üzülme canim ya.. bakarsin adet degildir. biliyorsun herkes diyor belli olmaz diye.. malum ben bilmyiorum henüz tecrübem yok ama :44: düsük yaptigimda da anlamamistim zaten ne oldu ne olmadi.. bugün kaynanam pat diye demez mi, dogursaydin iki yasinda olcakti diyesanki isteyerek dogurmadim..
canim ben hazirana aldim biletimi geliyom canim türkiyemeeeeeeeeeeama ankarada degilsiniz ki hic biriniz..
atmam kıayamam ben sizlere ama duymuyo bunlar beni yaaa...hamiş olsam ne olurdiki sanki ne çokta hazırlamıştımm kendimi heee
hoşgeldinn tatlımm benimmm
epiduralden neden vazgeçtin normal olmıcaksa epidurel en iisi hem bebğini görüyon hem acı yok valla.benim yengem bideestetdik diktirdi hemn ayağı kalktı izi bile belli olmuyoo
omuriliğe iğne yapıyolar ya tatlım korkuyom biraz ne bilim...
anaaaaaa senin bebişin cinsiyeti belli oldumu ne çabuk. yoksa meri me malum mu oldu
gelin geldim buralara yalnızım anam gel paylaşak yalnızlığımızı...senin yaş kaç...
nilllllll neredesin cnm benim
yakın arkadaşım o şekılde doğum yaptı bişey hissetmıyomuşun hemen uyuşuyomuş zaten
elifalpelifi biliyomusun regen kimyasal gebelikmiş
Sizin yazdıklarınızı okuyorum sessiz sessiz..
Bugün keyfim yok nedense..
senin avatarını yiyim ben...
yok kuzum epidurali diyom ben omuriliğe yapıyolar yaa iğneyi onda uyumuyosun sadece belden aşağın uyuşuyo...
hayırlısı olsun bebeğim. sağlıklı bi şekilde kucağına alda. ama baksana herkez kız diyo bizim bebiş giycek pembişleri sanırımyok teyzelerinin içinden kız geçiyo nedense tatlım...
tam da az önce onu sordum canim yaa.. aklima geldi birden.. hissettim galibagecmis olsun dedigimi söyleyin tatlim ben göremezsem eger.. kimyasal da beklemek gerekmiyor degil mi?? kendini üzmeden kaldigi yerden devam etsin bizimle beraber
Çook tatlı yaaa..
Böyle mışıl mışıl uyuyan bebeklere bayılıyorum ben..
onu zaten hiç hatırlatmaa bak sinirlerim zıpladı yine kürtajdan sonra doktora gittiğimizde beraberdik. çıkışta ne dese beğenirsin. bu doktor bana niye bişey demedi. benden ne saklıyo. ben kaynanayım ya benim bilmemi istemiyo dimi. bende dedim doktor seni niye sallasın. kötü bişey olsa başta bana söylemekten çekinir moralim daha çok bozulmasın diye. ona göre sen kimsin ki. yarın gidecez ya doktora eşim de diyo annemlere de söylüyeli onlarıda markete bıralı.olduu dedim. annende biz doktordayken markette çok durur ya çatlar meraktan. şimdi karar aldı arabayla değil 2 aktarma otobüsle gidecez. valla 1 saat yol çekmeye razıyım yeterki gelmesin
ayy tatlım yerleşme kanamsı olsa daha çokk erken öle bişe olsa anca 2 haftalıktır yerleşme kanamsı 4 haftada oluyo..benimki adet tarihim yakın ztn 17 18 şubat olcaktı..hiç beklemdoum ne edelimki şimdi yapcak bişey yok......ztn bu kaynanalar varya ne diim yaa..bende bıktımm en son şöle ağzına bi çakçam oturtcam..benim tek kaynanada değil..görümcem görümcemim kızı ooo çok yanii..ben geçen öle konuşuyodum şimdi düşmeseydi 21 haftalık olcaktı fln..demzmi hemen olsaydı 1.5 yaşında fln olcaktı uyuz yaa...kendime kızdım donra..şimdide soğan suyu içsin diyo...aman bida içmm o illeti berbbat tadı var ztn 3 ay içtim onu ben ..bıraktım ne zman olursa..böle adet oluncada üzülüyom napim yaaa.....aman ttalım sen gel ailene kavuşta ankara izmit farketmez cnm benim
ayyyy ne ayip yaa.. tabiki dr senin kaynanani neden taksin ki??? allahtan dememis sen mi tembihledin diye :26: dedigin gibi cekilmez ama onun da yanina yapisip gelmesinden iyidir kuzum ya..
ay zaten senin görümcenle kizina ben cakacam yaaaneyse aksam aksam günaha girmeyeyim.. oturmus hafta mi sayiyorlar?? amaann neyse ya... kuzum kirmizilarin gecikmesindense gününde gelmesi cok daha iyi inan bana.. bak benim yine gecikmem oldu cok sinirim bozuldu yani öyle daha cok yipranirsin.. allah hayirlisini verisn..
ben de tam sakin bi ara bekliyordum sormak icin ama nerdeeyaaa yarin sogan suyuna baslamak istiyorum yaa yapan var mi aranizda???
tamam işte ben de onu dıyorum..hissetmıyomuşun iğneyı yanı acımıyomuş hemen uyuşmaya başlıyomus zaten belden aşagısı..konuşturuyolar zaten dıyo bebeği çıkardılar hıç anlamadım ne zaman kestığını dedı
hımm bi sure gelmicekmiş hatırlarsan ilk zamanlar bende cok uzgundum amam sizlerle paylaştıkça azalmıştı dr korunma vermiyo ben korunmadım yani hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?