allahtan yarın hafta sonu değil. bide bu yönden düşün. yarın öğrenirsin artık sonucunubugün gittim akşam netten sonucu görebilirsin dedi sonuç çıkmış ama yayınlanması için onay bekleniyomuş sabah görücem galiba sinir oldum
Bir fark yok gibi...Evet ölçtüm.. Gece 36.2 idi..
Sabah 8 de, 36.1...
Ne güzel işte kız..
Hepsi birden aradan çıkmış olur..
tatlı rüyalar canımKızlar ben yatıyorum..
Öyle yorgunum ki..
Dinlenmem lazım..
Kaç gündür dinlenemedim hiç..
Herkese iyi geceler..
ne yapsınlar yarısı burda yok burda olanlarda uyuyohuhu kızlar ben geldim naponuz bakimm sizz
bana öyle bişey demedi. yani etkisiz hale getirdiğini. bundan bi kaç önce fitil kullanmıştım zaten. belki faydası olur. benimki bi ümit işte.kızlar merhaba ceptn grym pc esıme kaptrdm cok yavas pampk yumslere cok sevndm sanrm kurde var keramat benımde adetn 16.gunune czgı cekti tablo bakm nasl devam etck gecenay 29 da yumurtlamstm dusun elıf ablamn 7 ay bebesı olmamstı dra gttı yara varms erkek spermını etksz hale getrymus fitil ve antbyntk verdı o ay hamıle kaldı hbrn ola
ne yapsınlar yarısı burda yok burda olanlarda uyuyosen napıyorsun canım
iyiyim canım. bildiğim kadarını söylüyeyim. het sabah aynı saatte 7-8 arası en az 3,5-4 saat deliksiz uyuduktan sonra yataktan kalkmadan dil altından ölçüyon. sonra siteye ilişki durumunu ateşini. akıntı durumunu giriyorsun. kim var böyle yatılı misafiray napim miasfirler vardı yatırdım onları size geldim ya şu ateş ölçme işi nasıl oluyo bilonuzmu siz yaa ..bende bu ay takip edim dedim.gerçi tam adet olmadım daha ama daha kahverengi akıntı var...sen napon ttalım
iyiyim canım. bildiğim kadarını söylüyeyim. het sabah aynı saatte 7-8 arası en az 3,5-4 saat deliksiz uyuduktan sonra yataktan kalkmadan dil altından ölçüyon. sonra siteye ilişki durumunu ateşini. akıntı durumunu giriyorsun. kim var böyle yatılı misafir
bana öyle bişey demedi. yani etkisiz hale getirdiğini. bundan bi kaç önce fitil kullanmıştım zaten. belki faydası olur. benimki bi ümit işte.
tamam tatlım bi bakim şimdii..ay eşimin abisi vardı..eşiyle kavga etmiş bize geldi...şimdi yattı işte
sen benim tablomamı baktın. ben bu ay kürü yapmadım. ama kırıntıları etkiledi galibatatlım ablama öle demişti ve anyibiyotikte verdi o yaradan gelen akıntı erkek spermi etkisiz hale getiriyomuş yaaa inşalla tablo böle devam eder nedek benim için 16.gunde yumurtlamak öleyse kesin kurden
sen benim tablomamı baktın. ben bu ay kürü yapmadım. ama kırıntıları etkiledi galiba
cepten girdiğin için benimkini göremiyon dimi. yayınlamıştım da ona baktın zannettim.hahah yok kız benim tablom öle
iyi geceler kızlar
cepten girdiğin için benimkini göremiyon dimi. yayınlamıştım da ona baktın zannettim.
şimdi pc yi kaptım cnm verdim kumandayı birazda vaadler verdim du bakım tablona benimkini koydum açılıyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?