ay de tatlım de ablam benimpambik bende sana abla diyebilirmiyim:))bende 23 yasındayım:)
Merhaba canım nasılsın?
canım inşallah senin de rabbim gönlüne göre verir en kısa zamanda..çok zor bir durum valla ya ben daha 7 ay dayanamadım sizlere Rabbim sabır versin inşallah
dün anlatmıştım canım kısaca özet geçeyim annemin tek tüpü kapalıymış ben 4 sene sonra olmuşum acaba diyorum bende de aynı sorun olabilir mi genetik bir durum falan o yüzden korkuyorum yoksa ben evlenmeden önce hep biraz zaman geçsin diyordum..ama sorun varsa diye korktuğumdan da evlendiğimizden beri hiç korunmadık korktuğum başıma geldi bak hemen olmadı işte..Allah hiçbirimizin kucaklarını boş koymasın inşallah ben bugün Meryem Suresi ni okudum da çokta zormuş ya
zaten dr.gnelde 1 seneyi doldurmadığında tedaviye başlamıyorlar(tabii yaş küçükse)sana hormon testi yapılmış demek o iyi çıkmış seni alttan muay.etmedi mi dr.un
kızlar hiç sters yapmayın bana da hamile kalamayacağım gibi gelirdi.. pcosum ben ama 3. ayda hamile kaldım ki ilk 2 ayda yumurtlama günlerini kacırmısım muhtemelen çünkü geç dölenme oluyomus bende.. ben riskli oldugunu düşündüğüm dönemden sonra kesiyordum ilişkiyi.. oysa gün aşırı beraber olmak gerekiyor bata kadar.. ve ben çörek otu kürü uyguladığım ay hamile kaldım henüz cok yeni 5 haftalık.. Allahım sağlık versin yavruma ve herkese bebişler müjdelesin inş. sürekli dua ediyorum ama stres yok lütfen hayırlı zamanda hayırlı evlat diyip tam gaz çalışmak gerek... sevgileer...
kızlar hiç sters yapmayın bana da hamile kalamayacağım gibi gelirdi.. pcosum ben ama 3. ayda hamile kaldım ki ilk 2 ayda yumurtlama günlerini kacırmısım muhtemelen çünkü geç dölenme oluyomus bende.. ben riskli oldugunu düşündüğüm dönemden sonra kesiyordum ilişkiyi.. oysa gün aşırı beraber olmak gerekiyor bata kadar.. ve ben çörek otu kürü uyguladığım ay hamile kaldım henüz cok yeni 5 haftalık.. Allahım sağlık versin yavruma ve herkese bebişler müjdelesin inş. sürekli dua ediyorum ama stres yok lütfen hayırlı zamanda hayırlı evlat diyip tam gaz çalışmak gerek... sevgileer...
valla ben 23 yaşında zaten daha bekardım 26 yaşında evlendim ama yine hemen olsun istemedim 2 seneden sonra düşünmeye başladım kızlar ne bu aceleniz yahuuu panik olmayın hayır bi probleminiz olsa tamam dicem tedavinizi olun falan ama allaha şükür bişeyiniz de yok yanii olmaz bak kızıyorum sizedaha küçüksünüz olucak olucak
allah hepimizin gönlüne göre versin canım gercekten cok zor bi durum her ay beklemek.bide ustüne elalemin bebek yokmu diye sorması!!!!!
aynen bana da evlendiğimiz ilk aydan beri soruyorlar ne sinir bozucu değil mi olsa zaten duyarsınız zırt pırt sormanın anlamı neyseee
senin işin daha da zor tabi canım daha çok zaman olmuş valla ben bu kadar zamanda bunlardan sıkıldıysam sana gerçekten Allah sabır versin
bir an önce hamile kalalım da inşallah şu milletin çenesi kapansııın
inşallaaaaah
amiin
valla ben 23 yaşında zaten daha bekardım 26 yaşında evlendim ama yine hemen olsun istemedim 2 seneden sonra düşünmeye başladım kızlar ne bu aceleniz yahuuu panik olmayın hayır bi probleminiz olsa tamam dicem tedavinizi olun falan ama allaha şükür bişeyiniz de yok yanii olmaz bak kızıyorum sizedaha küçüksünüz olucak olucak
kızlar ben çıkıyorum öpüyorum sizleri görüşürüz
amin yawrum amiin:)
iyiym bebeğim sen nasılsın bakalım
ayy birde 5 mart benim doğum günüm keşke doğum günüm de mutlu bir haber alsaaaam ne kadaran güzel olur
zaten adetim gecikirse 1 hafta sonra test yaparım diyorum hep gecikmez olasıcaya
bu ay 1 hafta sonrası tam doğum günüme denk geliyor gerçi ümidim yok ama bakalım hayırlısıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?