yapabildin mi kız üyeliğini
bu ay yapmadım geçen ay yaptım onu. by kızdı benimki oluruna bırakalım diye( laf aramızda onada keçiboynuzu içiriyordum bence onu içmemek için kızdı)
ya bak hatırladığım kadarıyla şekercininkızın da da öyle bi yara vardı ama bak hamile canım yani dediğin gibi doğurduktan sonra yaktırırsın artık.ben de nil'i üye yapmaya çalışıyorum FERTILITY FRİEND'e ama yanlış bişeyler çıkıyoraman takmıyom zaten izin gününü de o düşünsün artıkbenim canıma minnet:26:zaten ilaçla tedavi edecek büyük ihtimalle. daha doğrusu ilaçla durdurcak. yakılmadan bitmiyormuş. yani ilaçlar büyümesini engelliyomuş.doğum yapmamışlara yarayı yaktırmayı tavsiye etmiyor doktor. yara yakılınca akıntı olmuyormuş. buda hamile kalmaya engelmiş. amannn salla gitsin beya hayırlısıyla bebişimi kucağıma alayımda sonra ne yaparsa yapsın doktor. yakıyo bakıyomu kendi karar versin benim ateş tablosuna göre de yumurtlamışım ( ayyy kendimi tavuk gibi hissettim) sapıttı tablo. bana ihtimal doğum tarihini bile veriyo
tadını hiç sevmiyo benimki ilk gün yedirdim ben bunu yiyemem dedi. kaynattım zoraki içti. bende beğenmedim tadını. evet çok faydalıymış ama yiyebileneben de benimkine içiremedim öyle yiyor her gece tatlı niyetine aslında keçi boynuzu çok faydalı yani sadece bu işler için değil de başka bir sürü faydayı varmış yani bazen ben de 1 tane götürüyorum yani hoşuma gidiyor tadı
evet yaa kimsecikler yok. her kez bizi ekti bu gece. fatmagülün etkisinden kurtulamadılar galibabu gece neden başka kimse yok acep
evet öyleymiş ama geçen ay yumurta kaibi yapılmadı o yüzden bilemiyorum. ama sağlık açısından çok faydalıBu karışım yumişleri çok güzel büyütüyormuş ya,
onun için demiştim...
Yapamadım..
Ne mail geldi ne birşey..
beni istemiyor bu anladım....
2 mail adresime de bakıp duruyorum
mail gelmemeiş..
ben üye olurkende hata vermişti hep. bende kayıt sayfası ilerlemiyordu. sonra benim adıma şekercininkızı aldı sağolsun. başlarda onada hata vermiş bana almaya çalışırken. arada sapıtıyo site herhaldeelifim bi de sen anlat bakalım üyeliği nil'e yaa almıyolarmış kızımızı
hımmm nilim istersen özelden bana mail adresini yaz ben bi bakim tatlımevet öyleymiş ama geçen ay yumurta kaibi yapılmadı o yüzden bilemiyorum. ama sağlık açısından çok faydalı
ben üye olurkende hata vermişti hep. bende kayıt sayfası ilerlemiyordu. sonra benim adıma şekercininkızı aldı sağolsun. başlarda onada hata vermiş bana almaya çalışırken. arada sapıtıyo site herhalde
ben üye olurkende hata vermişti hep. bende kayıt sayfası ilerlemiyordu. sonra benim adıma şekercininkızı aldı sağolsun. başlarda onada hata vermiş bana almaya çalışırken. arada sapıtıyo site herhalde
hımmm nilim istersen özelden bana mail adresini yaz ben bi bakim tatlım
öyle valla sinir olmuştum.Hmmm..
Demek birtek bana değilmiş garezi...
hoş geldin canım iyiyim sen nasılsınii geceler herkese nasılsınız?
ayyy bi dahaki ay onu tekrar yapsam mı acaba:44: klomen de kullanacam ya yumurta patlamasından 4 üz 5 iz doğurmuyayım sonrabana çörekotu kürü yaradı sankim çünkü gittiğim 2 dr. da yumoşların çok güzel dedilerben de maşallah diyin dedim
okadar sitres yapma canım çok zararlı bu arada ne zaman gidecen doktora. kan testi filan yaptırdınmısağolun bende iyiyim sancım var sürekli korku içinde bekliyorum:)
tatlım bana da aynı yazı çıktı yarın yine denicemYazdım pambikim...
tatlım bana da aynı yazı çıktı yarın yine denicem
öyle valla sinir olmuştum.kaç saat uğraşmıştım. bu gün ölçtünmü ateşini
ayyy bi dahaki ay onu tekrar yapsam mı acaba:44: klomen de kullanacam ya yumurta patlamasından 4 üz 5 iz doğurmuyayım sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?