Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlar bu arada ben salı günü ameliyat olcam(burnumda et ve kemik eğriliği varmış.cok korkuyorum.özellikle narkoz almaktanburun ameliyatı olan yada narkoz alan varsa yazsın bana nolur

çok geçmiş olsun canım kemik eğriliği ve et bende de var ama ameliyat gerektirecek kadar rahatsız etmiyor..nefesi ağzımdan alıyorum hep..burnumdan aldığım zaman daral geliyor..ama alıştım artık..korkma tatlım ya narkoz aldığın zaman zaten bir şey hissetmezsin kii

canım hiç hatırlamıyorum ama doktorum hormonların normal olduğunu söylemişti... ben bir ara bulup sonucumu yazarım sana...
bu arada karısım şöyle:

1 tatlı kasıgı bal
1 tatlı kaşığı çörek otu
1 tatlı kaşığı tarcın

bunları karıstırıp adetin 2. ve 12. günleri arasında sabah aksam bir tatlı kasığı yeniliyo.. bu arada ölçüleri her defasında ölçmeye gerek kalmıyo karısımın kıvamını görünce daha sonraları göz kararı yapabilirsiniz... ben günlük olarak yaptım tükettim hadi kızlar umarım sizde de işe yarar..

bu arada pambikcik ne güzel yumuşlar haeeketlenmiş.. devam et canım hayırlısı inşallah..

amaaan nolsun canım ya dua ediyoz işte...benimde olsunda ben her dk sancıya razıyım valla:)

narkoz alınca uyanamazsam diye korkuyom zaten(

ne gzl olur valla kader arkadasım benim:))ins hepimiz en yakın zamanda annelik müjdesini alırız.doktora gittnmi sen hiç muayene için

gittim canım 6 ayı doldurunca..doktor daha erken dedi etraftan herkes soruyor demi dedi hatta
adetimin 3.günüydü ultrasona ve kana baktı normal dedi ben bir daha geleyim mi dedim sorun varsa bile tedavi için erken korunmasız 1 yılı doldurmanız gerek eşin sperm sayımı yaptırsın dedi..folic asit verdi yolladı.eşimin sperm sayımı da normal çıktı..böyle işte bakalım beklemedeyiz canım bu ay da soğan kürü yaptım işte..önümüzdeki ay soğan kürüne devam ederim ama eşime de keçiboynuzu kürü yapmayı düşünüyorum

Esra cım nasılsın tatlım devam mı çalışmalar

iyyim tatlım sağol asıl sen nasılsın taze anne adayı seniiii
tabiki devam ediyor daha bat a 11 gün var hehe heee
canım senin belirtiler adete 1 hafta kala başlamıştı değil mi yanlış hatırlamıyorsam eğer

bende aktardan bi karışım aldım canım.keciboynuzlu.hem eşime hem kendime.ama ıkımızinki ayrı ayrı.onu yıyoruz bakalım ins bu ay faydasını görürüm

narkoz alınca uyanamazsam diye korkuyom zaten(

ayy Allah korusun canım bence bir şey olmaz ama rahatsız edecek kadar kötü değilse bir de çok korkuyorsan olma o zaman ameliyat canım niye kendine eziyet ediyorsun ki böyle
ama sağlık için tabiki elinden geleni yapmak ta gerekir azcık dişini sık korkma birşeycik olmaz bence sapasağlam çıkarsın korkma

aneeem bende 7 aylık canım 17 temmuz kıısss

kuzum ya süpermiş benim nikahım doğum günümde kıyıldı 24 mayısda düğün 3 temmuz ankarada 5 temmuzda şarkışlada anlıyacağın 2 kez gelinlik giydim şarkışlada eşimin memeleketi benım memleketımde urfa / siverek

oo maşallah canım ne güzel gelinliğinin tadını çıkarmışsın
ayy bende doğum günüm de güzel bir haber almak istiyorum bebek istiyoruuum Allah ım duy sesimi Yarabbiiiiimmmm
5 mart canım bu arada benim de doğum günüm
çok mu şey istiyorum bilmiyorum ki

hiçte bile çok şey istemiyorsun doğum gününede bebişle girersin inş. bende 24 mayısda 29 gireceğim 29 olmadan anne olmak istiyorum ben yaaaaa ama kasıklarım ağrıyor sanırım hastalanacağım

hiçte bile çok şey istemiyorsun doğum gününede bebişle girersin inş. bende 24 mayısda 29 gireceğim 29 olmadan anne olmak istiyorum ben yaaaaa ama kasıklarım ağrıyor sanırım hastalanacağım

ayyy inşallah canım ya dur sen pambik abla da 29 yaşındaymış ona abla diyorum sana da abla demem gerek benim kızmazsan tabi
ben mart 5 de 23 olcam suay abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…