Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
yok canim... ben aralik ayinda düsük yaptim maalesef... simdi yeniden denemeye basladik.. hayirlisi

hayırlısı böyleymiş canım ya demek ki sağlıklı bir bebek değilmiş ki tutunamamış:44: hem bak ne kadar güzel en azından hamile kalabildiğini biliyorsun inşallah en kısa zamanda tekrar yaşarsın o eşsiz duyguyu..heralde eşsizdir yani

evet tatlım heralde hamiş olacak sürerki pampiğime hamişsin diyorum hadı hayırlısı senden ne var ne yok
bende bişe yok sanırım suaycım
çalısmalara devam ediyorum pcos için ilaçlarımı içiyorum..
adetim çok düzensizdi 45 50 gün arası..
dr. kontrolünde ve ilaçla o süreyi 33 güne kadar indirdik..öle işte tatlım
canım yaptırdım vallahi hemde 2 3 ayda bir..
2tanesini dr.umun oldugu özel hastanede yaptırdım..
sonra yine verdi dr.um 1 tahlil listesi 9tane tahlil istemiş..
tsh.t3,t4,fsl,th,serbest testeron...ve daha bi sürü sey..şimdi gidip bulayım olmazsa sana da yazayım..
oo dedim bunuda özelde yaptırırsam aldım tahlil kagıdını elime sağlık ocagına gittim aile drum beni yönlendirdi orda yaptırdım napimmm 200lira tahlile verıodum yoksa...
zaten herseyde özele gidios bari bundan kurtulayım
napim ben de meri'yi nil'le paylaşıyodum sen de suay la paylaş

demek öyle...böle düşünmeni ummasdım
napimm kalbime tas basarımm

cümlemiz yasayalim o duyguyu.. saglik ve sihatle..

evet canım gelicekler ben de sana katılıyorum herşeyin hayırlısı .ALLAH NASİP ETMEYECEĞİ ŞEYİN HAYALİNİ KURDURMAZ...HZ.OSMAN

evet abla kesinlikle çok haklısın..aslında bazen esra saçmalama kızım diyorum bu arada ismim esra sonuçta afedersiniz ama ben bir taraflarımı da yırtsam ağlasam zırlasam da ne yaparsam yapayım istediğim tedaviyi kürü uygulayım Rabbim istemedikten sonra kesinlikle olmaz bu diyorum..ama gel gör ki adet yaklaşınca yine aynı heyecan kaplıyor içimi..boşu boşuna kendimi strese sokuyorum ama elimde değil işte

kuzum allahım sanada en kısa zamanda bebek düşsürsün karnına ya tatlım bilmediğimden soruyorum cahilliyime ver yanlış anlamazsan bırsey soracağım pcos ne ?

meraba canım evet doktor benden de istemedi ama ben adetin 2. günü muayeneye gidip kendim istediğimi söylemiştim verdi sonrada tahlil sonuçlarıma bakıp hormonların durumunu söylemişti muhakkak baktır,herhangi bir yükseklik flan varsa düşürülür.. benim bir arkadasın prolaktin hormonuydu sanırım yanlış hatırlamıyosam yüksekmiş yani vücut kendini hamile sanıyor ve adet olamıyormuş uzun süre gidip tedavisini olmuş şuan normal düzeye düşürmüşler en azından için rahatlar stresin azalır tatlımmm

tatlım adet döneminde yapılan testleri yaptım ama bunlar sanırım normal zamanda da yapılıyor yani tiroid hormonları falan T3,T4 falan

evet pampiğim cadıyı görüyomusun aşkımızı kıskandı hıııhhhhh kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın meriii kıskanıyo meri kıskanıyo
hhahaha sevdiklerimi kıskanırım kıss
kız dur iyi düşün iyi olsun..
iiye yor beynini şartlama kırmızılaraa
kuzum allahım sanada en kısa zamanda bebek düşsürsün karnına ya tatlım bilmediğimden soruyorum cahilliyime ver yanlış anlamazsan bırsey soracağım pcos ne ?
insallah dilegin gerçek olr canım
yavrum pcos polikistik over yani yumurtalıklarımda birsürü iyi huyluda olsa kistlerin olması ama bu alınamayacak kadar küçükler..
hiç geçmiyorlar buda yumurtayı tembelleştirior..
kırmızıları düzensizleştiriyor..kıllanmaya ve cabuk kilo alımına müsait bir vucud yapıyor..
Aman hiç ögretmesin allah sana canım...bir illet bu pcos

Evet canım, sana katılıyorum. Ben de senin gibi düşünenlerdenim, herşeyin hayırlısı hepimiz için ... Allahım da isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda bebişleri nasip etsin inşallah...

tatlım adet döneminde yapılan testleri yaptım ama bunlar sanırım normal zamanda da yapılıyor yani tiroid hormonları falan T3,T4 falan

hepsine bakıldı benim.. adet döneminde gittim ki hepsi aradan cıksın tiroit falanda aynı zamanda bakıldı.. pcos olanlarda tiroit olabilir diyip onu doktor vermişti ve kan tahlili ayrıca hormonlar hepsi aradan cıkmış oldu...

merim benim de bu testleri bir an önce yaptırmam lazım yani.ben son dr.lh ve fsh oranını sordum ilaç kullanmam gerekli mi dedim o da değere göre hafif pco gibi dedi sonra muayne etti ama maşallah tertemiz yumurtalıkların dedi ondan hiç bişey vermedi.sadece biraz akıntım varmış 1 tane fitil verdi akşam onu da yaptımuff ne çok şey varmış yaa valla kafayı yicem artık hayır bunları neden dr.lar istemiyor onu anlamıyorum yani benim 1 senem olmuş artık hani daha 3-4 ay olsa tamam dicem panik yaptırmamak için istemiyor off bıktım bu dr. milletinden

yaptır tabi bebegim...ögren herbişeyini benmde troidim yüksek cıktı..
o da kilo yapıyor bende ve troid yükselince guatrdan şüphelendiler..
gecen günde gittim boğazdan ultrasyona girdim ama temiz çıktı kötü huylu nodülüm yok şükür..
ayhh arastırdıkça da bir sey cıkıyor vallahi

bu arada sen sigara içiyomusun yapınca merak ettim..
agzına biber süreyim mi senin

kız dur iyi düşün iyi olsun..
iiye yor beynini şartlama kırmızılaraa

Evet Mericim, haklısın aslında ben kırmızıları düşünmiycem onlarda beni düşünmez inşallah 0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…