ayyy inşallah canım ya dur sen pambik abla da 29 yaşındaymış ona abla diyorum sana da abla demem gerek benim kızmazsan tabi
ben mart 5 de 23 olcam suay abla
yok tatlım kızmam de tabıkı benım 23 yaşında üniversite okuyan erkek kardeşim var o diyorsa sende de tabıkı ben senın ablanım ben nedersem o olur ben kaçıyorum kuzucuklarım k.i.b koçişimle anneme yemeğe gitcez sonra eve fatma gülün suçu ne var hayatda kaçırmam gececi kızlara devrediyorum yerimi yarın görüşürüz byeeee
seni meraklı köfteeevalla okuyorum tatlım hiç erinmiyorum okumasam merak ediyorum bu cadılar ne yapmış gece diye valla kuzum bana uyar beklerim ankaraya sıkılma sen ne kursuna gidyorsun mericim
haklısın elifcim..bende yasadım aynı durumu..insan üzülüyor ama hayırlısı be güzelim..canlarım hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için çoook ama çook teşekkür ederim rabbim hayırlısını versin demekki kısmet böyleymiş benim tarafımdan yapacak bişiy yok nre yazıkki dua etmekten başka
hıhhh insan bi girer de yazar...merak ettim senislm tatlım ben de geçmişi okuyodum dün gece yoktum kızlar neler kaynatmışlar merak ettim
merhaba zeynepcim..nasılsın? melegin nasıl?merhaba arkadaslar:)
slm kızlar oooooo şaşırdım valla bir gireyim dedim bizim şu siteye gerçi kimse yoktur ama ne göreyim şok şok şok kızlar yavaş yavaş gündüze geçiş yapıyor ooooo hayırdır valla şaştım kaldım bu cadılar hala uyuyodur diye düşündümma yanılmışım
iyilik canım sen napıyosun nasıl gidiyorslm kizlar iyi aksamlar..naber??
iyilik canım sen napıyosun nasıl gidiyor
nolsun iste pazartesi yumurtlamam vardi calisitkbakalim sonuc verecekmi
sende ne var ne yok
aferin aferin sen ovu.testi mi yapmıştın canım.ben deiyiyim işte bugün de dr.gittim canım bizde çalışmalara son hız devam ama benim daha var yumoşun çatlamasına
iim pampikimmmmmm senden ne haberrrr?meri merinaper
slm kizlar iyi aksamlar..naber??
nolsun iste pazartesi yumurtlamam vardi calisitkbakalim sonuc verecekmi
sende ne var ne yok
iim pampikimmmmmm senden ne haberrrr?
iyi aksamlar hogeldin ayfer..
vallahi benden iyilik bi degişiklik yok bildigin gibi:) senden naber?
sen bana küsmüsün yoksa kızziim pampikimmmmmm senden ne haberrrr?
iyi aksamlar hogeldin ayfer..
vallahi benden iyilik bi degişiklik yok bildigin gibi:) senden naber?
sen bana küsmüsün yoksa kızz
inşallah canım hayırlısıyla hepimizhmm calis calis.. ne zaman catlar senin yumos??? evet ben ovu test yaptim.. hayirlisi artik canim..
hepberaber bebisimize kavusuruz insallah...
hımm olmaz da ne bilimmm böyle sevgi sözcükleri duymak istemiştim sanırım özledim ben dün de yoktum ya...kurs nasıldı bakalımben sana pampikimmmm yazmısım..sence küs olabilirmiyim?
ayy canım duyduğum kadarıyla tuzlu kraker falan iyi geliyomuş.bide zeynep ayranla sodayı karıştırıp içiyodu bildiklerim bunlar canım yamrb kızlar inanılmaz bir mide bulantım var yemek yemek istemiyorum mutfağa girince bile başlıyor midem bulanmaya... ne iyi gelir bilen var mıı yardımm...
ayy yavru kusum benim..hımm olmaz da ne bilimmm böyle sevgi sözcükleri duymak istemiştim sanırım özledim ben dün de yoktum ya...kurs nasıldı bakalım
mrb kızlar inanılmaz bir mide bulantım var yemek yemek istemiyorum mutfağa girince bile başlıyor midem bulanmaya... ne iyi gelir bilen var mıı yardımm...
off çok uykusuz kalmışsın yapma böyla bu gece erken yat bari yazık kızım vücüduna dinlensin biraz burası kaçmıyor yaa sen hersabah 7 demi kalkıyosunayy yavru kusum benim..
naaptımı biliyomuyum acaba ben:)))
acayip uykum var dün sadece 3 saat uyudum..tümgünde ders dinledm
kafa 1 milyon ama beden 5 para etmes
canım tuzlukraker dedi kızlar..ya da cekirdek çitle mideni bastırır...
off çok uykusuz kalmışsın yapma böyla bu gece erken yat bari yazık kızım vücüduna dinlensin biraz burası kaçmıyor yaa sen hersabah 7 demi kalkıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?