Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
bugün gittim akşam netten sonucu görebilirsin dedi sonuç çıkmış ama yayınlanması için onay bekleniyomuş sabah görücem galiba sinir oldum
allahtan yarın hafta sonu değil. bide bu yönden düşün. yarın öğrenirsin artık sonucunu
Evet ölçtüm.. Gece 36.2 idi..
Sabah 8 de, 36.1...

Ne güzel işte kız..
Hepsi birden aradan çıkmış olur..
Bir fark yok gibi...
bende çok fark oluyo sabahla öğlen arasında
heeee sonra elif deliydi tam delirsin. raporda verirler artık bana

Kızlar ben yatıyorum..
Öyle yorgunum ki..
Dinlenmem lazım..
Kaç gündür dinlenemedim hiç..

Herkese iyi geceler..
tatlı rüyalar canım

kızlar merhaba ceptn grym pc esıme kaptrdm cok yavas pampk yumslere cok sevndm sanrm kurde var keramat benımde adetn 16.gunune czgı cekti tablo bakm nasl devam etck gecenay 29 da yumurtlamstm dusun elıf ablamn 7 ay bebesı olmamstı dra gttı yara varms erkek spermını etksz hale getrymus fitil ve antbyntk verdı o ay hamıle kaldı hbrn ola

bana öyle bişey demedi. yani etkisiz hale getirdiğini. bundan bi kaç önce fitil kullanmıştım zaten. belki faydası olur. benimki bi ümit işte.

ne yapsınlar yarısı burda yok burda olanlarda uyuyo sen napıyorsun canım

ay napim miasfirler vardı yatırdım onları size geldim ya şu ateş ölçme işi nasıl oluyo bilonuzmu siz yaa ..bende bu ay takip edim dedim.gerçi tam adet olmadım daha ama daha kahverengi akıntı var...sen napon ttalım

iyiyim canım. bildiğim kadarını söylüyeyim. het sabah aynı saatte 7-8 arası en az 3,5-4 saat deliksiz uyuduktan sonra yataktan kalkmadan dil altından ölçüyon. sonra siteye ilişki durumunu ateşini. akıntı durumunu giriyorsun. kim var böyle yatılı misafir

tamam tatlım bi bakim şimdii..ay eşimin abisi vardı..eşiyle kavga etmiş bize geldi...şimdi yattı işte

bana öyle bişey demedi. yani etkisiz hale getirdiğini. bundan bi kaç önce fitil kullanmıştım zaten. belki faydası olur. benimki bi ümit işte.

tatlım ablama öle demişti ve anyibiyotikte verdi o yaradan gelen akıntı erkek spermi etkisiz hale getiriyomuş yaaa inşalla tablo böle devam eder nedek benim için 16.gunde yumurtlamak öleyse kesin kurden

tatlım ablama öle demişti ve anyibiyotikte verdi o yaradan gelen akıntı erkek spermi etkisiz hale getiriyomuş yaaa inşalla tablo böle devam eder nedek benim için 16.gunde yumurtlamak öleyse kesin kurden
sen benim tablomamı baktın. ben bu ay kürü yapmadım. ama kırıntıları etkiledi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…