Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ayyy inşallah canım ya dur sen pambik abla da 29 yaşındaymış ona abla diyorum sana da abla demem gerek benim kızmazsan tabi
ben mart 5 de 23 olcam suay abla

yok tatlım kızmam de tabıkı benım 23 yaşında üniversite okuyan erkek kardeşim var o diyorsa sende de tabıkı ben senın ablanım ben nedersem o olur ben kaçıyorum kuzucuklarım k.i.b koçişimle anneme yemeğe gitcez sonra eve fatma gülün suçu ne var hayatda kaçırmam gececi kızlara devrediyorum yerimi yarın görüşürüz byeeee

güle güle ablaa afiyet olsun iyi seyirler ben de kaçıyorum artık zaten gece bir ara girebilirim belki..sende kendine iyi bak inşallah yarın görüşürüz suay abla bu arada benim eşim de 82 li
haydi bye byeee

valla okuyorum tatlım hiç erinmiyorum okumasam merak ediyorum bu cadılar ne yapmış gece diye valla kuzum bana uyar beklerim ankaraya sıkılma sen ne kursuna gidyorsun mericim
seni meraklı köfteee
ben kpss kursuna gidiyorum kuzucum..evlendik bebek istiyoruz ama hala ögrenciyim:))
bu hayatı seviyorum ne ev kadınıyım tam ne de iş derdim var...
ögrenciyim ben ögrencii
haklısın elifcim..bende yasadım aynı durumu..insan üzülüyor ama hayırlısı be güzelim..
belki daha zamanı degildir..
bu arada yalnız kalma takıl bize..sakın ha sakın üzülme...
slm tatlım ben de geçmişi okuyodum dün gece yoktum kızlar neler kaynatmışlar merak ettim
hıhhh insan bi girer de yazar...merak ettim seni
merhaba arkadaslar:)
merhaba zeynepcim..nasılsın? melegin nasıl?
aman dikkat et kendine..

kızzz ne uyumasıı..ben 7de kalktım eşime kahvaltılar hazırladım..
evi topladım yemegimi yaptım saat oldu 12..
1de kursuma gittim sen bunu yazarken dersteydim

aferin aferin sen ovu.testi mi yapmıştın canım.ben deiyiyim işte bugün de dr.gittim canım bizde çalışmalara son hız devam ama benim daha var yumoşun çatlamasına

hmm calis calis.. ne zaman catlar senin yumos??? evet ben ovu test yaptim.. hayirlisi artik canim..
hepberaber bebisimize kavusuruz insallah...

mrb kızlar inanılmaz bir mide bulantım var yemek yemek istemiyorum mutfağa girince bile başlıyor midem bulanmaya... ne iyi gelir bilen var mıı yardımm...

mrb kızlar inanılmaz bir mide bulantım var yemek yemek istemiyorum mutfağa girince bile başlıyor midem bulanmaya... ne iyi gelir bilen var mıı yardımm...
ayy canım duyduğum kadarıyla tuzlu kraker falan iyi geliyomuş.bide zeynep ayranla sodayı karıştırıp içiyodu bildiklerim bunlar canım ya

hımm olmaz da ne bilimmm böyle sevgi sözcükleri duymak istemiştim sanırım özledim ben dün de yoktum ya...kurs nasıldı bakalım
ayy yavru kusum benim..
naaptımı biliyomuyum acaba ben:)))
acayip uykum var dün sadece 3 saat uyudum..tümgünde ders dinledm
kafa 1 milyon ama beden 5 para etmes

canım tuzlukraker dedi kızlar..ya da cekirdek çitle mideni bastırır...

off çok uykusuz kalmışsın yapma böyla bu gece erken yat bari yazık kızım vücüduna dinlensin biraz burası kaçmıyor yaa sen hersabah 7 demi kalkıyosun

off çok uykusuz kalmışsın yapma böyla bu gece erken yat bari yazık kızım vücüduna dinlensin biraz burası kaçmıyor yaa sen hersabah 7 demi kalkıyosun

yok kocişi gönderince uyuyordum hep...bu sabah uyuyamadım..
vallahi uykumda yok ama kolumu kıpırtadacak halimde..
birde hasta olcam sanırım midem agzımdaa ayy kustum kusacam..ıykkk

keyiffsiz huysuz bi insan oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…