Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
yaaa tatlım mail adresine password un geliyorrrr bi bak mail adresine

Canımın içiiiiii...
Gelmiyor.........................

2 ayrı adla ve 2 ayrı adresle denedim , gel mi yor .................................
bak şimdi sayfaya girdin sign up yaptın sonra karşına choose a username(kullanıcı adı)ve your email address
​çıkıyor dimi bunu doldurduktan sonra mail adresine şifrenin gelmesi gerekiyor

sign up kaydolmak bebeğim doğru yoldasın ama acele ediyosun

hoşgeldin anlat bakalım neler dedi dr.amcam

benim yumişlerde benim gibi anormal çıktı kendi hallerinde takılıyorlarmış. bi tanesi çatlamış. diğerleride normalden çok küşükmüş. beraberliği ne zaman yapmamız gerektiği hakkında bir iki bişey söyledi. bi de bende yara vardı simir aldı onun sonucuna bakacak. ben normalden erken yumurtluyormuşum. şimdi folik asitle klomen verdi. folik asite hemen başladım. eğer bu ay hamile kalmazsam kırmızıların 3. günü klomene başalayıp 9. günü yine gidecem doktor amcamın yanına. ayyy bu gün bi neşeliydi sorma. gülücükler saçıyordu. şaşırdım valla. benim suratsız doktor amcam gitmiş yerine başka biri gelmiş

bak sen yumoşlara neyse daha büyümeye ve çatlamaya aday varmış peki gün aşırımı dedi dr.un folic asidini iç tatlım tabi folibol mu yazdı tatlım iyi bak çok bi problem yok inşallah yakındır

bak sen yumoşlara neyse daha büyümeye ve çatlamaya aday varmış peki gün aşırımı dedi dr.un folic asidini iç tatlım tabi folibol mu yazdı tatlım iyi bak çok bi problem yok inşallah yakındır
evet folibol yazdı. gün aşırı değil canım. bu gün. yarın. ertesi günü yok. bide pazar dedi. sonrası size kalmış dedi. benimkide ordan dicekmiş. ama cumartesi benim izin günüm nasıl yok diye çıkınca bana diyodu. bakalım simir testide iyi çıkarsa çokdaha rahatlıcam. eğer kötü çıkarsa ben seni arıcam dedi işallah aramaz

Hadi hayırlısı elif..
Sen çörekotu karışımı yapıyor muydun?

aman o kadarda takma canım sen izin gününü de değerlendir bişeycik olmaz inşallah güzel çıkar canım yani en fazla ilaçla düzlebilecek şeydir o da olur takma kafana yani.

bu ay yapmadım geçen ay yaptım onu. by kızdı benimki oluruna bırakalım diye( laf aramızda onada keçiboynuzu içiriyordum bence onu içmemek için kızdı)
ben de benimkine içiremedim öyle yiyor her gece tatlı niyetine aslında keçi boynuzu çok faydalı yani sadece bu işler için değil de başka bir sürü faydayı varmış yani bazen ben de 1 tane götürüyorum yani hoşuma gidiyor tadı

aman o kadarda takma canım sen izin gününü de değerlendir bişeycik olmaz inşallah güzel çıkar canım yani en fazla ilaçla düzlebilecek şeydir o da olur takma kafana yani.

aman takmıyom zaten izin gününü de o düşünsün artık benim canıma minnet:26:zaten ilaçla tedavi edecek büyük ihtimalle. daha doğrusu ilaçla durdurcak. yakılmadan bitmiyormuş. yani ilaçlar büyümesini engelliyomuş.doğum yapmamışlara yarayı yaktırmayı tavsiye etmiyor doktor. yara yakılınca akıntı olmuyormuş. buda hamile kalmaya engelmiş. amannn salla gitsin beya hayırlısıyla bebişimi kucağıma alayımda sonra ne yaparsa yapsın doktor. yakıyo bakıyomu kendi karar versin benim ateş tablosuna göre de yumurtlamışım ( ayyy kendimi tavuk gibi hissettim) sapıttı tablo. bana ihtimal doğum tarihini bile veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…