzülüyom napim yaaa.....aman ttalım sen gel ailene kavuşta ankara izmit farketmez cnm benim

hoşbulduk canım

elifalpelifi biliyomusun regen kimyasal gebelikmiş

tam da az önce onu sordum canim yaa.. aklima geldi birden.. hissettim galiba gecmis olsun dedigimi söyleyin tatlim ben göremezsem eger.. kimyasal da beklemek gerekmiyor degil mi?? kendini üzmeden kaldigi yerden devam etsin bizimle beraber

yok kuzum epidurali diyom ben omuriliğe yapıyolar yaa iğneyi onda uyumuyosun sadece belden aşağın uyuşuyo...

tamam işte ben de onu dıyorum..hissetmıyomuşun iğneyı yanı acımıyomuş hemen uyuşmaya başlıyomus zaten belden aşagısı..konuşturuyolar zaten dıyo bebeği çıkardılar hıç anlamadım ne zaman kestığını dedı

hımm bi sure gelmicekmiş hatırlarsan ilk zamanlar bende cok uzgundum amam sizlerle paylaştıkça azalmıştı dr korunma vermiyo ben korunmadım yani hiç

ayyyy ne ayip yaa.. tabiki dr senin kaynanani neden taksin ki??? allahtan dememis sen mi tembihledin diye :26: dedigin gibi cekilmez ama onun da yanina yapisip gelmesinden iyidir kuzum ya..

ay zaten senin görümcenle kizina ben cakacam yaaa neyse aksam aksam günaha girmeyeyim.. oturmus hafta mi sayiyorlar?? amaann neyse ya... kuzum kirmizilarin gecikmesindense gününde gelmesi cok daha iyi inan bana.. bak benim yine gecikmem oldu cok sinirim bozuldu yani öyle daha cok yipranirsin.. allah hayirlisini verisn..

ben de tam sakin bi ara bekliyordum sormak icin ama nerdee yaaa yarin sogan suyuna baslamak istiyorum yaa yapan var mi aranizda???

ben onu yapmadım ama çörekoyu yaptım bu hem adette duzenliyomuş bakalım görcez 43 de deli ettiler beni bu ay ne olacaz

ayy keşke herkesin öyle kolay olsa tatlım yaa bende hemen görmeyi çok isterim bebeğimi...

hımm bi sure gelmicekmiş hatırlarsan ilk zamanlar bende cok uzgundum amam sizlerle paylaştıkça azalmıştı dr korunma vermiyo ben korunmadım yani hiç

anladim canim yaa... aslinda cok kafaya tamak iyi degil gercekten.. ben bi dr arkadasla konustum da, cok kizdi bana.. böyle sürekli bu konuyu konusmak hatirlamak cok yanlis dedi.. o yüzden cok az geliyorum foruma da.. hatta o adeti geciktigi zaman psikolojik olarak kafasni rahatlatip adetini düzene sokuyormus, her sey kafada bitiyor diyo.. hamile görürsen sürekli hamilelerden haber alirsan olmaz diyo.. bi sürü seyler konustuk.. ben kendimi cok yiprattim yaa.. aman dikkat edin siz de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…