Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
eee neymiş dertleri. neden kavga etmişler. ayyy bende dedikoducu kadınlar gibi oldum ama merakta ettim

AMAN sudan sebepler çocukları yüzündn kavga etmişler abimde çok içki içer onun kavgalrını etmişler ya bu tabloda bide ingilizce yazo

temperature tamm termometreden bassediyo..time onuda anladık ama akıntı şekli ni anlamdım yok kremsi yumurta kıvamlı sulu ne bu ya bide dry yazo o ne stick yazo dry kuru mu demek stick ne demek yapış yapış olanmı acep..altındada.menses yazo ben bişe anlamdım yaaa bundan onun altında ne yazo yaaa..sen biloınmu bunun nasıl kullnıldını

dry kuru sticky yapışkan creamy kremsi watery sulu eggwhite yumurta akı menses de adet durumun cnm yoğunluk hakkında

bak canım şekercininkızı bana tarif etmişti sana da kopyalıyayım
şimdi her sabah 7-8 arası dilaltından ateşini ölç sonra takvimin üstünde ölçtüğün günün sayısına tıklakarşına bi ekran gelecek orda temperature yazan yerin karşısına çıkan ateşi yazmesela 36,6 gibi.daha sonra time nin yanına saatini yaz 7:10 gibi cervicalfluid yazan yerde adet değilsen akıntı durumunu yaz dry:kuru sticky:yapışkancreamy:kremsi watery:sulu eggwhite:yumurta akı demek.adet olduğun zamandayazmıyosun.menses adet durumu demek adet olduğun günlerde orayıyaz.ıntercourse:ilişki durumu demek am sabah pm akşam demek onları yaz sonrasave bas.adetliyken sadece ateşini saatini ve adet durumunu işliyosun canımanlatabildim
bende seninkini y-tıkllıyorum benimki çıkıyo atımmı özelden cnm benim şifremi
neden böyle oluyo acaba ben anlam veremedim. acaba başka bi yerden mi yapmamız lazım. bazen ateş sitesinde yayınlayanlara bakıyorum benim ana sayfam gibi çıkmıyor onlarınki. belkide yayınlamak için ayrı bi sayfa var. onu bilen birine sormak lazım:44:

iyi geceler canım hoş geldin

tsk canım bende cepten giriyorum çok geç yazabiliyorum..bana yardım edin eşim hasta işten geldi geleli yatıyor..soğuk soğuk terliyor sürekli..içim çıktı aglamaktan..ben hic bi şeyden anlamam..annemi arıcam şimdi o telaşlanacak..hastaneye gitmem dedi uyudu..nefes alırken bile acı çekiyor Sanki..başında oturuyorum salak gibi tam 4 5 saattir yüzüne bakıyorum..suratı havuzdan yeni çıkmış gibi..damla damla ter..ben ne yapıcam..uyandırıyorum gözünü açıp tekrar kapatıyor..

şeyda nnbr kuzum ay ne nazlılarmış seninkiler
ayy öyle kuzum yaaa uyuz oldum sadece kahverengi akıntı var
kızlar şimdi sizz bana bunu ayrıntılı bildiniz şekilde öğretiyosunuz ona göre ben daha yeni başadım kullnmya ve bişe bilmiyorum hadi bakalım burdan yakın...öğretin çabuk bana

gecmiş olsun cnm ateş ölçtunmmu

eşinin ateşi varsa önce soy sonrada ılık suşa sok tatlı kalın giyinmesin.üşütmüş herlde..sora da ateşi çıkrsa alnına koltuk altına kasıklarına back latlarına sirkeli su yap bezi sok sık onu koy suda soğuk olasun

cnm elif kopyalamış bak nesrininkini banada öle öğretti sen kafaya takılana sor

bildiğim kadarıyla yardım ederim tabi. çok bişey bildiğimde söylenemez ya

öncelikle sakinleş bi kendine gel. ağlamanın eşine bi faydası dokunmaz. evet bi ateşini ölç. ama doktora gitmesi şart. eğer doktora gitmiyorsa yapabileceğin çok fazla şey yok. mide bulantısı filan varmı? çok terliyor bence iyice terlet sonra ılık bi duş. sık sık atletini filan değiştir. öksürük filan varmı nefes alırken göğüste batma.... ayyy bende doktor kesildim birden

Tamam çok teşekkür ederim şimdi hemen yapıyorum.Allahim inşallah iyi olur hemen..iyi geceler saolun

tamm tatlım anladım bi tek şeyi anlamadım ilşki durumunu yazosunya orda bir sürü şey yazo am pm yes both ıuı bişeler yazo onlar ne demek..he bu arda sizi o sayfa tanımlamış siz ordan çıkş diyin öyle gösterir başkasınn tablosunu

çıkş ta yaptım cnm denedim ama yok olmuyo cnm pm gece am sabah diğerleriniş bilmiyorum saatleri uymuyo dmek bana

Tamam çok teşekkür ederim şimdi hemen yapıyorum.Allahim inşallah iyi olur hemen..iyi geceler saolun

tatlım bak ateş önemsiz bişey değil..tansiyondan olur kalp krizi olur..bi uyndır mide bulnatısını sor...çcümleler kurdur..elinde uyşma çenede uyuşma varmı diye sor...önemsiz değildir diyim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…