hadii ya yakın bi arkadaşımda aynı saorunla 8 at uğraştı ve sonra ilk denemede hamile kaldı tatlım o bile şaşırmıştı çokyaş 27 canım benim vajiliydim yeni aştık. sorunlu dönemler geçirdim roman gibi bir hayat benimkisi
yaş 27 canım benim vajiliydim yeni aştık. sorunlu dönemler geçirdim roman gibi bir hayat benimkisi
yaaa tatlım mail adresine password un geliyorrrr bi bak mail adresinePlease verify/edit your username:
Please verify/edit your email address for any possible typing error:
Please choose a secret word that we will use to identify you as the owner of this account if you lose your password:
Keep this word available at all times. Due to privacy issues this will be the only way to regain access to your account.
Free Online Ovulation Charting Course:
FertilityFriend.com offers a free online charting course as part of your registration. This 20 lessons course will teach you the basics of fertility charting as well as how to make the most of your data.
Send the course directly to my email inbox.
Bak şimdide başka bir ismle kaydolayım dedim, bu yazı geldi..
Burda password diyor..
Ben şifre girmedim ki..
Sanırım sign up tan girilmiyor pambik..
Sign up tan zaten üye olanlar giriş yapmıyor mu?
Bir daha bakıp nerden üye olacağımı söylesene bana...
yaaa tatlım mail adresine password un geliyorrrr bi bak mail adresine
bak şimdi sayfaya girdin sign up yaptın sonra karşına choose a username(kullanıcı adı)ve your email addressCanımın içiiiiii...
Gelmiyor.........................
2 ayrı adla ve 2 ayrı adresle denedim , gel mi yor .................................
sign up kaydolmak bebeğim doğru yoldasın ama acele ediyosunPlease verify/edit your username:
Please verify/edit your email address for any possible typing error:
Please choose a secret word that we will use to identify you as the owner of this account if you lose your password:
Keep this word available at all times. Due to privacy issues this will be the only way to regain access to your account.
Free Online Ovulation Charting Course:
FertilityFriend.com offers a free online charting course as part of your registration. This 20 lessons course will teach you the basics of fertility charting as well as how to make the most of your data.
Send the course directly to my email inbox.
Bak şimdide başka bir ismle kaydolayım dedim, bu yazı geldi..
Burda password diyor..
Ben şifre girmedim ki..
Sanırım sign up tan girilmiyor pambik..
Sign up tan zaten üye olanlar giriş yapmıyor mu?
Bir daha bakıp nerden üye olacağımı söylesene bana...
hoşgeldin anlat bakalım neler dedi dr.amcamselam kızlar ben geldim
sign up kaydolmak bebeğim doğru yoldasın ama acele ediyosun
Nasıl acele ediyorum?
Mail gelmesini mi beklemeliyim?
hoşgeldin anlat bakalım neler dedi dr.amcam
benim yumişlerde benim gibi anormal çıktıkendi hallerinde takılıyorlarmış. bi tanesi çatlamış. diğerleride normalden çok küşükmüş. beraberliği ne zaman yapmamız gerektiği hakkında bir iki bişey söyledi. bi de bende yara vardı simir aldı onun sonucuna bakacak. ben normalden erken yumurtluyormuşum. şimdi folik asitle klomen verdi. folik asite hemen başladım. eğer bu ay hamile kalmazsam kırmızıların 3. günü klomene başalayıp 9. günü yine gidecem doktor amcamın yanına. ayyy bu gün bi neşeliydi sorma. gülücükler saçıyordu. şaşırdım valla. benim suratsız doktor amcam gitmiş yerine başka biri gelmiş
evet folibol yazdı. gün aşırı değil canım. bu gün. yarın. ertesi günü yok. bide pazar dedi. sonrası size kalmış dedi. benimkide ordan dicekmiş. ama cumartesi benim izin günüm nasıl yok diyebak sen yumoşlara neyse daha büyümeye ve çatlamaya aday varmış peki gün aşırımı dedi dr.un folic asidini iç tatlım tabi folibol mu yazdı tatlım iyi bak çok bi problem yok inşallah yakındır
evet folibol yazdı. gün aşırı değil canım. bu gün. yarın. ertesi günü yok. bide pazar dedi. sonrası size kalmış dedi. benimkide ordan dicekmiş. ama cumartesi benim izin günüm nasıl yok diyeçıkınca bana diyodu. bakalım simir testide iyi çıkarsa çokdaha rahatlıcam. eğer kötü çıkarsa ben seni arıcam dedi işallah aramaz
evet folibol yazdı. gün aşırı değil canım. bu gün. yarın. ertesi günü yok. bide pazar dedi. sonrası size kalmış dedi. benimkide ordan dicekmiş. ama cumartesi benim izin günüm nasıl yok diyeçıkınca bana diyodu. bakalım simir testide iyi çıkarsa çokdaha rahatlıcam. eğer kötü çıkarsa ben seni arıcam dedi işallah aramaz
Hadi hayırlısı elif..
Sen çörekotu karışımı yapıyor muydun?
Hadi hayırlısı elif..
Sen çörekotu karışımı yapıyor muydun?
bu ay yapmadım geçen ay yaptım onu. by kızdı benimki oluruna bırakalım diye( laf aramızda onada keçiboynuzu içiriyordum bence onu içmemek için kızdı)
aman o kadarda takma canım sen izin gününü de değerlendir bişeycik olmaz inşallah güzel çıkar canım yani en fazla ilaçla düzlebilecek şeydir o da olur takma kafana yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?