Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ya bak hatırladığım kadarıyla şekercininkızın da da öyle bi yara vardı ama bak hamile canım yani dediğin gibi doğurduktan sonra yaktırırsın artık.ben de nil'i üye yapmaya çalışıyorum FERTILITY FRİEND'e ama yanlış bişeyler çıkıyor

tadını hiç sevmiyo benimki ilk gün yedirdim ben bunu yiyemem dedi. kaynattım zoraki içti. bende beğenmedim tadını. evet çok faydalıymış ama yiyebilene

bu gece neden başka kimse yok acep
evet yaa kimsecikler yok. her kez bizi ekti bu gece. fatmagülün etkisinden kurtulamadılar galiba yaren çok özlediği kayınvalidesine gidecekti hasret gidermek için. ama diğerlerini bilmiyorum. meri de panyo paspasında kaldı galiba

bana çörekotu kürü yaradı sankim çünkü gittiğim 2 dr. da yumoşların çok güzel dediler ben de maşallah diyin dedim

Bu karışım yumişleri çok güzel büyütüyormuş ya,
onun için demiştim...
evet öyleymiş ama geçen ay yumurta kaibi yapılmadı o yüzden bilemiyorum. ama sağlık açısından çok faydalı

Yapamadım..
Ne mail geldi ne birşey..
beni istemiyor bu anladım....

2 mail adresime de bakıp duruyorum
mail gelmemeiş..

elifim bi de sen anlat bakalım üyeliği nil'e yaa almıyolarmış kızımızı
ben üye olurkende hata vermişti hep. bende kayıt sayfası ilerlemiyordu. sonra benim adıma şekercininkızı aldı sağolsun. başlarda onada hata vermiş bana almaya çalışırken. arada sapıtıyo site herhalde

hımmm nilim istersen özelden bana mail adresini yaz ben bi bakim tatlım

Hmmm..
Demek birtek bana değilmiş garezi...
öyle valla sinir olmuştum. kaç saat uğraşmıştım. bu gün ölçtünmü ateşini

ii geceler herkese nasılsınız?
hoş geldin canım iyiyim sen nasılsın

bana çörekotu kürü yaradı sankim çünkü gittiğim 2 dr. da yumoşların çok güzel dediler ben de maşallah diyin dedim
ayyy bi dahaki ay onu tekrar yapsam mı acaba:44: klomen de kullanacam ya yumurta patlamasından 4 üz 5 iz doğurmuyayım sonra

bugün gittim akşam netten sonucu görebilirsin dedi sonuç çıkmış ama yayınlanması için onay bekleniyomuş sabah görücem galiba sinir oldum

Son düzenleme:
öyle valla sinir olmuştum. kaç saat uğraşmıştım. bu gün ölçtünmü ateşini

Evet ölçtüm.. Gece 36.2 idi..
Sabah 8 de, 36.1...
Bir fark yok gibi...

ayyy bi dahaki ay onu tekrar yapsam mı acaba:44: klomen de kullanacam ya yumurta patlamasından 4 üz 5 iz doğurmuyayım sonra

Ne güzel işte kız..
Hepsi birden aradan çıkmış olur..

Kızlar ben yatıyorum..
Öyle yorgunum ki..
Dinlenmem lazım..
Kaç gündür dinlenemedim hiç..

Herkese iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…