ee hergece hergece saat 3-4 böyle olu tabi valla ben dün gece erken yattım sabah 8 de kaltım ohh miss 11 de dr.gittim işte şimdi de alışveriş sitelerine bakınıyorumyok kocişi gönderince uyuyordum hep...bu sabah uyuyamadım..
vallahi uykumda yok ama kolumu kıpırtadacak halimde..
birde hasta olcam sanırım midem agzımdaa ayy kustum kusacam..ıykkk
keyiffsiz huysuz bi insan oldum
ohh ne güzel canım ben de çok severim kayak yapmayı hadi 1 kere de benim içim kay iyi eğlenceleryazmıyonuz kızlarben ckıyom 2 gün yokum özleyin beni:))yarın erciyese gidiyoz kayak yapmaya:)cumartesi aksam gelcez kendinize iyi bakın optum hepinizi
canlarım hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için çoook ama çook teşekkür ederim rabbim hayırlısını versin demekki kısmet böyleymiş benim tarafımdan yapacak bişiy yok nre yazıkki dua etmekten başka
kızlar ben o siteyi biraz türkçeye çevirdim masa üstüne attım ama evdeki pc de var isterseniz akşam türkçe (çevirebildiğim kadar)yollarım size yaren de ateş ölçüyor ona da sorabilirsiniz
8 aydır korunmuyorum canım yanı evlediğimden beri zatende 8 aylık evliyim
ok.tatlım birazdan atıcam sen başladın mı ateş ölçmeye pekiaaa.. pampikim, bencede çevir Türkçeye..
Dün baktım birşey anlamadım ya..
ben vardım ama napalım gittin senyaren kamkin kv yani kayınvalidesiinin koynundadır suan..
sanırım bu gece görüşemices kankimmm
yok canım burdayımpampiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikk...
Şimdide sen mi gittin ....
aynen bana da evlendiğimiz ilk aydan beri soruyorlar ne sinir bozucu değil mi olsa zaten duyarsınız zırt pırt sormanın anlamı neyseee
senin işin daha da zor tabi canım daha çok zaman olmuş valla ben bu kadar zamanda bunlardan sıkıldıysam sana gerçekten Allah sabır versin
bir an önce hamile kalalım da inşallah şu milletin çenesi kapansııın
inşallaaaaah
amiin
tatlım siteye üye oldun mu pekiok.tatlım birazdan atıcam sen başladın mı ateş ölçmeye peki
kızlar bu arada ben salı günü ameliyat olcam(burnumda et ve kemik eğriliği varmış.cok korkuyorum.özellikle narkoz almaktan burun ameliyatı olan yada narkoz alan varsa yazsın bana nolur
yok canım burdayım
haklısın asskkımm..
hadi tekrar iyi geceler...bende senle beraber cıkayım
sana sadıkımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?