- 27 Aralık 2011
- 807
- 134
- 333
kızlar bu arada ben salı günü ameliyat olcam(burnumda et ve kemik eğriliği varmış.cok korkuyorum.özellikle narkoz almaktan burun ameliyatı olan yada narkoz alan varsa yazsın bana nolur
hoşgeldin tatlım bak ne güzel anlatmışsın canım yaaay ben de bu ay çörekotu yapıyorum anırım işe yarıyor canım cmartesi dr.a gittiğimde 6 yumoşum vardı bugün yine gittim 2 tanesi süper güzel büyüyorlarmış hadi hayırlısı.canım bi de sana ne sorucam senin lh ve fsh ın kaçtı
Çok şükür canım iyiyiz ikimizde sanırım henüz bir şey hissedemiyorum amaHerhangi bir şikayetım yok oyle cok fazla arada bır sancı gırıyor kasıklarıma ara ara ama sureklı degıl hanı ben burdayım der gıbı sende durumlar nasıl tatlım?
çok geçmiş olsun canım kemik eğriliği ve et bende de var ama ameliyat gerektirecek kadar rahatsız etmiyor..nefesi ağzımdan alıyorum hep..burnumdan aldığım zaman daral geliyor..ama alıştım artık..korkma tatlım ya narkoz aldığın zaman zaten bir şey hissetmezsin kii
ne gzl olur valla kader arkadasım benim:))ins hepimiz en yakın zamanda annelik müjdesini alırız.doktora gittnmi sen hiç muayene için
Esra cım nasılsın tatlım devam mı çalışmalar
gittim canım 6 ayı doldurunca..doktor daha erken dedi etraftan herkes soruyor demi dedi hatta
adetimin 3.günüydü ultrasona ve kana baktı normal dedi ben bir daha geleyim mi dedim sorun varsa bile tedavi için erken korunmasız 1 yılı doldurmanız gerek eşin sperm sayımı yaptırsın dedi..folic asit verdi yolladı.eşimin sperm sayımı da normal çıktı..böyle işte bakalım beklemedeyiz canım bu ay da soğan kürü yaptım işte..önümüzdeki ay soğan kürüne devam ederim ama eşime de keçiboynuzu kürü yapmayı düşünüyorum
narkoz alınca uyanamazsam diye korkuyom zaten(
bende aktardan bi karışım aldım canım.keciboynuzlu.hem eşime hem kendime.ama ıkımızinki ayrı ayrı.onu yıyoruz bakalım ins bu ay faydasını görürüm
inşallaaaah canım inşallaaah hadi bakalım hayırlısı senin bat ne zaman ?
karabiberim ben cıkıyom yemek yapcam daha:)optüm sonra grsrz
aneeem bende 7 aylık canım 17 temmuz kıısss
kuzum ya süpermiş benim nikahım doğum günümde kıyıldı 24 mayısda düğün 3 temmuz ankarada 5 temmuzda şarkışladaanlıyacağın 2 kez gelinlik giydim şarkışlada eşimin memeleketi benım memleketımde urfa / siverek
merhaba arkadaşlar nasılsınız...
ben iyiyim canım sağol sen nasılsın
kuzum ya süpermiş benim nikahım doğum günümde kıyıldı 24 mayısda düğün 3 temmuz ankarada 5 temmuzda şarkışladaanlıyacağın 2 kez gelinlik giydim şarkışlada eşimin memeleketi benım memleketımde urfa / siverek
hiçte bile çok şey istemiyorsun doğum gününede bebişle girersin inş. bende 24 mayısda 29 gireceğim 29 olmadan anne olmak istiyorum ben yaaaaa ama kasıklarım ağrıyor sanırım hastalanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?