- 27 Aralık 2011
- 807
- 134
- 333
yok canim... ben aralik ayinda düsük yaptim maalesef... simdi yeniden denemeye basladik.. hayirlisi
bende bişe yok sanırım suaycımevet tatlım heralde hamiş olacak sürerki pampiğime hamişsin diyorum hadı hayırlısı senden ne var ne yok
canım yaptırdım vallahi hemde 2 3 ayda bir..merim sana ne sorucam sen normal hormon testlerin dışında TSH ,t3,t4 falan baktırdın mı ya bugün biraz okudum da bunlarda çok etkiliyormuş gebeliği ya benim hiç bi dr.istemedi ayy ben gidip kendim yaptırsam mı lab.:44::44:
napim ben de meri'yi nil'le paylaşıyodum sen de suay la paylaş
hayırlısı böyleymiş canım ya demek ki sağlıklı bir bebek değilmiş ki tutunamamış:44: hem bak ne kadar güzel en azından hamile kalabildiğini biliyorsun inşallah en kısa zamanda tekrar yaşarsın o eşsiz duyguyu..heralde eşsizdir yani
evet canım gelicekler ben de sana katılıyorum herşeyin hayırlısı .ALLAH NASİP ETMEYECEĞİ ŞEYİN HAYALİNİ KURDURMAZ...HZ.OSMAN
tatlım sinirlenme hemen bat:20 daha dur bakalım bende senın gibiyim ya bu kadınlar nıye böyle sabırsız
bende bişe yok sanırım suaycım
çalısmalara devam ediyorum pcos için ilaçlarımı içiyorum..
adetim çok düzensizdi 45 50 gün arası..
dr. kontrolünde ve ilaçla o süreyi 33 güne kadar indirdik..öle işte tatlım
canım yaptırdım vallahi hemde 2 3 ayda bir..
2tanesini dr.umun oldugu özel hastanede yaptırdım..
sonra yine verdi dr.um 1 tahlil listesi 9tane tahlil istemiş..
tsh.t3,t4,fsl,th,serbest testeron...ve daha bi sürü sey..şimdi gidip bulayım olmazsa sana da yazayım..
oo dedim bunuda özelde yaptırırsam aldım tahlil kagıdını elime sağlık ocagına gittim aile drum beni yönlendirdi orda yaptırdımnapimmm 200lira tahlile verıodum yoksa...
zaten herseyde özele gidios bari bundan kurtulayım
demek öyle...böle düşünmeni ummasdım
napimm kalbime tas basarımm
merim sana ne sorucam sen normal hormon testlerin dışında TSH ,t3,t4 falan baktırdın mı ya bugün biraz okudum da bunlarda çok etkiliyormuş gebeliği ya benim hiç bi dr.istemedi ayy ben gidip kendim yaptırsam mı lab.:44::44:
bende bişe yok sanırım suaycım
çalısmalara devam ediyorum pcos için ilaçlarımı içiyorum..
adetim çok düzensizdi 45 50 gün arası..
dr. kontrolünde ve ilaçla o süreyi 33 güne kadar indirdik..öle işte tatlım
canım yaptırdım vallahi hemde 2 3 ayda bir..
2tanesini dr.umun oldugu özel hastanede yaptırdım..
sonra yine verdi dr.um 1 tahlil listesi 9tane tahlil istemiş..
tsh.t3,t4,fsl,th,serbest testeron...ve daha bi sürü sey..şimdi gidip bulayım olmazsa sana da yazayım..
oo dedim bunuda özelde yaptırırsam aldım tahlil kagıdını elime sağlık ocagına gittim aile drum beni yönlendirdi orda yaptırdımnapimmm 200lira tahlile verıodum yoksa...
zaten herseyde özele gidios bari bundan kurtulayım
demek öyle...böle düşünmeni ummasdım
napimm kalbime tas basarımm[/QUOT
hımm sağlık ocağında yapılıyor yani ama dr.istemesi gerekir tabi dur olmazsa dr.a diyim diğer görüşmede yaptırıym ayy evet ya 200 çokmuş beeyazık yani zaten bunlara bi dünya para dağıtıyoruz...
ahh benim kırılgan kalpli meleğim seni yerim ben senin yerin ayrı ben de biliyosunben herkesi çok sevdim burda şimdi onlara ablalık yapıyorum kız abla diyolar bana aaaaa
cümlemiz yasayalim o duyguyu.. saglik ve sihatle..
tatlım adet döneminde yapılan testleri yaptım ama bunlar sanırım normal zamanda da yapılıyor yani tiroid hormonları falan T3,T4 falanmeraba canım evet doktor benden de istemedi ama ben adetin 2. günü muayeneye gidip kendim istediğimi söylemiştim verdi sonrada tahlil sonuçlarıma bakıp hormonların durumunu söylemişti muhakkak baktır,herhangi bir yükseklik flan varsa düşürülür.. benim bir arkadasın prolaktin hormonuydu sanırım yanlış hatırlamıyosam yüksekmiş yani vücut kendini hamile sanıyor ve adet olamıyormuş uzun süre gidip tedavisini olmuş şuan normal düzeye düşürmüşler en azından için rahatlar stresin azalır tatlımmm
hhahaha sevdiklerimi kıskanırım kıssevet pampiğim cadıyı görüyomusun aşkımızı kıskandı hıııhhhhh kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın meriii kıskanıyo meri kıskanıyo
kız dur iyi düşün iyi olsun..ayisigiiii, pambik25, meri1, karabiber89, suay82, ozlemceoz, nilufereren, Ayfer1983
Kızlar ne güzel durdukça kalabalaşıyoruz
Bu arada iyi ki hafif kasık ağrısı hariç belirtim yok dedim :26: iyice ağrımaya başladıkırmızı mı gelecek aceba yaaa
insallah dilegin gerçek olr canımkuzum allahım sanada en kısa zamanda bebek düşsürsün karnına ya tatlım bilmediğimden soruyorum cahilliyime ver yanlış anlamazsan bırsey soracağım pcos ne ?
pcos=polikistik over demek tatlım yani çok sayıda kist içeren yumurtalık dokusu demekkuzum allahım sanada en kısa zamanda bebek düşsürsün karnına ya tatlım bilmediğimden soruyorum cahilliyime ver yanlış anlamazsan bırsey soracağım pcos ne ?
hadi kuzum eğer senınde benım gibi kasıkların ağrıyorsa hadı hayılısı olsun inş.
ama adetde olursam üzülmeyeceğim demek ki vaktı zamanı var ben herşeyin hayırlısını istiyorum eşin çocuğun işin
tatlım adet döneminde yapılan testleri yaptım ama bunlar sanırım normal zamanda da yapılıyor yani tiroid hormonları falan T3,T4 falan
yaptır tabi bebegim...ögren herbişeyini benmde troidim yüksek cıktı..hımm sağlık ocağında yapılıyor yani ama dr.istemesi gerekir tabi dur olmazsa dr.a diyim diğer görüşmede yaptırıym ayy evet ya 200 çokmuş beeyazık yani zaten bunlara bi dünya para dağıtıyoruz...
ahh benim kırılgan kalpli meleğim seni yerim ben senin yerin ayrı ben de biliyosunben herkesi çok sevdim burda şimdi onlara ablalık yapıyorum kız abla diyolar bana aaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?